kokos198 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έχω windows 7 σε εναν 250ssd και αρκετά παιχνίδια σε άλλους δίσκους που τους έχω χωρίσει σε partitions. Θέλω να βάλω ακομα έναν 500αρη ssd και να εγκαταστήσω τα W10 σε αυτόν και θέλω να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποιος, τα παιχνίδια πχ battlefield 1 (80γιγα παιχνίδι), πρέπει να τα εγκαταστήσω από την αρχή ή θα τα αναγνωρίζει αυτόματα ο 500αρης? Την εγκατάσταση τους την έχω σε τρίτο δίσκο και όχι στον SSD με τα 7αρια. Μπορώ να γλιτώσω την εκ νέου εγκατάσταση με κάποιο τροπο?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Πρέπει να τα εγκαταστήσεις από την αρχή. Μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα shortcut στο folder που έχει το .exe αλλά το βλέπω χλωμό να παίξει.
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μην το λες. Μπορεί και να παίξουν κάποια, εξαρτάτε από το παιχνίδι αλλά δεν μπορεί κάποιος να ξέρει από πριν. Η μόνη λύση είναι να μπει το νέο λειτουργικό και να δοκιμάσει να δει τι παίζει και τι όχι. Ενδέχεται κάποια να θέλουν τίποτα vc redist ή directx αλλά αυτό διορθώνεται.
kokos198 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Σκέφτηκα οτι επειδή θα συνεχίσει να βλέπει τους δίσκους άρα και τις διαδρομές των αρχείων μήπως δε θα χρειαζόντουσαν από την αρχή εγκατάσταση..
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Εξαρτάται από τι εγκαθιστά κάθε παιχνίδι και που.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα