Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Γιατί συνεχίζετε να απαντάτε, την ώρα που έχει δωθεί το λινκ για το σωστό thread;

Εγω θελω να φτασω τον αριθμο των μηνυματων σου :)
Περα απο την πλακα , οποιαδηποτε απαντηση πλεον εδω μπορει και εχει νοημα αν αφορα το ποσο βαρυ ή οχι ειναι το λολ για συγκεκριμενες καρτες..εκτος και ο TS παει στο αλλο θεμα , εχει μια αποψη τι παιζει τελικα με το λολ και τις ιντελ καρτες , παρει απο κει διαφορες προτασεις και πλεον εδω δεν εχει νοημα να αναλυθει κατι αλλο.

Παντως καλο θα ηταν να φτιαξουμε καποια στιγμη καποιο θεμα , με το ποσο τραβανε οι mobile καρτες γραφικων σε διαφορες εργασιες/προγραμματα/παιχνιδια.Ετσι ωστε οταν θελει καποιος π.χ. φορητο για λολ , να ξερει σε τι hardware να στραφει και ποσο βαθια να βαλει το χερι του στην τσεπη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Εγω θελω να φτασω τον αριθμο των μηνυματων σου :)
Περα απο την πλακα , οποιαδηποτε απαντηση πλεον εδω μπορει και εχει νοημα αν αφορα το ποσο βαρυ ή οχι ειναι το λολ για συγκεκριμενες καρτες..εκτος και ο TS παει στο αλλο θεμα , εχει μια αποψη τι παιζει τελικα με το λολ και τις ιντελ καρτες , παρει απο κει διαφορες προτασεις και πλεον εδω δεν εχει νοημα να αναλυθει κατι αλλο.

Παντως καλο θα ηταν να φτιαξουμε καποια στιγμη καποιο θεμα , με το ποσο τραβανε οι mobile καρτες γραφικων σε διαφορες εργασιες/προγραμματα/παιχνιδια.Ετσι ωστε οταν θελει καποιος π.χ. φορητο για λολ , να ξερει σε τι hardware να στραφει και ποσο βαθια να βαλει το χερι του στην τσεπη.

Απλώς είναι επικίνδυνο να αρκεστεί στις δυο τρεις προτάσεις από εδώ μέσα, και να μην δει "την μεγάλη εικόνα" στο άλλο θέμα.

Το έχω δει να γίνεται, σε αλλα θέματα, με λάθος προτάσεις.

Για το θέμα, καλή ιδέα, αν θες άνοιξε ένα θέμα για benchmarks με mobile hardware για να βάζουμε νούμερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Για το θέμα, καλή ιδέα, αν θες άνοιξε ένα θέμα για benchmarks με mobile hardware για να βάζουμε νούμερα.

Τετοια θεματα εχουν νοημα και χρησιμοτητα , αν εχουν ευρεια συμμετοχη..για να μαζευτει μια αξιολογη database απο cpu,gpu και να βλεπουμε τι σχεση αποδοσης εχουν μεταξυ τους.
Αν ειναι να ασχοληθω εγω και καναδυο αλλοι , τζαμπα το ρευμα που καψαμε :)

Επεξ/σία από mphxths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...