tarantino2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου On 12/06/2025 at 21:11, Ricoolini said: Καλησπέρα στην παρέα. Κι εμένα με ενδιαφέρει το φουλ πακέτο. Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε στείλτε μου μήνυμα. Καλησπέρα και από εμένα !!! Ενδιαφέρομαι και εγώ για full πακέτο...!!! Όποιος θέλει να αναλάβει ας μου στείλει και εμένα pm.
gastonegr Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, tarantino2004 είπε Καλησπέρα και από εμένα !!! Ενδιαφέρομαι και εγώ για full πακέτο...!!! Όποιος θέλει να αναλάβει ας μου στείλει και εμένα pm. και εγώ ενδιαφεερομαι στείλτε μου pm να μαζευτούμε. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από gastonegr
Ricoolini Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου Αρα είμαστε 6 άτομα μέχρι στιγμής @Ricoolini@andreasosfp @tarantino2004@gastonegr@nyne@sheik Αλλα 2 ατομα και ξεκινάω το Family+Expansion 3
nyne Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 13 hours ago, Ricoolini said: Αρα είμαστε 6 άτομα μέχρι στιγμής @Ricoolini@andreasosfp @tarantino2004@gastonegr@nyne@sheik Αλλα 2 ατομα και ξεκινάω το Family+Expansion Εχω και εγω αλλο εναν φιλο,οποτε μας λειπει ενας. 1
sheik Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Κι αν δεν βρούμε ας μπούμε οι 7 εγώ δεν έχω θέμα. Τι 8.75 τι 10 ευρώ, για 1.25 δεν θα γίνουμε πλουσιότεροι 😜 1
Ricoolini Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ναι στείλτε μου τα Mail σας το βράδυ για να σας βάλω @andreasosfp @tarantino2004@gastonegr @nyne Επεξ/σία 16 Ιουνίου από Ricoolini 1
Ricoolini Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Κατά πάσα πιθανότητα έχει κλείσει γιατί θα μπει και ο @screaming_trees. Τα email σας μόνο περιμένω από @nyne+ φίλος του, @tarantino2004και @gastonegr Τελικά ο @screaming_trees is out. 1
Link13GR Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Στις 16/6/2025 στις 8:28 ΜΜ, Ricoolini είπε Κατά πάσα πιθανότητα έχει κλείσει γιατί θα μπει και ο @screaming_trees. Τα email σας μόνο περιμένω από @nyne+ φίλος του, @tarantino2004και @gastonegr Τελικά ο @screaming_trees is out. Φίλε μου είμαι μέσα εγώ αν υπάρχει θέση.
Link13GR Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ψάχνουμε άλλα τέσσερα άτομα αν ενδιαφέρεται κανείς. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Link13GR
Snolly Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι εγώ για το φουλ πακέτο. Επεξ/σία 19 Ιουνίου από Snolly
Link13GR Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Snolly είπε Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι εγώ για το φουλ πακέτο. Εχεις pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα