Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanasisxask είπε

Κάτσε μέσα τον ενάμιση μήνα που του πλήρωσες και βρες με την ησυχία σου άλλο σπίτι. 

Της πηρε τα κλειδια

47 λεπτά πριν, ziaba είπε

αν ρίξει και λίγη μαγιά μέσα εκεί να δεις😁

Φοβερο δεν το ειχα σκεφτει

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να φανταστώ όλα τα παραπάνω στην υπέροχη ευρωπαϊκή Κρήτη;

δυστυχως έτσι όπως έγινε δε μπορείς να κανείς πολλά, μόνο τραμπουκισμό από κάποιον που τον έχει...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ηρακλειάρα! 

Σας ευχαριστώ όλους! Τι να πω ρε παιδιά και να πεις  ότι τα απαίτησα όλα τα χρήματα θα ταν υπερβολικό και μόνο λόγω καλής θέλησης θα μου τα επέστρεφε. Αλλά ακόμα και σε μεγάλα ξενοδοχείο 20 μέρες πριν να κάνεις ακύρωση σου τα επιστρέφουν τα χρήματα. Πρέπει να είναι τα πιο ευκολα 500 ευρω που εβγαλε ποτε...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ηρα Κωστ είπε

Πρέπει να είναι τα πιο ευκολα 500 ευρω που εβγαλε ποτε...

Με τι νταβατζιλικι σου πηρε τα κλειδια απο τα χερια;

Και τα λεφτα τσεπη και το σπιτι ελευθερο;

Εχεις και πραματα μεσα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι..Τα πήρα..κυρίως μόνο τα ρουχα μου είχα πάει..Μου είπε να μείνω μέχρι το Νοέμβρη και να φύγω μετά,αλλά πρώτον δεν την πάλευα να μαζεύω κατσαρίδες που αναπαράγονται μεσα στους τοίχους και δεύτερον μετά δε θα βρισκα με τίποτα σπίτι για 4 μήνες.. Ε και σκέφτηκα ότι αν βρει άμεσα νέους ενοικιαστές μπορεί να πάρω τα λεφτά του Οκτώβρη έστω. Όταν όμως αυτός ζητάει τωρα πια 450 για δίχωρο ισόγειο σε λεωφόρο, ούτε θα νοικιαστεί το σπίτι ούτε τα λεφτα μου θα πάρω..

Επεξ/σία από Ηρα Κωστ
  • Sad 1
Δημοσ.

με τον γροθο που εμπλεξες δε θα βγαλεις ακρη. ασε μην εχεις χειροτερα μπλεξιματα με το ζωαδι. η καταπιε το και μεινε μεσα τις μερες που πληρωσες η πηγαινε παρακατω να βρεις κατι αλλο, μονο με συμβολαιο και αποδειξεις, αλλιως θα εχεις τα ιδια 100%. δε παει να φαινεται "καλος" και "τιμιος", στα λογια ολοι ετσι ειναι, στη πραξη δεν εχουν τσιπα

Δημοσ.

Βασικά πάρε τα κλειδιά πίσω και βάλε στο χώρο μερικούς πρόσφυγες που το έχουν ανάγκη... θα έχεις κάνει και καλή πράξη, και αν φύγουν μετά γράψε με!!!

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα χωρίς αποδείξεις, το ανέφεραν και πιο πάνω. Τουλάχιστον αυτό σου έχει γίνει ήδη μάθημα (και ακριβό μάλιστα) που δε θα το ξεχάσεις ποτέ και θα σε προστατεύει στην υπόλοιπη ζωή σου, .

Επίσης δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται όταν έχει κάποιος σπίτι και συμβόλαιο με airbnb να το νοικιάζει και σε τρίτους εκτός της συγκεκριμένης πλατφόρμας, ασχέτως με αποδείξεις ή όχι. Ψάξτο λίγο κι αν δεν επιτρέπεται, κάνε αναφορά για το συγκεκριμένο στην airbnb.

Δημοσ.

Πιάσε και μίλησε του και πες του ότι έκανες μαλακια και ότι το σπίτι θα το κρατήσεις. Πιαστον στο φιλότιμο και στο γλιγλι μέχρι να σου δώσει τα κλειδιά. Μπαίνεις μέσα και μετά χορεύει τον χορό τον δικό σου. 

Δημοσ.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του ζητήσεις τα κλειδιά και να μείνεις όσο είπατε μέχρι να βρεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

Εχεις οποιαδηποτε αποδειξη οτι του εδωσες χρηματα η οτιδηποτε αλλο???? Αν οχι οπως ανεφεραν τα παιδια κλαψτα... Διαφορετικα μαζεψε 2-3 παλικαρια να τον κανουν μπαουλο να παει να γ@μηθει και να σου δωσει και την εισπραξη... Αν εισουν αντρας δεν θα λεγε τιποτα αλλα βλεπεις η εκμεταλλευση στο Ελλαδισταν ζει και βασιλευει.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Ηρα Κωστ είπε

To θέμα είναι ότι είμαι φοιτήτρια και δεν έχω δικό μου εισόδημα. Δηλαδή νιώθω και την απόλυτη εκμετάλλευση δεδομένου ότι το γνωρίζει αυτό. Φυσικά η επιστροφή των χρημάτων  έχει να κάνει με την καλή θέληση του εκάστοτε ιδιοκτήτη, αλλά σκεφτόμουν εάν υπάρχει κάτι νομικό που να με προστατεύει ή αν μπορώ να εκμεταλλευτώ νομικά το γεγονός ότι μου πε να ναι μαύρα(και προφανώς και στον επόμενο που θα νοικιάσει το σπίτι για μαύρα θα πει γιατί θέλει να το νοικιάσει μέχρι Μαιο). (Δε πρόκειται να πληρώσω δικηγόρο  κτλ αλλά  τουλάχιστον να του τρίξω τα δόντια. εμπεριστατωμένα).

Φυσικα και η επιστροφή των χρημάτων ΔΕΝ έχει να κάνει με την καλή διάθεση κανενός . Δεν καταλαβαίνω πως δίνει κόσμος χρήματα χωρίς αποδεικτικά . 

Επι της ουσίας . Τον εκβιάζεις ότι θα πας στην εφορία και πίστεψε με θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω σε μια ώρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...