Προς το περιεχόμενο

Huawei p smart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ μου έκανα δώρο ένα Huawei p smart καινούριο στο κουτί και Εγώ μόνο το άνοιξα και το είδα μετά το έβαλα πάλι στο κουτί από τότε δεν το δούλεψα και τώρα το πούλησα σε έναν φίλο μετά από μια εβδομάδα μου λέει ότι την ώρα που μιλάς στο τηλέφωνο αυτό σβήνει μονο του λες να λέει αλήθεια μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ τι να κάνω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mario456 είπε

Γεια σας είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ μου έκανα δώρο ένα Huawei p smart καινούριο στο κουτί και Εγώ μόνο το άνοιξα και το είδα μετά το έβαλα πάλι στο κουτί από τότε δεν το δούλεψα και τώρα το πούλησα σε έναν φίλο μετά από μια εβδομάδα μου λέει ότι την ώρα που μιλάς στο τηλέφωνο αυτό σβήνει μονο του λες να λέει αλήθεια μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σας παρακαλώ τι να κάνω 

1. Αμφιβάλεις για τον φίλο σου?

2. Λογικα μπορεις να το διαπιστώσεις και μόνος σου.

3. Παντα ειναι πιθανή μια βλάβη ή δυσλειτουργία ακόμη και σε κατι ολοκαίνουργιο.

4. Ηθικά ωφειλεις θα ελεγα να το ελεγξεις και να το παρεις ακομη και πισω εαν δεν ωφείλεται σε κακη χρηση.

Spoiler

Δημοσ.
Στις Wednesday, September 19, 2018 στις 2:30 ΜΜ, SeNNinhA είπε

1. Αμφιβάλεις για τον φίλο σου?

2. Λογικα μπορεις να το διαπιστώσεις και μόνος σου.

3. Παντα ειναι πιθανή μια βλάβη ή δυσλειτουργία ακόμη και σε κατι ολοκαίνουργιο.

4. Ηθικά ωφειλεις θα ελεγα να το ελεγξεις και να το παρεις ακομη και πισω εαν δεν ωφείλεται σε κακη χρηση.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Του Το έδωσα  καινούριο αχρησιμοποίητο για αυτό μου κάνει εντύπωση όταν του το έδωσα μετά από κάτι μέρες του έκανα και ενημέρωση που είχε στείλει η εταιρεία Huawei και μετα απο δύο μέρες μου είπε λες να παίζει ρόλο η ενημέρωση 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mario456 είπε

Του Το έδωσα  καινούριο αχρησιμοποίητο για αυτό μου κάνει εντύπωση όταν του το έδωσα μετά από κάτι μέρες του έκανα και ενημέρωση που είχε στείλει η εταιρεία Huawei και μετα απο δύο μέρες μου είπε λες να παίζει ρόλο η ενημέρωση 

Ολα ειναι πιθανα. Ωφειλεις να το ελεγξεις. Εφοσον δεν ειναι κατι το οποιο ωφειλεται στον ιδιο εγω θα το επαιρνα πισω εαν δεν μπορουσε να διορθωθει αμεσα η βλαβη.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ziaba είπε

Ας κανει μια επαναφορά μήπως φταίει κάποια εφαρμογή

Έχει μια εβδομάδα τώρα δεν μου έχει πει τίποτα από τότε αυτό θα κάνω επαναφορά. Αυτό είναι αγορασμένο από γερμανό και δεν έχω απόδειξη τι γίνεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...