Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εδώ και οκτώ μήνες έχω το ΜΙ Α1 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Τον τελευταίο καιρό μετά το ρουτ που είχα κάνει παρατήρησα ότι η μπαταρία μου κρατάει μία μέρα με το ζόρι με λογική χρήση gaming σερφάρισμα και κάνα βιντεάκι πριν 15 μέρες έκανα update και πέρασα την τελευταία Ρομ του Αυγούστου.

Γθα να κάνω το update ξανά κλείδωσα το κινητό και έκανα unroot, παρατήρησα λοιπόν τις 15 αυτές μέρες οτι η μπαταρία του κινητού έχει ανέβει αισθητά κρατάει σχεδόν δύο μέρες με την ίδια διαχείριση.

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω έχει φτιάξει τόσο πολύ η αυτονομία της μπαταρίας εξαιτίας της νέας αναβάθμισης ή το root τράβαγε πάρα πολύ ενέργεια.

Δημοσ.

το root είναι μια "άδεια" .... τώρα το αν κόλλησε κάποια εφαρμογή/module που μπορεί να έβαλες για το root (π.χ. magisk?) είναι άλλο θέμα 

αλλά προφανώς δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα έτσι .... οπότε , λογικά , φταίει η αναβάθμιση .... και όχι απαραίτητα ότι υπάρχει βελτίωση με αυτήν (γιατί δεν ξέρω τι αναβάθμιση έκανες) , μπορεί πριν να είχε "κολλήσει" κάτι και να έτρωγε μπαταρία ήηη όντως να βελτιώθηκαν πράγματα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Καλησπέρα παιδιά εδώ και οκτώ μήνες έχω το ΜΙ Α1 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Τον τελευταίο καιρό μετά το ρουτ που είχα κάνει παρατήρησα ότι η μπαταρία μου κρατάει μία μέρα με το ζόρι με λογική χρήση gaming σερφάρισμα και κάνα βιντεάκι πριν 15 μέρες έκανα update και πέρασα την τελευταία Ρομ του Αυγούστου.

Γθα να κάνω το update ξανά κλείδωσα το κινητό και έκανα unroot, παρατήρησα λοιπόν τις 15 αυτές μέρες οτι η μπαταρία του κινητού έχει ανέβει αισθητά κρατάει σχεδόν δύο μέρες με την ίδια διαχείριση.

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω έχει φτιάξει τόσο πολύ η αυτονομία της μπαταρίας εξαιτίας της νέας αναβάθμισης ή το root τράβαγε πάρα πολύ ενέργεια.

Καμιά σχέση το root με την μπαταρία.

Ίσα ίσα που με το ρουταρησμα κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα και δεν έχεις περιορισμούς όπως την stock.

Η rom ευθύνεται για το λειτουργικό σύστημα του κινητού.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Καμιά σχέση το root με την μπαταρία.

Ίσα ίσα που με το ρουταρησμα κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα και δεν έχεις περιορισμούς όπως την stock.

Η rom ευθύνεται για το λειτουργικό σύστημα του κινητού.

Οπότε λές ήταν θέμα update , θέλω νά κάνω ξανά root αλλά δεν θέλω νά χαθεί η αυτονομία που έχει τώρα για αυτό ρωτάω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Οπότε λές ήταν θέμα update , θέλω νά κάνω ξανά root αλλά δεν θέλω νά χαθεί η αυτονομία που έχει τώρα για αυτό ρωτάω

Φυσικά.

Αν θες όμως κανείς το root και αν δεις ότι σου κάνει "νερά" η μπαταρία τότε γυρνάς σε Official.

Καλά σου είναι τόσο απαραίτητο?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Φυσικά.

Αν θες όμως κανείς το root και αν δεις ότι σου κάνει "νερά" η μπαταρία τότε γυρνάς σε Official.

Καλά σου είναι τόσο απαραίτητο?

Απαραίτητο οχι απλα καποιες εφαρμογες ειναι πολυ χρησιμες πχ lucky patcher και system ui tuner

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση το root να ευθυνεται για εξτρα καταναλωση. Τωρα αν εχεις lucky patcher κλπ να τρεχουν οσο εισαι root και δεν τις εχεις μετα, ε προφανως φταινε αυτες, οχι το root.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/9/2018 στις 6:14 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε

Απαραίτητο οχι απλα καποιες εφαρμογες ειναι πολυ χρησιμες πχ lucky patcher και system ui tuner

Το lucky patcher τη το θες?

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
3 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το lucky patcher τη το θες?

για να τρεχω καποιες επι πληρωμη εφαρμογες που δεν μπορω να βρω σπασμενες

4 ώρες πριν, stormrain είπε

Δεν υπαρχει περιπτωση το root να ευθυνεται για εξτρα καταναλωση. Τωρα αν εχεις lucky patcher κλπ να τρεχουν οσο εισαι root και δεν τις εχεις μετα, ε προφανως φταινε αυτες, οχι το root.

φανταζομαι το magisk θα τραβαει αρκετα απο την μπαταρια

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

φανταζομαι το magisk θα τραβαει αρκετα απο την μπαταρια

Δεν ξερω τι ακριβως κανει αυτο, αλλα γενικα κατι τετοιες παρεμβατικες εφαρμογες τραβανε μπαταρια.

Επισης λιγη προσοχη με το lucky patcher, παρακαλω μην επεκταθειτε σε αυτο. 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, stormrain είπε

Δεν ξερω τι ακριβως κανει αυτο, αλλα γενικα κατι τετοιες παρεμβατικες εφαρμογες τραβανε μπαταρια.

σιγουρα θα τραβαει αλλα θα ειναι και οι αλλες εφαρμογες που τρεχουν μαζι με το root που θα τραβανε μπαταρια μαλλον για αυτο βλεπω τωρα διαφορα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

για να τρεχω καποιες επι πληρωμη εφαρμογες που δεν μπορω να βρω σπασμενες

Υπάρχει και άλλος τρόπος (χωρίς root),αλλά δεν μπορώ να σου πω εδώ.

Πάντως είναι δοκιμασμένος.

7 ώρες πριν, stormrain είπε

Μάλιστα... 🤗

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...