Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά το γραφείο που έχω είναι αρκετά φθηνό για να δώσω τόσα λεφτά για να το φτιάξω, πραγματικά θα μ βγει πιο φθηνά να πάρω καινούργιο τελικά 😛

Δημοσ.

Ο φελλός δεν είναι και πολύ ακριβός...η πιο φτηνή λύση που μου έρχεται είναι κάτι αυτοκόλλητα για επένδυση ντουλαπιών σε διάφορα σχέδια με 1€ το ρόλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, papoys1 said:

Θα μπορούσες να πάρεις δερματίνη μαύρη ανθεκτική σαν αυτή που βάζουν στις σέλλες από μηχανάκια και να την κολλήσεις με βενζινόκολα πάνω στην επιφάνεια.Έχω κάνει σε τραπεζάκι και βγήκε ωραία έχει δε και τέλεια υφή.Νομίζω γύρω στα 12 ευρώ το τεραγωνικό κάνει.

Την είχα πάρει από πλατεία Ψυρρή εκεί γύρω που είναι τα μαγαζάκια.

11 hours ago, Backpacker said:

Δέρμα θα δείχνει γαμάτο. Και είναι και πολύ εύκολο και στον καθαρισμό. 

Όντως είναι το ωραιότερο αλλά στο θέμα του ιδρώτα, που αναφέρει ο OP, έχει θεματάκι, τουλάχιστον εμένα με ενοχλεί το καλοκαίρι.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λίγο που κοίταξα η δερματίνη, παει στο 10ευρω οποτε δεν συμφέρει, αλλά όντως καλό θα φαινόταν

έπρεπε να το διευκρινήσω στο αρχικό ποστ, το γραφείο που έχω τώρα είναι αρκετά φθηνό και αλλάζει η επιφάνεια του, κρατόντας τα πόδια με περίπου 10-30 ευρω(ανάλογα το μέγεθος), απλα έψαχνα μια πολύ οικονομική λύση, μήπως δεν χρειαστεί να πάρω καινούργιο.

Επεξ/σία από splanis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...