Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,λοιπόν θα πιάσω να κάνω πρακτική ως τεχνικός η/υ σε ένα δημόσιο νοσοκομείο στο τμήμα υπολογιστών.
Και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε γενικά τι παίζει από θέμα μισθού,θα πληρώνομαι η δεν θα παίρνω τίποτα.
Γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι είναι υποχρεωτικό να σε πληρώνουν,αλλά σήμερα που ρώτησα στο Ιεκ μου είπαν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Ξέρετε τι παίζει?

Δημοσ.

Ξέρω πως ο αδερφός του κολλητού μου που έκανε πρακτική από ΙΕΚ δεν πήρε φράγκο. Είναι στην διακριτική ευχέρεια του εργοδότη το αν θα σε πληρώσει ή όχι.

• Like 1
Δημοσ.

παρε ενα τηλ στο inedivim και ρωτα. Μου ειχαν δώσει αρκετές πληροφορίες και γενικα με βοήθησαν αρκετά(προσεξε σε ποιον θα πεσεις) οταν έκανα την πρακτική μου.

https://www.inedivim.gr/σελίδα/επικοινωνία

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stratos789 είπε

Γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι είναι υποχρεωτικό να σε πληρώνουν,αλλά σήμερα που ρώτησα στο Ιεκ μου είπαν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Ξέρετε τι παίζει?

Λες να σου είπαν ψέματα από το ΙΕΚ; 

Δηλαδή εμπιστεύεσαι περισσότερο έναν τυχαίο από το insomnia παρά τη σχολή που πήγες;

Φράγκο δεν παίρνεις για την πρακτική. Και λογικό αφού 2 χρόνια στα περισσότερα ΙΕΚ κοροιδεύουν τον κόσμο.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Λες να σου είπαν ψέματα από το ΙΕΚ; 

Δηλαδή εμπιστεύεσαι περισσότερο έναν τυχαίο από το insomnia παρά τη σχολή που πήγες;

Φράγκο δεν παίρνεις για την πρακτική. Και λογικό αφού 2 χρόνια στα περισσότερα ΙΕΚ κοροιδεύουν τον κόσμο.

Δεν λέω οτι λέει ψεματα το ιεκ,απλός επειδή μας είχε πει ένας καθηγητής και καλά ότι βγήκε νόμος να πληρωνόμαστε,και είπα να πάρω μια δεύτερη γνώμη γιατι η γραμματεία του ιεκ δεν ξέρει τι της γίνεται κιόλας για αυτό ρώτησα γιατί αν περιμένω να βγάλω άκρη με το Ελληνικό δημόσιο καήκαμε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stratos789 είπε

Καλησπέρα παιδιά,λοιπόν θα πιάσω να κάνω πρακτική ως τεχνικός η/υ σε ένα δημόσιο νοσοκομείο στο τμήμα υπολογιστών.
Και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε γενικά τι παίζει από θέμα μισθού,θα πληρώνομαι η δεν θα παίρνω τίποτα.
Ξέρετε τι παίζει?

Ανάλογα τον εργοδότη σου φίλε μου. Η μόνη ειδικότητα που ξέρω πως το 90% των πρακτικάριων πληρώνεται είναι η μαγειρική (είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς) αλλά πάντα είναι από 350 και κάτω εκτός και αν είσαι κωλόφαρδος. Από εκεί και πέρα ανάλογα την επιχείρηση στην οποία θα βρίσκεσαι. Ξέρω άτομα από άλλες ειδικότητες που έπαιρναν κάποια χρήματα που έφταναν για να βγάζουν και τα εισιτήρια για την μεταφορά τους και άλλους που δεν έπαιρναν σάλιο. Τελείωσα πριν 2 μήνες την πρακτική δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι μέσα σε 2 μήνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...