candy2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ δεν έχω πρόβλημα να του δίνω το ενοικίο. Φυσικά πρέπει να απολαύσει το σπίτι που αγόρασε . Απλά ζήτησα λίγο χρόνο για να βρω κάτι κατάλληλο.
Backpacker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Αν έχουν περάσει τα χρόνια, ειδοποιείς τόσο καιρό πριν και πάλι δεν μπορείς είναι θέμα πάντως...και το θεωρώ και παράλογο. Πραγματικά...αυτό που κατσικώνονται μέσα σε περιουσίες άλλων με το ζόρι. Αγόρασε ο άνθρωπος ενα ακινητο...έχει λήξει το συμβόλαιο...ειδοποίησε ποσο καιρό πριν. Τι άλλο να κανει να τους βρει και καινουργιο σπιτι? Μόλις τώρα, candy2018 είπε Εγώ δεν έχω πρόβλημα να του δίνω το ενοικίο. Φυσικά πρέπει να απολαύσει το σπίτι που αγόρασε . Απλά ζήτησα λίγο χρόνο για να βρω κάτι κατάλληλο. Μα έτσι οπως μας λες έχει περάσει ήδη 1,5 μήνας από τότε που ειδοποίησε. Ποσους μηνες χρειαζεται καποιος δλδ για να βρει σπιτι? 3
zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, candy2018 είπε Εγώ δεν έχω πρόβλημα να του δίνω το ενοικίο. Φυσικά πρέπει να απολαύσει το σπίτι που αγόρασε . Απλά ζήτησα λίγο χρόνο για να βρω κάτι κατάλληλο. Ψάχνεις όντως; 1
txcellas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Backpacker είπε Πραγματικά...αυτό που κατσικώνονται μέσα σε περιουσίες άλλων με το ζόρι. Αγόρασε ο άνθρωπος ενα ακινητο...έχει λήξει το συμβόλαιο...ειδοποίησε ποσο καιρό πριν. Τι άλλο να κανει να τους βρει και καινουργιο σπιτι? Είσαι ο ιδιοκτήτης και ο candy ο ενοικιαστής; 😛😛
Backpacker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, txcellas είπε Είσαι ο ιδιοκτήτης και ο candy ο ενοικιαστής; 😛😛 Εσύ είσαι ο δικηγόρος της Candy ή ο άντρας της?
txcellas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Backpacker είπε Εσύ είσαι ο δικηγόρος της Candy ή ο άντρας της? Χαχαχχα πρέπει να τα βρούμε μεταξύ μας παιδιά!!! Ας αφήσουμε το φόρουμ τεχνολογίας μακρυά από αυτά τα ερωτήματα!
Backpacker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Ψάχνεις όντως; Έχω αλλάξει πόσα σπίτια σε 3 χώρες και 6 πόλεις...ποτέ δεν μου πήρε πάνω απο 5-10 μέρες να βρω σπίτι οταν ξεκινούσα να ψάχνω. Δλδ αν χρειάζεται κάποιος 2-3 μήνες για να βρει σπιτι να νοικιασει αν πάει ποτέ να αγοράσει ποσο θα θέλει? Χρονια? 1 1
candy2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Backpacker είπε Πραγματικά...αυτό που κατσικώνονται μέσα σε περιουσίες άλλων με το ζόρι. Αγόρασε ο άνθρωπος ενα ακινητο...έχει λήξει το συμβόλαιο...ειδοποίησε ποσο καιρό πριν. Τι άλλο να κανει να τους βρει και καινουργιο σπιτι? Μα έτσι οπως μας λες έχει περάσει ήδη 1,5 μήνας από τότε που ειδοποίησε. Ποσους μηνες χρειαζεται καποιος δλδ για να βρει σπιτι? 1,5 μήνας και μην ξεχνάς ότι είναι αρχές Αυγούστου που όλοι έχουν φύγει διακοπές και σου λένε απο σεπτέμβριο και μετά πηγαινουν οι φοιτητές και τα κλείνουν . Ίσως να μην έχετε βρεθεί στη θέση να ψάχνετε για σπίτι οπότε δεν ξέρετε πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι.
Backpacker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, candy2018 είπε 1,5 μήνας και μην ξεχνάς ότι είναι αρχές Αυγούστου που όλοι έχουν φύγει διακοπές και σου λένε απο σεπτέμβριο και μετά πηγαινουν οι φοιτητές και τα κλείνουν . Ίσως να μην έχετε βρεθεί στη θέση να ψάχνετε για σπίτι οπότε δεν ξέρετε πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι. Αύγουστο όπως λες ειναι και η άλλη πλευρά. Έχουν αδειάσει πόσα σπίτια από φοιτητές που τελειώσαν τον Ιουνιο. Και πάντα καποιος προτιμάει εργαζόμενο και άτομο μεγαλύτερης ηλικίας παρά φοιτητη που θα μπορει να κανει ζημιές στο σπίτι και γενικά να είναι μεγαλύτερο ρίσκο.
candy2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Backpacker είπε Έχω αλλάξει πόσα σπίτια σε 3 χώρες και 6 πόλεις...ποτέ δεν μου πήρε πάνω απο 5-10 μέρες να βρω σπίτι οταν ξεκινούσα να ψάχνω. Δλδ αν χρειάζεται κάποιος 2-3 μήνες για να βρει σπιτι να νοικιασει αν πάει ποτέ να αγοράσει ποσο θα θέλει? Χρονια? πρόσφατα? μάλλον μήνες εκτός εάν είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσο όσο, για να μπει σε ένα σπίτι της προκοπής 3 λεπτά πριν, Backpacker είπε Αύγουστο όπως λες ειναι και η άλλη πλευρά. Έχουν αδειάσει πόσα σπίτια από φοιτητές που τελειώσαν τον Ιουνιο. Και πάντα καποιος προτιμάει εργαζόμενο και άτομο μεγαλύτερης ηλικίας παρά φοιτητη που θα μπορει να κανει ζημιές στο σπίτι και γενικά να είναι μεγαλύτερο ρίσκο. Τι να πω δεν έχω λόγω να είμαι στη αστάθεια ούτε να πω ψέμματα η ουσία είναι αυτή. Το τι θα προτιμούσε ο καθένας δεν το ξέρω .
Joshua21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Backpacker είπε Πραγματικά...αυτό που κατσικώνονται μέσα σε περιουσίες άλλων με το ζόρι. Αγόρασε ο άνθρωπος ενα ακινητο...έχει λήξει το συμβόλαιο...ειδοποίησε ποσο καιρό πριν. Τι άλλο να κανει να τους βρει και καινουργιο σπιτι? Και αυτό, και να τους πληρώσει τα έξοδα της μετακόμισης. Έχει γίνει ουκ ολίγες φορές. Από την άλλη τώρα, εφόσον είχε σκοπό την ιδιοκατοίκηση, γιατί προτίμησε να αγοράσει νοικιασμένο σπίτι και όχι κάποιο ελεύθερο?
Backpacker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Και αυτό, και να τους πληρώσει τα έξοδα της μετακόμισης. Έχει γίνει ουκ ολίγες φορές. Από την άλλη τώρα, εφόσον είχε σκοπό την ιδιοκατοίκηση, γιατί προτίμησε να αγοράσει νοικιασμένο σπίτι και όχι κάποιο ελεύθερο? Γιατί προφανώς του άρεσε τον σύμφερε και είδε κιολας οτι το συμβόλαιο έχει λήξει. Θα πρέπει να πάρει την συγκατάθεση ενός νοικάρη με ληγμένο συμβολαιο δλδ κάποιος για να πουλήσει ή να αγοράσει ένα σπιτι?
candy2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και αυτό, και να τους πληρώσει τα έξοδα της μετακόμισης. Έχει γίνει ουκ ολίγες φορές. Από την άλλη τώρα, εφόσον είχε σκοπό την ιδιοκατοίκηση, γιατί προτίμησε να αγοράσει νοικιασμένο σπίτι και όχι κάποιο ελεύθερο? Μα δεν έχει σκοπό την ιδιοκατοίκηση . Αλλά να το νοικιάσει σε φίλους.
Joshua21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Backpacker είπε Γιατί προφανώς του άρεσε τον σύμφερε και είδε κιολας οτι το συμβόλαιο έχει λήξει. Θα πρέπει να πάρει την συγκατάθεση ενός νοικάρη με ληγμένο συμβολαιο δλδ κάποιος για να πουλήσει ή να αγοράσει ένα σπιτι? Προφανώς... όπως προφανώς θα ξέχασε να ρωτήσει το δικηγόρο του κατά πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι να υποχρεώσει τον νοικάρη να του παραδώσει το σπίτι. 1 λεπτό πριν, candy2018 είπε Μα δεν έχει σκοπό την ιδιοκατοίκηση . Αλλά να το νοικιάσει σε φίλους. Έξωση λόγω ιδιοκατοίκησης ούτως ή άλλως δεν μπορεί να κάνει, δεν προβλέπεται, μόνο έξωση λόγω λήξης της μίσθωσης
Backpacker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, candy2018 είπε Μα δεν έχει σκοπό την ιδιοκατοίκηση . Αλλά να το νοικιάσει σε φίλους. Ο σκοπός του ειναι άσχετος. Δικό του ειναι άμα θέλει φωνάζει "Ηλία ρίχτο" και το γκρεμίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις