Προς το περιεχόμενο

instagram direct messages

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος μεσω chrome extensions να μπω απο τον υπολογιστη μου στο instagram και να μπορω να διαβασω τα μηνυματα μου. Επειδη εχω ξεχασει τον κωδικο (δεν μπορω να κανω επαναφορα γιατι δεν εχω προσβαση στο email μου) δεν μπορω να ανοιξω την εφαρμογη απο το κινητο μου ή απο την εφαρμογη του windows app που μου δινει την δυνατοτητα να διαβασω τα μηνυματα απο τον υπολογιστη. Ειχα βαλει να γινεται αυτοματα η συνδεση μεσα απο τον browser μου τον chrome χωρις κωδικο και μπορω να το ανοιξω το instagram μονο μεσω chrome και των επεκτασεων του που με βαζει κατευθειαν μεσα στον λογαριασμο μου. Εχω δοκιμασει αρκετες εφαρμογες που εχω βρει στο store του chrome αλλα καμια δεν με αφηνει να δω τα μηνυματα παρα μονο τα ποστ μου τις φωτογραφιες και τις ενημερωσεις μου. Υπαρχει καποιος τροπος με καποιο chrome extension ή μεσω web απο τον chrome να διαβασω τα μηνυματα μου στο instagram?

Δημοσ.

Δες αν κάποια απο τα extension που έχεις σου επιτρέπουν να δεις τις ρυθμίσεις, εάν ναι ενεργοποίησε το 2 step authentication ή άλλαξε το email με την μια.

Δημοσ.

Εχω προσβαση στον λογαριασμο μου μονο μεσω υπολογιστη και μεσω του chrome μονο γιατι εκει ειχα κανει αποθυκευση των στοιχειων μου και δεν μου ζηταει κωδικο να μπω, δηλαδη μολις μπαινω στη σελιδα του instagram με συνδεει μονο του στον λογαριασμο μου και με βαζει κανονικα μεσα. Απλα δεν μου εχει την επιλογη να διαβασω μηνυματα. Γιαυτο ρωταω αν υπαρχει καποιος τροπος να διαβασω τα μηνυματα μου μεσω υπολογιστη

Δημοσ.

Εαν ο chrome εχει αποθυκευμενο τον κωδικο, τοτε μπες μεσα στις ρυθμισεις του και δες τον. Μετα ξανα βαλε τον σε οποια συσκευη θελεις.

Σιγουρα ειναι ο δικος σου λογαριασμος;

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ  ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΝΣΤΑ  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ  ΚΑΠΟΙΕς ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΣΤ  ΝΑ ΚΑΝΩ   ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΑΛΤΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΚΕΡ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΤΕ Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ  ΟΙ  ΧΑΚΕΡ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.  ΠΛΣ  ΑΜΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡ ΜΟΝΟ ΤΟ EFOOD ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΜΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΛΟ ΧΑΚΕΡ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΣΤΙΣΤΕΤΟΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...