Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα τη συμβουλή σας σε ένα ζήτημα που αντιμετωπίζω. Έψαχνα να βρω ένα σπίτι για 6-7 μήνες και καθώς με συμβόλαιο όλοι μου αρνούνταν κατέφυγα στη λύση του AirBnb. Eκεί βρήκα ένα σπίτι πουόμως ο ιδιοκτήτης μου πε να κάνουμε συμφωνία εκτός AirBnb και για να κλειστεί το σπίτι να του προπληρώσω 1,5 μήνα. Το σπίτι από κοντά ήταν μία χαρά και μου είπε πως έβαλε πιεστικό για νερό και έκανε απεντόμωση. Με το που μπήκα στο σπίτι δεν είχε νερό και μου πε ότι θα το έφτιαχνε(και τον πιστεύω), αλλά το κυριότερο πρόβλημα ήταν ότι επειδή το σπίτι ήταν πρόσφατα ανακαινιμένο με γυψοσανιδες στο πατάρι υπήρχαν άπειρες νεκρές και κάποιες ζωντανές μικρές κατσαρίδες. Ο απεντομωτής μου είπε ότι έριξεκαπνογόνο για να τις πιάσει και ότι να είμαι σε επιφυλακή για τον επομενο μήνα και εάν συνεχιστεί το πρόβλημα να ξαναψεκάει. Ωστόσο εγώ αποφάσισα να φύγω από το σπίτι γιατί δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου , καθώς δε μπορω να μένω σε ένα σπιτι αποικισμένο από λατσαρίδες στο εσωτερικό του και με προβλήματα με την τροφοδότηση του νερού απο την πρώτη μέρα. Οπότε εημέρωσα τον ενοικιαστή δυο μέρες μετα ότι θα φύγω και του είπα να κρατήσει το μισό ενοικιο του Σεπτέμβρη και να μου επιστρέψει του Οκτώβρη. Αυτός το αρνήθηκε κατηγορηματικά, δε μου έδωσε ούτε τα λεφτά της απεντόμωσης και μου είπε ότι ο μόνος τρόπος να μου γυρίσει πισω τα λεφτά ειναι να βρω άλλον ενοικιαστεί που να είναι διατεθειμένος να δώσει 400-450 ευρώ ενοίκιο.(Εγώ θα έδινα 330). Έχω έρθει σε διαπληκτισμό μαζί του, αλλά τίποτα. Ήθελα να ρωτήσω εάν είναι φυσιολογικό να θέλει να μου κρατήσει 1,5 μήνα ενώ φεύγω από το σπίτι τη 2η μέρα λόγω των προβλημάτων που έχει το σπίτι και για τα οποία δεν ήμουν ενήμερη και σε κάθε περίπτωση τι μπορώ για να πάρω πίσω τα λεφτά του Οκτώβρη.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

To θέμα είναι ότι είμαι φοιτήτρια και δεν έχω δικό μου εισόδημα. Δηλαδή νιώθω και την απόλυτη εκμετάλλευση δεδομένου ότι το γνωρίζει αυτό. Φυσικά η επιστροφή των χρημάτων  έχει να κάνει με την καλή θέληση του εκάστοτε ιδιοκτήτη, αλλά σκεφτόμουν εάν υπάρχει κάτι νομικό που να με προστατεύει ή αν μπορώ να εκμεταλλευτώ νομικά το γεγονός ότι μου πε να ναι μαύρα(και προφανώς και στον επόμενο που θα νοικιάσει το σπίτι για μαύρα θα πει γιατί θέλει να το νοικιάσει μέχρι Μαιο). (Δε πρόκειται να πληρώσω δικηγόρο  κτλ αλλά  τουλάχιστον να του τρίξω τα δόντια. εμπεριστατωμένα).

Δημοσ.

1. Πάρε το μάθημα σου: μαύρα ίσον εμπιστεύεσαι τον άλλο και την καλή του καρδιά.

2. Για το δικό σου το καλό και του χαρακτήρα σου, μη δίνεις σημασία στα κριάρια που λένε για ζημιές και τραμπούκους.

• Like 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θεμα ειναι οτι μου πηρε τα κλειδια οριακα μεσα απο τα χερια..κ γω σκατα το κανα με αυτο το θεμα..χρειαζομαι τα λεφτα για να βρω αλλο σπιτι..καμια ιδεα για να μου τα δωσει; Ο τραμπουκισμος(λεκτικος) ειναι στα αμεσα σχεδια μου :P

Επεξ/σία από Ηρα Κωστ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην τραβηξεις το καζανακι για 2 μερες, φυγε και αστο ετσι. Οταν μπει μεσα θα λιποθυμησει απο την βρωμα :)

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ηρα Κωστ είπε

το θεμα ειναι οτι μου πηρε τα κλειδια οριακα μεσα απο τα χερια..κ γω σκατα το κανα με αυτο το θεμα..χρειαζομαι τα λεφτα για να βρω αλλο σπιτι..καμια ιδεα για να μου τα δωσει; Ο τραμπουκισμος(λεκτικος) ειναι στα αμεσα σχεδια μου :P

Να ξερεις οτι τα διποδα ζωα ειναι πολυ καλυτερα στον λεκτικο τραμπουκισμο, ειναι τα νερα του.

Να σου πω οτι και μαυρα να μην ηταν παλι δυσκολα θα επερνες τα χρηματα σου πισω, η μπορει να τα επερνες αφου ειχες δωσει τα διπλασια σε δικηγορους και δικαστηρια.
Δυστηχως ο κοσμος μας ειναι σκατα, πολυ σκατα. Πολιτισμενη στα χαρτια ζουγκλα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Μην τραβηξεις το καζανακι για 2 μερες, φυγε και αστο ετσι. Οταν μπει μεσα θα λιποθυμησει απο την βρωμα :)

αν ρίξει και λίγη μαγιά μέσα εκεί να δεις😁

• Thanks 1
Δημοσ.
8 minutes ago, ziaba said:

αν ρίξει και λίγη μαγιά μέσα εκεί να δεις😁

Από προσωπική εμπειρία; :P 

TS κλάφτα χαράλαμπε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...