Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μετακομίσει σε νέο σπίτι και περιμένω να γίνει η σύνδεση της Wind. Συνδέοντας το σταθερό τηλέφωνο στη τηλεφωνική πρίζα διαπίστωσα πως ο προηγούμενος ένοικος  δεν είχε διακόψει τη σύνδεσή του. (Δεν έχει ούτε ένα μήνα που έφυγε). Έχω στην κατοχή μου ένα modem Thomson TG585 και "κατάφερα" να συνδεθώ στο διαδίκτυο με τα ISP στοιχεία, username: [email protected] password: tellas. Αυτό που με ανησυχεί τώρα είναι αν αυτή η σύνδεση είναι με χρονοχρέωση ή κάτι τέτοιο. Έκανα πατάτα? Θα χρεωθεί ο προηγούμενος ένοικος? Από ότι είδα έχει forthnet.

Επεξ/σία από George.Tsak
Δημοσ.

Εσενα πρέπει να σε νοιάζει η σύνδεση σου με την wind, η οποία μπορεί να απορριφθεί λόγω ελλείψεως δικτύου

Μιλα με το προηγούμενο ή με τον ιδιοκτήτη και πες του να κόψει τη συνδεση.

Δημοσ.

αυτά κάνουν καιρό 

ο φίλος μου όταν άλλαξε σπίτι είχε vodafone και ο προηγούμενος είχε cyta αναγκάστηκε έβγαλε τη γραμμή της cyta και  συνδέθηκε η vodafone 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μίλησα με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και μου είπε πως είχε εδώ και αρκετό καιρό πει να του διακόψουν την σύνδεση και του είπαν σε 3 μέρες θα έχει γίνει. Έχουν περάσει 2-3 εβδομάδες και έχω ακόμα τη γραμμή του. Ξαναπήγε σήμερα να ξαναζήτησει διακοπή της γραμμής του.

Δημοσ.

Και θα την έχεις μέχρι να κλείσει μήνας απο τον τελευταίο ημερολογιακό λογαριασμο του. Είναι τα κολπάκια της wind για να μην επιστρέφει την αρχική διπλή προκαταβολή του πρώτου μηνα. Τυπικα στα συμβολαια τους, γράφουν οτι για διακοπή πρεπει να ενημερωθουν 30 ημερες πριν, αλλά ολο κάτι δεν περάστηκε στο συστημα η αιτηση, ολο κατι χάθηκε, κλπ μεχρι να κλείσει μηνας.

Στα υποψη και με το γράμμα του νομου, αυτό που κάνεις ειναι κλοπή. Αν ο προηγουμενος ενοικιαστης ειναι λογικός άνθρωπος, θα κάνει μια φραγή κλήσεων και θα σε αφήσει να το δουλευεις (για οσο τον δουλευει η wind) αλλά αν επεφτες σε κάποιο κουτοπονηρο, με απειλή μυνησης μπορει να σου ζητουσε λεφτα. Αυτα να ξερεις για το μέλλον.

Δημοσ.

Ευχαριστώ ξανά για τις απαντήσεις σας. Δεν μου λύθηκε όμως η αρχική απορία που είχα σχετικά με το αν τελικά η σύνδεση με τα στοιχεία στο αρχικό ποστ θα επιβαρύνει οικονομικά ή όχι τον πρώην ιδιοκτήτη. Ρωτάω γιατί από όσο ξέρω τα στοιχεία αυτά είναι  για συνδέσεις της wind και όχι της forthnet. 

Δημοσ.
49 minutes ago, divo said:

Θα τον επιβαρύνουν με το μηνιαίο κόστος του προγράμματος που έχει.

Επισης αν ο τεχνικος δει οτι παιζει αλλο τηλεφωνο στη γραμμη και δεν εχει ελευθερο ζευγαρι στο σπιτι δεν θα σου βαλει τη νεα συνδεση. Αυτα βεβαια ΑΝ το παει κατα γραμμα και κανει αυτο που οριζει η ΕΕΤΤ.

Δηλαδή αν ο λογαριασμός του είναι πχ 20€ το μήνα θα του έρθει 20€? Δεν θα έχει δηλαδή επιπλέον επιβάρυνση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...