Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιατι δεν παιρνεις μια και καλη μια 1080 να τελειωνεις,ειτε καινουργια(γυρω στα 500ευρω),ειτε απο αγγελιες να εισαι αρχοντας?

Αν δεν βρεις απο Ελλαδα κοιτας και απο εξωτερικο(αν σε βολευει).

Ουτως ή αλλως ακομα και το Πλαισιο αν δειτε πιο πανω,ολες κατοπιν παραγγελιας τις εχει τις καρτες.

Τα εχω σκεφτει ολα τα σεναρια και επειδη πλεον οι τιμες εχουν γινει οτι ναναι προτιμω να κανω υπομονη ουτως η αλλως στο pc μονο rainbow six siege παιζω και κατι indies.Εχω βαλει στην ακρη  2-3 απαιτητικους τιτλους για οταν παρω καρτα που και τωρα τα παιζω αν θελω αλλα λεω να τα τιμησω τα εν λογω παιχνιδια σε high προς ultra ρυθμισεις και οχι τοσες υποχωρησεις που κανω με την 970.

19 λεπτά πριν, mjmtvman είπε

σε ενα καταστημα η τιμη κοστους που φτανει η καρτα είναι διαφορετικη

π.χ 2070 520-580 euro

2080 620-680 euro

2080ti 980-1050 euro

*οι τιμες αφορουν day1

Παντως κατι ακουστηκε οτι η 2070 θα ειναι κοντα στο msrp

Δημοσ.

Εγώ πήγα σε 1080 που βρήκα σε σχετικά καλή τιμή για να δω τι ψάρια (θα) πιάνει, και αν πετύχω 1080 Ti σε καλή τιμή πιθανόν να αναβαθμίσω και να μείνω εκεί.

Οποιαδήποτε άλλη κίνηση με τα τωρινά δεδομένα για μένα δεν έχει νόημα.

Βέβαια εγώ παίζω και σε 60Hz.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

To EVGA Precision X1 δεν τρέχει καν μετά την εγκατάσταση... τι κάνω λάθος;

Εμενα μου είναι δύσκολο να φύγω από το MSI afterburner που είναι σταθερό τόσα χρόνια. Παρόλο που έχω evga. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εμενα μου είναι δύσκολο να φύγω από το MSI afterburner που είναι σταθερό τόσα χρόνια. Παρόλο που έχω evga. 

Μου αρέσει πολύ περισσότερο το UI του precision... και τώρα σκάω που δεν παίζει. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τα δικαιώματα χρήσης στο φάκελο εγκατάστασης αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Μου αρέσει πολύ περισσότερο το UI του precision... και τώρα σκάω που δεν παίζει. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τα δικαιώματα χρήσης στο φάκελο εγκατάστασης αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη

Έχει osd για στατιστικά στα παιχνίδια; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Στο Guru3D βγήκε λίγο καλύτερη στα temps η Duke αν δεν κάνω λάθος.

Οι φανηδες σε Fire Strike Ultra Stress Test φτανουν στο 50%(αθορυβοι) και η θερμοκρασια δεν ξεπερναει τους 74 βαθμους.

Στο 60% manual στο ιδιο τεστ,μαξιμουμ θερμοκρασια 69 βαθμους.

Με υπερχρονισμο η καρτα,οχι stock.

imageedit_1_3321399535.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Οι συγκρίσεις θα πρέπει να γίνονται λαμβάνοντας την παράμετρο και του θορύβου (db). Γιατί δεν κάνουν όλες τον ίδιο θόρυβο πχ στο 60%

Λ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Οι συγκρίσεις θα πρέπει να γίνονται λαμβάνοντας την παράμετρο και του θορύβου (db). Γιατί δεν κάνουν όλες τον ίδιο θόρυβο πχ στο 60%

Λ 

Εχω καταληξει γενικα για εμενα προσωπικα οτι το sweet spot θερμοκρασιας/θορυβου ειναι το 55%.

O Δουκας 39 db βγαζει περιπου στο 60%,τουλαχιστον ο δικος μου..

Εγω στον αυτοματο τον αφηνω και δεν με ενδιαφερει να φτιαξω ουτε καμπυλες ουτε τπτ..

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εγώ πήγα σε 1080 που βρήκα σε σχετικά καλή τιμή για να δω τι ψάρια (θα) πιάνει, και αν πετύχω 1080 Ti σε καλή τιμή πιθανόν να αναβαθμίσω και να μείνω εκεί.

Οποιαδήποτε άλλη κίνηση με τα τωρινά δεδομένα για μένα δεν έχει νόημα.

Βέβαια εγώ παίζω και σε 60Hz.

Με 1440P/60Hz και η απλή 1080 είναι πένα.

• Like 1
Δημοσ.

DLSS μεχρι τωρα εχει εφαρμογη σε ελαχιστα παιχνιδια που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους , το κυριοτερο δεν υπαρχει ενσωματωμενο στις ρυθμισεις των παιχνιδιων που αναφερωνται στην λιστα

Το πιθανοτερο να υπαρχει δουλεμα απο την nvidia προκειμενου να σπρωξει πιο ευκολα τις νεες καρτες , ειναι γεγονος οτι μεχρι να το δουμε σε μερικα παιχνιδια  θα εχει βγει το επομενο μοντελο καρτας σε 1,5 χρονο η 2 χρονια απο σημερα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...