Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη οι ραμ που εχετε βαλει στην συνθεση ειναι οι πιο vfm σε 16gb 3200mhz. Το ερωτημα ειναι η αρχικη μητρικη που εβαλε ο nerazzuro η fatality υποστηρίζει αυτες τις ram.? Ενδιαφερομαι και εγω για την συγκεκριμενη mobo αλλα μπαινοντας στο site και στο support δεν ειδα πουθενα να αναγράφονται οι συγκεκριμενες σαν συμβατες.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ThodorisFel είπε

Αυτη τη στιγμη οι ραμ που εχετε βαλει στην συνθεση ειναι οι πιο vfm σε 16gb 3200mhz. Το ερωτημα ειναι η αρχικη μητρικη που εβαλε ο nerazzuro η fatality υποστηρίζει αυτες τις ram.? Ενδιαφερομαι και εγω για την συγκεκριμενη mobo αλλα μπαινοντας στο site και στο support δεν ειδα πουθενα να αναγράφονται οι συγκεκριμενες σαν συμβατες.

Τελικά παράγγειλα την tomahawk b450 που μου πρότειναν 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, nerazzurro είπε

Τελικά παράγγειλα την tomahawk b450 που μου πρότειναν 

μάπα είναι ακύρωσε

Spoiler

Πλάκα κάνω .... εννοείται άριστη επιλογή

Δημοσ.

εχω κανει παρομοιο build σε φιλο αλλα αντι για tomahawk πηρα την bazooka b450 μια και δεν θα χρειαστει 2ο pcix...λετε να εκανα πατατα? (b450 τσιπακι)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα! Αν και ακομα να ερθει η tomahawk b450 (παραγγειλα 20 σεπτεμβριου) μπορει καποιος να μου πει τι drivers πρεπει να κατεβασω  απο το site γιατι δεν βγαζω ακρη... (αν ερθει ποτε η μητρικη......)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nerazzurro είπε

Καλημερα! Αν και ακομα να ερθει η tomahawk b450 (παραγγειλα 20 σεπτεμβριου) μπορει καποιος να μου πει τι drivers πρεπει να κατεβασω  απο το site γιατι δεν βγαζω ακρη... (αν ερθει ποτε η μητρικη......) 

https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK#down-driver&Win10 64

Άν και τα windows 10 περνάνε το μεγαλύτερο μέρος των drivers έτσι κι αλλιώς, και ότι δεν περαστεί μπορείς να το ''καλύψεις'' με το driver booster.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK#down-driver&Win10 64

Άν και τα windows 10 περνάνε το μεγαλύτερο μέρος των drivers έτσι κι αλλιώς, και ότι δεν περαστεί μπορείς να το ''καλύψεις'' με το driver booster.

Ναι εδω μου δινει διαφορες επιλογες να κατεβασω. Πρεπει να τα κατεβασω και να τα περασω  am4 raid driver και  amd chipset driver 757.35 mb ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, nerazzurro είπε

Ναι εδω μου δινει διαφορες επιλογες να κατεβασω. Πρεπει να τα κατεβασω και να τα περασω  am4 raid driver και  amd chipset driver 757.35 mb ?

Κατέβασε το chipset driver που είναι για τους raven pinnacle ridge, δηλαδή αυτό : 17.40.3765 -> 17.40.2815.1010

Και κατέβασε τους on board audio drivers και τους lan drivers.

Τους raid αν δεν κάνεις raid τους δίσκους άστο...

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Κατέβασε το chipset driver που είναι για τους raven ridge, δηλαδή αυτό : 17.40.3765

Και κατέβασε τους on board audio drivers και τους lan drivers.

Τους raid αν δεν κάνεις raid τους δίσκους άστο...

Κατι τελευταιο! Ειδα οτι ο  ryzen 2600 που θα κανω το build ειναι pinnacle ridge. Μηπως να κατεβαζα αυτο : 17.40.2815.1010 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nerazzurro είπε

Κατι τελευταιο! Ειδα οτι ο  ryzen 2600 που θα κανω το build ειναι pinnacle ridge. Μηπως να κατεβαζα αυτο : 17.40.2815.1010 ?

Ναι - αν είναι για τον 2600 pinnacle ridge, το διόρθωσα και επάνω.

Επεξ/σία από jeandoumpier
Δημοσ.

Καλημερα! Ετοιμο το build μου! Το μονο που με απασχολει ειναι αν εχω βαλει σωστα την stock ψυξη του ryzen γιατι μου φαινεται ακουγεται λιγο παραπανω... Απο το screenshot ειναι normal οι μετρησεις???

cam_101318_1.jpeg

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nerazzurro είπε

Καλημερα! Ετοιμο το build μου! Το μονο που με απασχολει ειναι αν εχω βαλει σωστα την stock ψυξη του ryzen γιατι μου φαινεται ακουγεται λιγο παραπανω... Απο το screenshot ειναι normal οι μετρησεις???

cam_101318_1.jpeg

Οι μετρησεις ειναι μια χαρα. Και εγω πριν 2 μερες ετοιμασα το ιδιο build με ryzen 5 2600 και μου φαίνεται και εμενα οτι ακουγεται κατι της παραπανω η ψυκτρα. Και να θες φιλε μου να βαλεις λαθος την ψυκτρα δεν νομιζω πως ειναι εφικτο. Αν βιδωσαν και οι 4 βιδες μεχρι τερμα γιατι σε καποια φαση δεν πανε αλλο ολα κομπλε.. εγω την πατησα με το speccy που μου εδειχνε 90 βαθμους cpu και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο, την εβγαλα και την ξανα περασα πριν κοιταξω θερμοκρασιες bios η με καποιο αλλο προγραμμα και εκανα ολοκληρη διαδικασια. Τελικα ολα καλα στο τελος απλα το speccy με κορόιδεψε. Εφτιαξα build στον αδερφο μου με ryzen 5 1600 αθορυβο εντελως με εκανε τρομερη εντυπωση. Το δικο μου ομως ακουγεται. Και δεν παω πισω πριν 4 χρονια με fx6350 που η μαμα ψυκτρα εκανε σαν κουμπινα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε

Οι μετρησεις ειναι μια χαρα. Και εγω πριν 2 μερες ετοιμασα το ιδιο build με ryzen 5 2600 και μου φαίνεται και εμενα οτι ακουγεται κατι της παραπανω η ψυκτρα. Και να θες φιλε μου να βαλεις λαθος την ψυκτρα δεν νομιζω πως ειναι εφικτο. Αν βιδωσαν και οι 4 βιδες μεχρι τερμα γιατι σε καποια φαση δεν πανε αλλο ολα κομπλε.. εγω την πατησα με το speccy που μου εδειχνε 90 βαθμους cpu και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο, την εβγαλα και την ξανα περασα πριν κοιταξω θερμοκρασιες bios η με καποιο αλλο προγραμμα και εκανα ολοκληρη διαδικασια. Τελικα ολα καλα στο τελος απλα το speccy με κορόιδεψε. Εφτιαξα build στον αδερφο μου με ryzen 5 1600 αθορυβο εντελως με εκανε τρομερη εντυπωση. Το δικο μου ομως ακουγεται. Και δεν παω πισω πριν 4 χρονια με fx6350 που η μαμα ψυκτρα εκανε σαν κουμπινα.

Να σου πω την αληθεια δεν τις πηγα μεχρι τερμα... Πρεπει να τις παω? Οταν ακουσα τα ελατηρια να τριζουν απο τις βιδες σταματησα, δλδ βιδωνουν πολυ ακομα.... Μου φαινεται τη βιδωσα ισα ισα να πιασει!

Επεξ/σία από nerazzurro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...