spyros1314 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Καλησπέρα,άμα υπάρχει κάποια διαθέσιμη θέση ενδιαφέρομαι
lebron15 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Στις 18/6/2025 στις 11:50 ΠΜ, Link13GR είπε Ψάχνουμε άλλα τέσσερα άτομα αν ενδιαφέρεται κανείς. Στις 21/6/2025 στις 9:25 ΠΜ, Bourdoulas είπε Θέλω κι εγώ να μπω αν υπάρχει θέση κάπου Στις 1/7/2025 στις 8:06 ΜΜ, spyros1314 είπε Καλησπέρα,άμα υπάρχει κάποια διαθέσιμη θέση ενδιαφέρομαι Τι κάνατε τελικά φίλοι μου; Χωράω και εγώ;
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, lebron15 είπε Τι κάνατε τελικά φίλοι μου; Χωράω και εγώ; Προσωπικά τίποτα ακόμα
Link13GR Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εμείς έχουμε κλείσει θέσεις.Αν δω κάνα ποστ στο fb που ζητάνε άτομα,θα το ποσταρω εδώ. Edit: Όποιος θέλει μου στέλνει τηλέφωνο για να το δώσω σε έναν που ετοιμάζει ομάδα να συνεννοηθείτε. Επεξ/σία 10 Ιουλίου από Link13GR
Kapws Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους! Μιας και ήρθε στη φαμίλια ένα switch 2, υπάρχει καμία κενή θέση σε family NSO+Expansion?
RAK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Ενδιαφέρομαι και εγώ αν υπάρχει κενή θέση σε family NSO+Expansion?
akarabamba Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για δύο θέσεις NSO + Expansion Pack. Δεν βιάζομαι,ας είναι και σε ένα μήνα. Ευχαριστώ.
Vailos Δημοσ. Τρίτη στις 06:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:15 μμ Καλησπέρα, Ανανέωσα πρόσφατα το απλό family plan μέχρι τον Απρίλη του 2027 και πήρα δώρο τους 2 μήνες με το promo που τρέχει. Αν αναβαθμίσω στο expansion pack θα πάρω δώρο άλλους 2 μήνες; Από αυτά που θα διάβασα κατάλαβα ότι θα πάρω έκπτωση για το χρονικό διάστημα της ήδη ενεργής συνδρομής μου και μετά θα ξεκινήσει καινούρια συνδρομή για 12 μήνες ξεκινώντας από τη μέρα που άλλαξα σε expansion pack. Για τους έξτρα 2 μήνες κάποιο λένε ότι τους παίρνεις και κάποιοι άλλοι όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα