Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την συγκεκριμένη καρέκλα εδώ και 1.5 χρόνο και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.

Κι εγώ σε προσφορά την είχα αγοράσει. Να σημειώσω πως έχει καταπονηθεί σε μεγάλο βαθμό και όπως είπα και πιο πάνω δεν έχει πάθει το παραμικρό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μακρια απο καρεκλες που η πλατη στηριζετε πανω στα μπρατσα της και δεν εχει πισω στηριγμα... σπανε πανευκολα ....

• Thanks 1
Δημοσ.

εχω μια ποιο φτηνη απο jysk και στο σπιτι και στο γραφειο. και ανετες ειναι και δεν ειχα θεμα εδω και καιρο με αρκετη καταπονηση.

θθεωρω οτι για τα λεφτα τους ειναι παρα πολυ καλες.

Δημοσ.

τελικα παραγγειλα αυτην εδω https://jysk.gr/grafeio/karekles-grafeioy/gold/karekla-graf-tamdrup-mayro μαρεσε γιατι στα μπρατσα που στηριζετε η πλατη δεν ειναι πλαστικα αλλα σιδερενια κατι το οποιο δεν τηα σπασει οπως σε αυτρην που καθομαι τωρα που την εχω καμια 10αρα χρονια απο το πλαισιο και εσπασε πριν 3 4 χρονια αλλα πλεον εχει γινει.... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, videdt είπε

9 σελιδες κριτικες απο αγοραστες δεν βοηθησαν? :P

https://jysk.gr/grafeio/karekles-grafeioy/gold/karekla-grafeioy-trige-mayri#product-ratings

Επειδη ψαχνω καρεκλα για το σπιτι η συγκεκριμένη κρατάει και το κεφαλι; 

Απο ποιο αλλο σαιτ να κοιταξω για καρεκλα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakisaudi είπε

ψαχνω καρεκλα για το σπιτι η συγκεκριμένη κρατάει και το κεφαλι; 

Απο ποιο αλλο σαιτ να κοιταξω για καρεκλα

Λυπαμαι δεν γνωριζω αλλα σιγουρα για την συγκεκριμενη ακομα και απο την χαλια μεταφραση google οι αξιολογησεις της καρεκλας στο λινκ ειναι μαλλον ασχημες. Εκει που λεει "Αξιολογησεις". 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ψαχνω κι εγω για καρεκλα γραφειου, και εχει καλη ποικιλια και τιμες στα jysk.

Ξερει κανεις, με ποια courier στελνει η jysk? Ή χρησιμοποιει μεταφορικες εταιριες;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ψαχνω κι εγω για καρεκλα γραφειου, και εχει καλη ποικιλια και τιμες στα jysk.

Ξερει κανεις, με ποια courier στελνει η jysk? Ή χρησιμοποιει μεταφορικες εταιριες;

Με τον Ορφέα συνεργάζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Βεϊνόγλου (με βήτα).

Από αυτούς παραλάβαμε μια πολυθρόνα σαλονιού, πριν από περίπου 1 εβδομάδα (η παραγγελία ήταν προ περιορισμού μετακινήσεων).

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Βεϊνόγλου (με βήτα).

Από αυτούς παραλάβαμε μια πολυθρόνα σαλονιού, πριν από περίπου 1 εβδομάδα (η παραγγελία ήταν προ περιορισμού μετακινήσεων).

Σου τηλεφωνησαν και στο εφεραν στο σπιτι;

Ρωτω γιατι ελαχιστες φορες εχω χρησιμοποιησει 'μεταφορικες' στη ζωη μου, και αυτες οι λιγες φορες ειναι εντελως τραγικες εμπειριες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι φίλε, μου τηλεφώνησε ένας αλανιάρης τύπος που με ρώτησε με το καλησπέρα ποιά είναι η διεύθυνση μου, χωρίς να μου πει από πού παίρνει τηλέφωνο 

(Γιατί υπογραμμίζουμε τις τελευταίες φράσεις; Γενικά ξέρω να διαβάζω και το κάνω και αρκετά προσεκτικά)

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...