fotodv7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπόν... Έχω δύο λογαριασμούς στην alpha bank. Έναν ταμιευτηρίου και έναν μισθοδοσίας τον οποίο μου τον άνοιξα καθώς μου το ζήτησε η εταιρία που εργαζόμουν παλιά για να πληρώνομαι. Πλέον εργάζομαι αλλού και ο μισθός μπαίνει στον λογαριασμό ταμιευτηρίου καθώς αυτόν δήλωσα κατά την πρόσληψη. Του ερώτημα: Γίνεται να χρησιμοποιώ τον λογαριασμό μισθοδοσίας σαν "κουμπαρά", μεταφέροντας χρήματα από τον ταμιευτηρίου μέσω Web banking; Για ανάληψη από τον μισθοδοσίας έχω το "νέο" βιβλιάριο που είναι μια πλαστικοποιημένη κάρτα.
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Κάνω το ίδιο πράγμα εδώ και 10 χρόνια, ένας default λογαριασμός με λίγα λεφτά για να αγοράζεις πράγματα με κάρτα και ένας που μπαίνει μέσα το χρήμα. Ποτέ μου δεν κατάλαβα το concept της pre-paid κάρτας, όταν τα πράγματα είναι τόσο πολύ πιο απλά. 2
Joshua21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Ποτέ μου δεν κατάλαβα το concept της pre-paid κάρτας, όταν τα πράγματα είναι τόσο πολύ πιο απλά. Αυτό τώρα που ακριβώς κολλάει στο συγκεκριμένο θέμα? 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 5 minutes ago, Joshua21 said: Αυτό τώρα που ακριβώς κολλάει στο συγκεκριμένο θέμα? Ρώτησε αν μπορεί να χρησιμοποιεί τον έναν από τους δύο λογαριασμούς ως κουμπάρα και του απάντησα ότι γίνεται, το κάνω από πάντα. Πώς δεν κολλάει βασικά; Direct απάντηση ήταν, με λίγη περισσότερη "σάλτσα". 😕
Joshua21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Ρώτησε αν μπορεί να χρησιμοποιεί τον έναν από τους δύο λογαριασμούς ως κουμπάρα και του απάντησα ότι γίνεται, το κάνω από πάντα. Σωστά, μόνο που η ερώτηση μου δεν αφορούσε αυτό το κομμάτι (για αυτό και ΔΕΝ το έκανα quote), αλλά το άλλο (αυτό που έκανα quote). 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Πώς δεν κολλάει βασικά; Direct απάντηση ήταν, με λίγη περισσότερη "σάλτσα". 😕 Το να προσθέτεις κάτι εντελώς μα εντελώς άσχετο δεν είναι σάλτσα, πιο πολύ στο ανέκδοτο της κηδείας της γυναίκας του τσιγγούνη μου φέρνει (Μαρίκα πέθανε, πωλείται Fiat Punto). Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Joshua21 1
Ρεkλα Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Πάει ένας καρατσιφούταρος του κερατά σε μία εφημερίδα να βάλει αγγελτήριο για την κηδεία της γυναίκας του: - Δύο ευρώ η λέξη, του λέει ο υπάλληλος. - Πόσο; Δύο ευρώ η λέξη; Είναι πολύ ακριβά! Τέλος πάντων, γράψε: "Μαρίκα πέθανε". - Δεν γίνεται, λέει ο υπάλληλος. Πρέπει το κείμενο να είναι τουλάχιστον 5 λέξεις. - Καλά, γράψε: "Μαρίκα πέθανε, πωλείται Fiat Punto"!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα