dambo21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας, Ηθελα καποιος να με ενημερωσει στο πόσο εύκολα δινεται ή ποια τα κριτήρια για δυνατότητα υπερανάληψης στην Alpha Bank αν έχεις εκεί λογαριασμό μισθοδοσίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
nipoa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παρε ενα τηλεφωνο στην τραπεζα και μετα πεςμας και εδω τι σου ειπαν Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από nipoa 1
k_w_t Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, dambo21 είπε Καλησπέρα σας, Ηθελα καποιος να με ενημερωσει στο πόσο εύκολα δινεται ή ποια τα κριτήρια για δυνατότητα υπερανάληψης στην Alpha Bank αν έχεις εκεί λογαριασμό μισθοδοσίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Το κυριοτερο ειναι να μην εισαι στον Τειρεσια ... (Μαυρισμενος απο καρτες δανεια κτλ) Μετα παιζει ρολο ποσα χρονια εισαι στον ιδιο εργοδοτη.. 1
HALF EVIL Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Η υπερανάληψη σημαίνει δάνειο. Άρα θα εξετάσουν αν πληροίς τα κριτήρια για να πάρεις στην ουσία προσωπικό δάνειο, δηλ. εισοδήματα, ακίνητη περιουσία, εγγυητής κλπ.
Miracle Worker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα δηλαδή που γράφει στις αποδείξεις "διαθέσιμο υπόλοιπο 500, όριο υπερανάληψης 1500", κάπως έτσι δηλαδή, δε μπορώ να σηκώσω πάνω από 500; Ποιο το νόημα του ορίου στα 1500;
Joshua21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Εμένα δηλαδή που γράφει στις αποδείξεις "διαθέσιμο υπόλοιπο 500, όριο υπερανάληψης 1500", κάπως έτσι δηλαδή, δε μπορώ να σηκώσω πάνω από 500; Ποιο το νόημα του ορίου στα 1500; Πως ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν μπορείς να σηκώσεις πάνω από 500? Αυτό που έγραψαν παραπάνω ήταν το πως μπορεί να αποκτήσει κάποιος δικαίωμα υπερανάληψης, εσύ από ότι λες το έχεις ήδη. Λογικά μπορείς να σηκώσεις 500+1500=2000. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Joshua21
Miracle Worker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Joshua21 είπε Πως ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν μπορείς να σηκώσεις πάνω από 500? Αυτό που έγραψαν παραπάνω ήταν το πως μπορεί να αποκτήσει κάποιος δικαίωμα υπερανάληψης, εσύ από ότι λες το έχεις ήδη. Λογικά μπορείς να σηκώσεις 500+1500=2000. Απλά επειδή είμαι ρεμπεσκές χωρίς περιουσία στο όνομα μου και δεν έχω κάνει κάποια ενέργεια στην τράπεζα, είχα πάντα απορία αν γίνεται. Βέβαια να διευκρινίσω ότι δεν έχω ALPHA. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Miracle Worker
Joshua21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Απλά επειδή είμαι ρεμπεσκές χωρίς περιουσία στο όνομα μου και δεν έχω κάνει κάποια ενέργεια στην τράπεζα, είχα πάντα απορία αν γίνεται. Βέβαια να διευκρινίσω ότι δεν έχω ALPHA. Εφόσον είσαι ρεμπεσκές χωρίς περιουσία στο όνομα σου, και δεν έχεις κάνει κάποια ενέργεια στην τράπεζα, τότε μάλλον έχεις άλλα χαρίσματα Σοβαρά τώρα, μήπως αυτό το "όριο υπερανάληψης 1.500€" που βλέπεις πάνω στις αποδείξεις είναι διαφήμιση και αφορά κάποιο άλλο προϊόν που δεν έχεις? Όπως κάποιος άλλος τύπος λογαριασμού καταθέσεων ή κάποια πιστωτική κάρτα? Μήπως απλά διαφημίζουν ότι μπορείς με το λογαριασμό που έχεις να αποκτήσεις δικαίωμα υπερανάληψης? Όπως και να χει, μια ερώτηση στην τράπεζα (στη δική σου, όχι στην alpha) θα σου λύσει την απορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα