maverik13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 https://jysk.gr/grafeio/karekles-grafeioy/gold/karekla-grafeioy-trige-mayri εχει κανεις αυτην εδω την καρεκλα ? ψαχνω γνωμες γιατι σκεφτομαι να την αγορασω . αλλα δεν βρισκω καπου να την αναφερουν
vagos789 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Τετοιου ειδους καρεκλες πουλανε ολοι (praktiker κτλ) Σιγουρα δεν θα κρατησει πολλα χρονια 1 1 1
.:Cabal:. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω την συγκεκριμένη καρέκλα εδώ και 1.5 χρόνο και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Κι εγώ σε προσφορά την είχα αγοράσει. Να σημειώσω πως έχει καταπονηθεί σε μεγάλο βαθμό και όπως είπα και πιο πάνω δεν έχει πάθει το παραμικρό. 1 1
k_w_t Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μακρια απο καρεκλες που η πλατη στηριζετε πανω στα μπρατσα της και δεν εχει πισω στηριγμα... σπανε πανευκολα .... 1
tyf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 εχω μια ποιο φτηνη απο jysk και στο σπιτι και στο γραφειο. και ανετες ειναι και δεν ειχα θεμα εδω και καιρο με αρκετη καταπονηση. θθεωρω οτι για τα λεφτα τους ειναι παρα πολυ καλες.
maverik13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 τελικα παραγγειλα αυτην εδω https://jysk.gr/grafeio/karekles-grafeioy/gold/karekla-graf-tamdrup-mayro μαρεσε γιατι στα μπρατσα που στηριζετε η πλατη δεν ειναι πλαστικα αλλα σιδερενια κατι το οποιο δεν τηα σπασει οπως σε αυτρην που καθομαι τωρα που την εχω καμια 10αρα χρονια απο το πλαισιο και εσπασε πριν 3 4 χρονια αλλα πλεον εχει γινει....
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 9 σελιδες κριτικες απο αγοραστες δεν βοηθησαν? https://jysk.gr/grafeio/karekles-grafeioy/gold/karekla-grafeioy-trige-mayri#product-ratings
sakisaudi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, videdt είπε 9 σελιδες κριτικες απο αγοραστες δεν βοηθησαν? https://jysk.gr/grafeio/karekles-grafeioy/gold/karekla-grafeioy-trige-mayri#product-ratings Επειδη ψαχνω καρεκλα για το σπιτι η συγκεκριμένη κρατάει και το κεφαλι; Απο ποιο αλλο σαιτ να κοιταξω για καρεκλα;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, sakisaudi είπε ψαχνω καρεκλα για το σπιτι η συγκεκριμένη κρατάει και το κεφαλι; Απο ποιο αλλο σαιτ να κοιταξω για καρεκλα Λυπαμαι δεν γνωριζω αλλα σιγουρα για την συγκεκριμενη ακομα και απο την χαλια μεταφραση google οι αξιολογησεις της καρεκλας στο λινκ ειναι μαλλον ασχημες. Εκει που λεει "Αξιολογησεις".
mindreader Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Ψαχνω κι εγω για καρεκλα γραφειου, και εχει καλη ποικιλια και τιμες στα jysk. Ξερει κανεις, με ποια courier στελνει η jysk? Ή χρησιμοποιει μεταφορικες εταιριες;
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, mindreader είπε Ψαχνω κι εγω για καρεκλα γραφειου, και εχει καλη ποικιλια και τιμες στα jysk. Ξερει κανεις, με ποια courier στελνει η jysk? Ή χρησιμοποιει μεταφορικες εταιριες; Με τον Ορφέα συνεργάζεται. 1
mindreader Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Με τον Ορφέα συνεργάζεται. Μπεινογλου; Κανουν διανομη στο σπιτι του πελατη αυτοι;
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Βεϊνόγλου (με βήτα). Από αυτούς παραλάβαμε μια πολυθρόνα σαλονιού, πριν από περίπου 1 εβδομάδα (η παραγγελία ήταν προ περιορισμού μετακινήσεων). 1
mindreader Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Βεϊνόγλου (με βήτα). Από αυτούς παραλάβαμε μια πολυθρόνα σαλονιού, πριν από περίπου 1 εβδομάδα (η παραγγελία ήταν προ περιορισμού μετακινήσεων). Σου τηλεφωνησαν και στο εφεραν στο σπιτι; Ρωτω γιατι ελαχιστες φορες εχω χρησιμοποιησει 'μεταφορικες' στη ζωη μου, και αυτες οι λιγες φορες ειναι εντελως τραγικες εμπειριες...
MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι φίλε, μου τηλεφώνησε ένας αλανιάρης τύπος που με ρώτησε με το καλησπέρα ποιά είναι η διεύθυνση μου, χωρίς να μου πει από πού παίρνει τηλέφωνο (Γιατί υπογραμμίζουμε τις τελευταίες φράσεις; Γενικά ξέρω να διαβάζω και το κάνω και αρκετά προσεκτικά) Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα