Chrysostomos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μένω με την 1080 της πλεμπας,την απλή,μέχρι να μη σηκώνει παιχνίδια...😂 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Προσωπικά απογοητεύτηκα.Έχουμε μια 2080 που έπρεπε να λέγεται 2070,μια ti που στη πραγματικότητα είναι η 2080,και περιμένω να βγει η πραγματική ti που μάλλον θα κοστίζει 6χιλιάρικα. Ναι ξέρω,rtx,tll,dhi,phd,αλλά πάλι...Υπάρχει και η περσινή titan 2,που παίζει να έκανε φθηνότερα,με σχεδόν ίδιες επιδόσεις Αλλά περί ορέξεως.. Δυο τινα παιζουν.. Η θα στοιχιζει (γιατι θα βγει σιγουρα Titan λιγοτερο κομμενη, δεν υπαρχει περιπτωση να μην το κανει η nvidia με τετοια ιστορια να %$%#$ τους πελατες της χωρις κανενα προβλημα) κανα 1700αρι τουλαχιστον και θα κρατησει τις τιμες ψηλα, που θα εξαρτηθει απο πολλους παραγοντες.. Η θα στοιχιζει κανα 1500αρι και θα πεσουν αυτες κανα 15-20% αφου θα εχει φυγει απο την μεση και το πασκαλ.. Θα εξαρτηθει βεβαια και απο την ζητηση στην υπαρχουσα γενια, το φαινομενο mining και αλλα.. Σε καθε περιπτωση τα παντα δειχνουν wait..wait..wait.. Eκτος και αν περιμενεις τοσο καιρο να αναβαθμισεις και θες την νεα γενια οπωσδηποτε..
optimus prime Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 θα σας κανω και εγω benchmark σε λιγο καιρο..😋 1
Zaknafein Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Matrix7 είπε μια ti που στη πραγματικότητα είναι η 2080, Δεν είναι... είναι TU102 και έχει απόδοση κοντά σε GV100 (Titan V). Θα είχανε πολύ καλύτερο performance σε κλασσικό rasterization, αν δεν είχανε τα RT/Tensor cores. Το RTX έχει μέλλον, οπότε υπό αυτό το πρίσμα η βελτίωση είναι εντυπωσιακή (σε σχέση προφανώς με κάρτες που δεν έχουν dedicated HW για αυτό), μένει τώρα να δούμε πώς θα εξελιχθεί ως τεχνολογία. Αυτό που δεν αλλάζει είναι ότι τουλάχιστον με τις τρέχουσες τιμές είναι κακό deal. @d4ydr33m3r Το βλέπω δύσκολο να δούμε TU100, είναι και τα yields στην μέση... Εκτός αν μπει σε κάποια Titan RTX με κόστος παραπλήσιο της Titan V. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από Zaknafein 1
keravnos21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, optimus prime είπε θα σας κανω και εγω benchmark σε λιγο καιρο..😋 Τι να δουμε απο τα benchmarks σου την πικρα που θα δωσεις ενα καρο λεφτα για να εχεις επιδοσεις 1080τι ? 1
greg4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε Μένω με την 1080 της πλεμπας,την απλή,μέχρι να μη σηκώνει παιχνίδια...😂 Και η 1070 μια χαρά είναι προς ώρας Ευτυχώς για wow μια χαρά είναι
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν είναι GT102 αλλά TU102. Προφανώς το άλλαξαν γιατί είχαν ήδη GT(GeForce Tesla) από παλιά.
optimus prime Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, keravnos21 είπε Τι να δουμε απο τα benchmarks σου την πικρα που θα δωσεις ενα καρο λεφτα για να εχεις επιδοσεις 1080τι ? Ασε με να ειμαι θυμα εγω ειπαμε....
Zaknafein Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν είναι GT102 αλλά TU102. Προφανώς το άλλαξαν γιατί είχαν ήδη GT(GeForce Tesla) από παλιά. Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης ένα πράμα... αλλά σωστή η παρατήρηση, το διόρθωσα.
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Zaknafein είπε @d4ydr33m3r Το βλέπω δύσκολο να δούμε GT100, είναι και τα yields στην μέση... Εκτός αν μπει σε κάποια Titan RTX με κόστος παραπλήσιο της Titan V. Ειναι πιθανο σεναριο ναι αν τα yields δεν ειναι αποδεκτα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κοιταξει νουμερα για το fabrication στην Titan V.. Δεν εχω παντως καμια αμφιβολια οτι αν μπορεσουν θα το κανουν..
Wolf79 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα και από μένα. Χρόνια στο Insomnia αλλά αφανής στα forums παρόλο που διαβάζω πολύ. Ήθελα τη γνώμη σας γι' αυτό και γράφω. Έχω μείνει με G1 970 και περίμενα αυτή την σειρά για αναβάθμιση. Μάλλον κακώς αν κρίνω από τα πρώτα αποτελέσματα. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση με drivers. Τρέχω σε 1080p και αναρωτιέμαι αν πρέπει να πάω για 2080 ή 1080Ti τελικά. Δυστυχώς δεν έχω τρελό budget για να πάω σε άλλη οθόνη. Θα ήθελα να μείνω σε 60fps. Οπότε σκέφτομαι να πάρω GPU και να αναβαθμίσω τον 4690k με μητρική. Σκέφτομαι περίπου 1500 ευρω όλα μέσα. Πώς την βλέπεται την κατασταση;
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, greg4 είπε Και η 1070 μια χαρά είναι προς ώρας Ευτυχώς για wow μια χαρά είναι Δυστυχώς για τα monitor που έχουμε, δεν είναι.
pirmen56 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 ~30% πάνω από 1080Ti η 2080ti. Και με το DLSS άλλο ένα ~30%. Δηλαδή μιλάμε για 70% και πάνω καλύτερες επιδόσεις αναλόγως το game. Το DLSS δεν είναι ακριβώς κονσόλα. Κάπου κάνει blur και κάπου δείχνει καλύτερα από το TAA(π.χ. στα μακρινά δέντρα του FF). Χρειάζεται να μήπως να θυμήσουμε το Deus Ex Human Revolution που ήταν by default ΤΕΡΜΑ θολούρα, αν δεν άνοιγες built in sharpen; Και τόσα άλλα games(ACO) που κάνουν κατά κόρον χρήση blur(κάποιο ΤΑΑ) μαζί με sharpen; Αυτά τα ξέχασαν οι "ψαγμένοι" με τα visual acuity, hyperacuity και όλο αυτό το μάρκετινγκ των υπεραναλύσεων. Μάρκετινγκ που μας τάιζαν οι εταιρείες οθονών και καρτών ελλείψει αληθινής καινοτομίας στα γραφικά(=φωτορεαλισμός). Οι "δύστυχοι" που έχουν τα χρήματα για την 2080Ti τουλάχιστον θα δουν κάτι πραγματικά νέο, που ο κάτοχος 1080Ti δεν πρόκειται να δει ούτε στα 240p. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης ένα πράμα... αλλά σωστή η παρατήρηση, το διόρθωσα. Επίσης δεν υπάρχει TU100 Ακόμα και η μεγάλη Quadro RTX 8000 είναι TU102. H 2080Ti είναι ένα κομμένο TU102.
optimus prime Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε ~30% πάνω από 1080Ti η 2080ti. Και με το DLSS άλλο ένα ~30%. Δηλαδή μιλάμε για 70% και πάνω καλύτερες επιδόσεις αναλόγως το game. Το DLSS δεν είναι ακριβώς κονσόλα. Κάπου κάνει blur και κάπου δείχνει καλύτερα από το TAA(π.χ. στα μακρινά δέντρα του FF). Χρειάζεται να μήπως να θυμήσουμε το Deus Ex Human Revolution που ήταν by default ΤΕΡΜΑ θολούρα, αν δεν άνοιγες built in sharpen; Και τόσα άλλα games(ACO) που κάνουν κατά κόρον χρήση blur(κάποιο ΤΑΑ) μαζί με sharpen; Αυτά τα ξέχασαν οι "ψαγμένοι" με τα visual acuity, hyperacuity και όλο αυτό το μάρκετινγκ των υπεραναλύσεων. Μάρκετινγκ που μας τάιζαν οι εταιρείες οθονών και καρτών ελλείψει αληθινής καινοτομίας στα γραφικά(=φωτορεαλισμός). Οι "δύστυχοι" που έχουν τα χρήματα για την 2080Ti τουλάχιστον θα δουν κάτι πραγματικά νέο, που ο κάτοχος 1080Ti δεν πρόκειται να δει ούτε στα 240p. Δεν τον εχω λαδωσει,την γνωμη του λεει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις