Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια υποφερω ειμαι 22 χρονων και τους τελευταιους 6 μηνες σχεδον καθε μηνα με πιανει τρομερη κριση αυπνιας δηλαδη οχι οτι κοιμαμαι 3 ωριτσες καθε βραδυ και μαλακιες... δεν κλεινω ματι... και το παω μεχρι 3,4 μερες σερι μεχρι να πεσω ξερη αλλα τωρα που δουλευω εχω τεραστιο προβλημα στη δουλεια και καθε βραδυ αγχωνομαι ακομα πιο πολυ οτι πρεπει να κοιμηθω για να σηκωθω νωρις και φυσικα δε κλεινω ματι απ το αγχος

αυτη τη στιγμη ειναι η τριτη μερα που ειμαι ξαγρυπνη και ελπιζω να μη γινει το ιδιο και αποψε.. θα τρελαθω αληθεια εχω συνεχεια ενα κομπο στο στομαχι φοβαμαι οτι θα πεθανω απ αυτο το πραγμα

εχω παρει βαλεριανες εχω παρει μελατονινη εχω πιει γαλατα μελια ολα τα μπιπ τελος παντων αλλα το σωμα μου δε χαμπαριαζει.. οσο κουρασμενη και να ειμαι ο εγκεφαλος μου δεν κοιμαται 

εχω πει σε γιατρους να μου γραψουν κανενα ηρεμιστικο δυνατο και δε με παιρνουν στα σοβαρα και λενε ηρεμησε και μη το σκεφτεσαι

δεν ειναι κατασταση αυτη.... πειτε μου τι να κανωωωω=( τουλαχιστον πειτε μου αν κυνδινευω να πεθανω

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ασε τις βαλεριανες και τα αλλα ματζουνια,αυτα ειναι παιχνιδια, πανε γρηγορα σε ψυχιατρο να σε δει, εκεινος θα σου γραψει ή αντικαταθληπτικα ή ηρεμιστικα. Το θεμα σου μπορει να ειναι απο κριση πανικου ως καταθληψη, ή καποια αγχώδης διαταραχή. Μην φοβασε ολα διορθώνονται με την κατάλληλη θεραπεια.

Επεξ/σία από NemeSis1990
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε

ασε τις βαλεριανες και τα αλλα ματζουνια,αυτα ειναι παιχνιδια, πανε γρηγορα σε ψυχιατρο να σε δει, εκεινος θα σου γραψει ή αντικαταθληπτικα ή ηρεμιστικα. Το θεμα σου μπορει να ειναι απο κριση πανικου ως καταθληψη, ή καποια αγχώδης διαταραχή. Μην φοβασε ολα διορθώνονται με την κατάλληλη θεραπεια.

σ ευχαριστω για την απαντηση!! σιγουρα ειναι βλακειες οι βαλεριανες κ αυτα αλλα τι να κανα... και σιγουρα εχω αγχωδη διαταραχη μιας και εχω κ αλλα πολλα θεματα αγχους αλλα τωρα αυτο ειναι το βασικο που με καιει..

σημερα το πιο πιθανο ειναι οτι δε θα μπορεσω να παω σε γιατρο και τρεμω στην ιδεα οτι θα ερθει το βραδυ και θα το περασω στριφογυρνωντας στο κρεβατι=( 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mylo είπε

άμα σουρωσεις δε σε πιάνει ύπνος?

να σου πω.. μια φορα που ηπια τσιπουρο γι αυτο το λογο κατι εγινε αρα θα πιω το βοσπορο σημερα μπας κλεισουμε ματι 

Δημοσ.

Αυτα ειναι ψιλα γραμματα , πηγαινε σε καποιον ειδικο  και ασε τις αναζητησεις στο google, αυτο θα σε κανει χειροτερα , υπαρχουν χιλιαδες αιτιες ,καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Dustyy είπε

σημερα το πιο πιθανο ειναι οτι δε θα μπορεσω να παω σε γιατρο και τρεμω στην ιδεα οτι θα ερθει το βραδυ και θα το περασω στριφογυρνωντας στο κρεβατι=( 

ΑΜΕΣΑ σε γιατρο δε σου κανω πλακα, παρε τη μαμα σου ή καμια φιλη σου και πανε ΤΩΡΑ κιολας, μην βασανίζεσαι η αϋπνία ειναι μαρτυριο 

Επεξ/σία από NemeSis1990
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DYEL είπε

αληθεια δεν βοηθησε η μελατονινη?

σε τι δόση πηρες?

μπα τι να βοηθησει.. πηρα 2 χαπια το καθε χαπι εχει 1mg μελατονινη και βαλεριανα δε θυμαμαι ποσο αρα πηρα 2mg 

ενιωθα λιωμα αλλα υπνος 0... 

λες να αυξησω τη δοση? αλλα δεν πιστευω οτι θα με βοηθησει... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Dustyy είπε

εχω πει σε γιατρους να μου γραψουν κανενα ηρεμιστικο δυνατο και δε με παιρνουν στα σοβαρα και λενε ηρεμησε και μη το σκεφτεσαι

Αν οι γιατροι δεν θερωρουν αναγκη την αγωγη, ισως ειναι συνετο να μην την ζητας. Αλλοι κανουν αμαν να μην παρουν χαπια και καποια απο αυτα τα παντρευεσαι μαζι με τις παρενεργειες. Μονο συμβουλη ειδικου. Οχι διαδικτυακα. Αν βοηθαει δεν εισαι η μονη. Τρελες κρισεις πανικου και αυπνιες και ξενυχτια παθαινουν πολλοι. Την αιτια και τι σε βασανιζει μονο εσυ την ξερεις... Edit: Η λεξη ψυχιατρος ΜΗΝ σε τρομαζει. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
προσθηκη
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ηρεμιστικά είναι εθιστικά. Αν μάθεις να κοιμάσαι με αυτά μετά όταν τα διακόψεις θα έχεις πάλι προβλήματα αϋπνίας. Υπάρχουν ηρεμιστικά που δεν προκαλούν εθισμό (Bespar) αλλά δεν νομίζω ότι θα σε πιάσουν γιατί είναι ήπια. Προκαλούν ένα χαλάρωμα και ηρεμία για καμιά ωρίτσα κι αυτό είναι όλο. Βέβαια αν έχεις να κοιμηθείς τρεις μέρες ακόμα κι ένα ήπιο χαλάρωμα μπορεί να αρκεί για να σε πάρει ο ύπνος. Τα δυνατά τύπου Lexotanil τα παίρνεις μόνο με ειδική συνταγή και μπορεί να σε βγάλουν off για ολόκληρη μέρα.

Δοκίμασε να πας έναν περίπατο μια-δυο ωρίτσες πριν κοιμηθείς. Ή κάποια άλλη αθλητική δραστηριότητα, τρέξιμο ας πούμε, κάποιο γυμναστήριο, κάτι να αποσπάσει το μυαλό σου από την δουλειά. Ο διαλογισμός επίσης είναι πολύ καλός για να λύσεις προβλήματα άγχους.

Για να πεθάνεις από αϋπνία θα πρέπει να μείνεις ξάγρυπνη πάνω από δύο εβδομάδες.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Προσθήκη
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...