Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για την παλαιά οθόνη που χρησιμοποιώ εδώ κα κάποια χρόνια και η αναβάθμισή της είναι προ των πυλών.
Η νέα οθόνη θα χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο για προγράμματα της

• Autodesk (Revit & AutoCAD),
  •  πακέτο Microsoft Office (κυρίως Excel, Outlook, Word)
  •  ανάγνωση PDF καθώς και για σερφάρισμα ή για άλλες βοηθητικές εργασίες.

Δεν αποκλείεται βέβαια να χρησιμοποιθεί περιστασιακά και για καμιά ταινία ή παιχνίδι, αλλά σίγουρα δεν θα είναι αυτή η βασική της χρήση.

Οι υπολογιστές με τους οποίους πρόκειται να συνδεθεί είναι οι φορητοί:

• DELL Latitude E5570, 15.6" HD (1366x768), Core i7 6820HQ, 16GB DDR4, AMD Radeon R7 M360 
  • DELL Latitude E7470, 14"HD (1366x768), Core i5-6300U, 8GB DDR4,  HD Graphics 520 
  • Microsoft Surface Pro, Core i7-4650U, 8GB DDR4,  είτε μέσω ενός Dockingstation, είτε απ'ευθείας μέσω καλωδίου,

χωρίς να αποκλείεται και η σύνδεσή της μελλοντικά με κάποιο ισχυρότερο desktop.

Το λειτουργικό είναι σε όλους τους υπολογιστές κοινό και είναι τα Windows 10 64-bit.
Βασικό ζητούμενο από την οθόνη είναι η ξεκούραστη και αποδοτική εργασία και μια σχετική αντοχή στο μέλλον.

Ως ελάχιστη διαγώνιο θεωρώ πλέον τις 24", χωρίς να υπάρχει προς το παρόν κάποιο άνω όριο.
Τα χρήματα που θα ήθελα να διαθέσω είναι έως 300€, αλλά υπάρχει μια σχετική ευελιξία αν αξίζει τα επιπλέον χρήματα.
Απαραίτητο χαρακτηριστικό είναι η στερέωση μέσω VESA, διότι κατά πάσα πιθανότητα θα τοποθετηθεί στη βάση Ergotron LX Dual Stacking (45-248-026) που έχω ήδη.

Μπορείτε να βοηθήσετε στην επιλογή της νέας οθόνης, δεδομένου πως οι εξελίξεις των τελευταίων ετών με έχουν προσπεράσει και όροι όπως freesync, IPS, curved, 4K, ultrawide, 21:9, G-Sync, VA κλπ. είναι μεν αντιληπτές, αλλά δεν είμαι απόλυτα εξοικειωμένος με αυτές δε. 
Ομολογώ πως δεν είμαι καν κατασταλαγμένος σχετικά με τον τύπο του πάνελ, σχετικά με τον λόγο διαστάσεων, με τις τεχνολογίες ή τον εξοπλισμό που θα πρέπει να διαθέτει, με λίγα λόγια είμαι εντελώς μπερδεμένος και οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη!

Σας μερσώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από Commendatore
  • Like 1
Δημοσ.

Ειμαι και εγω σε αναλογη περιπτωση αναζητησης μιας και δουλεύω αναλογα προγραμματα.(24 εχω εδω και πολλα χρονια οποτε παω σιγουρα για 27)

Υπαρχει κατι αναμεσα απο 300-400 ευρω?

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Commendatore είπε

Προς το παρόν ξεχώρισα τις οθόνες:

• Dell U2715H
  • Dell U2717D
  • ASUS PB278QR
  • BenQ PD2700Q
  • BenQ EW2770QZ
  • Viewsonic VG2765

Πως σας φαίνονται ως προτάσεις;

Γιατί δεν γράφεις εδώ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...