spyros1314 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Καλησπέρα,άμα υπάρχει κάποια διαθέσιμη θέση ενδιαφέρομαι
lebron15 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Στις 18/6/2025 στις 11:50 ΠΜ, Link13GR είπε Ψάχνουμε άλλα τέσσερα άτομα αν ενδιαφέρεται κανείς. Στις 21/6/2025 στις 9:25 ΠΜ, Bourdoulas είπε Θέλω κι εγώ να μπω αν υπάρχει θέση κάπου Στις 1/7/2025 στις 8:06 ΜΜ, spyros1314 είπε Καλησπέρα,άμα υπάρχει κάποια διαθέσιμη θέση ενδιαφέρομαι Τι κάνατε τελικά φίλοι μου; Χωράω και εγώ;
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 1 ώρα πριν, lebron15 είπε Τι κάνατε τελικά φίλοι μου; Χωράω και εγώ; Προσωπικά τίποτα ακόμα
Link13GR Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εμείς έχουμε κλείσει θέσεις.Αν δω κάνα ποστ στο fb που ζητάνε άτομα,θα το ποσταρω εδώ. Edit: Όποιος θέλει μου στέλνει τηλέφωνο για να το δώσω σε έναν που ετοιμάζει ομάδα να συνεννοηθείτε. Επεξ/σία 10 Ιουλίου από Link13GR
Kapws Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους! Μιας και ήρθε στη φαμίλια ένα switch 2, υπάρχει καμία κενή θέση σε family NSO+Expansion?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα