jorgemeto Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω έναν φίλο που έχει MacBook Pro 2015, και θέλει να αγοράσει ένα ποντίκι, κυρίως χρησιμοποιεί για φωτογραφίες μιας και τράβα αρκετές. Μάξιμουμ 30 λίρες, τι προτείνεται?
kormos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, jorgemeto είπε Έχω έναν φίλο που έχει MacBook Pro 2015, και θέλει να αγοράσει ένα ποντίκι, κυρίως χρησιμοποιεί για φωτογραφίες μιας και τράβα αρκετές. Μάξιμουμ 30 λίρες, τι προτείνεται? Οτιδήποτε τον βολεύει... το ποσό που διαθέτει είναι πολύ μικρό. . *το να έχεις συσκευή της τάξης 1000+ € και με «ψίχουλα» να παίρνεις περιφερειακά ακόμα μετά από τόσα χρόνια δεν το έχω καταλάβει... Anyway
jorgemeto Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, kormos είπε Οτιδήποτε τον βολεύει... το ποσό που διαθέτει είναι πολύ μικρό. . *το να έχεις συσκευή της τάξης 1000+ € και με «ψίχουλα» να παίρνεις περιφερειακά ακόμα μετά από τόσα χρόνια δεν το έχω καταλάβει... Anyway Το μπάτζετ του καθενός για κάθε τι είναι δικό του δικαίωμα, αν απλά μπήκες στον κόπο να γράψεις την εξυπνάδα σου τότε κακώς, γιατί στην ουσία δεν προτείνεις κάποιο. 30 λίρες για ένα ποντίκι για την χρήση που θέλει να κάνει μια χαρά του είναι. Δεν θα το κοπαναει, (δεν παίζει παιχνίδια) απλά θέλει να ξεφύγουν τα χέρια του κάπως από το παντ 1
mistr4l Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, kormos είπε *το να έχεις συσκευή της τάξης 1000+ € και με «ψίχουλα» να παίρνεις περιφερειακά ακόμα μετά από τόσα χρόνια δεν το έχω καταλάβει... Anyway #yolo 21 ώρες πριν, jorgemeto είπε Έχω έναν φίλο που έχει MacBook Pro 2015, και θέλει να αγοράσει ένα ποντίκι, κυρίως χρησιμοποιεί για φωτογραφίες μιας και τράβα αρκετές. Μάξιμουμ 30 λίρες, τι προτείνεται? Λοιπόν. Εγώ είχα χρόνια ένα απλό ποντίκι της microsoft (ενσύρματο). Πλέον χρησιμοποιώ πάλι της microsoft αλλά ασύρματο, από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Το χρησιμοποιώ πολύ σε συνδυασμό βέβαια με το trackpad. Νομίζω πως κάτι τέτοιο θα βολέψει το φίλο σου. https://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/asyrmato-pontiki-microsoft-mobile-1850-mayro/prod5940697pp/ Παρόλ'αυτά, θα του πρότεινα να κοιτάξει κάτι σε bluetooth αν τον παίρνει οικονομικά, κυρίως για να γλυτώσει τη θύρα usb που καταλαμβάνει το mouse. Αν βέβαια έχει usb hub κι έχει χώρο, κανένα θέμα. Το χρησιμοποιώ με macbook pro 2015, 15'' ( χιλιάρικα για συσκευές ==> ψίχουλα για περιφερειακά. ) 1
jorgemeto Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mistr4l είπε #yolo Λοιπόν. Εγώ είχα χρόνια ένα απλό ποντίκι της microsoft (ενσύρματο). Πλέον χρησιμοποιώ πάλι της microsoft αλλά ασύρματο, από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Το χρησιμοποιώ πολύ σε συνδυασμό βέβαια με το trackpad. Νομίζω πως κάτι τέτοιο θα βολέψει το φίλο σου. https://www.public.gr/product/perifereiaka/mouse/wireless-mouse/asyrmato-pontiki-microsoft-mobile-1850-mayro/prod5940697pp/ Παρόλ'αυτά, θα του πρότεινα να κοιτάξει κάτι σε bluetooth αν τον παίρνει οικονομικά, κυρίως για να γλυτώσει τη θύρα usb που καταλαμβάνει το mouse. Αν βέβαια έχει usb hub κι έχει χώρο, κανένα θέμα. Το χρησιμοποιώ με macbook pro 2015, 15'' ( χιλιάρικα για συσκευές ==> ψίχουλα για περιφερειακά. ) Thank you a lot, στο αμαζόν είναι στις 11 λίρες οπότε ακόμα καλύτερα 1
kormos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, jorgemeto είπε Το μπάτζετ του καθενός για κάθε τι είναι δικό του δικαίωμα, αν απλά μπήκες στον κόπο να γράψεις την εξυπνάδα σου τότε κακώς, γιατί στην ουσία δεν προτείνεις κάποιο. 30 λίρες για ένα ποντίκι για την χρήση που θέλει να κάνει μια χαρά του είναι. Δεν θα το κοπαναει, (δεν παίζει παιχνίδια) απλά θέλει να ξεφύγουν τα χέρια του κάπως από το παντ Όπως δικαίωμά μου να γράφω την άποψη μου. Απλά την προσπερνάς αν δε σε καλύπτει... Παρ αυτα μιας και ανέφερες το Amazon καλύτερα να παέι σε κάτι used και Magic Mouse GL
Dimi1977 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 χαιρετω την παρεα προσωπικα οντας κατοχος macs πάρα πολλά χρόνια, ποτε δεν χρησιμοποίησα apple mouse, τα θεωρω μονο όμορφα αλλά απιστευτα αβολα. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό το τελευταιο καιρό και ειναι γρηγορο και ακριβες: https://www.amazon.com/Wireless-Mouse-M560-Windows-Black/dp/B00DR8LB4Q 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα