fireblade9 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας 🙌 Πρόσφατα άλλαξα τηλέφωνο και έβγαλα την κάρτα που είχα samsung evo και προσπάθησα να την βάλω στο νέο χωρίς επιτυχία αφού μόλις την έβαλα στο νεο μου ζήτησε να κάνει διαμόρφωση στην κάρτα και δεν το ολοκλήρωσε βγάζοντας σφάλμα. Έβγαλα την κάρτα την έβαλα στο Pc μεσω usb αντάπτορα και η κάρτα έχει ενεργοποιημένη την προστασία εγγραφής (χωρίς βέβαια να θυμάμαι να έχω ενεργοποιήσει εγώ κάτι τέτοιο)και δεν έχω καταφέρει με τίποτα να την φορμάρω και όλα τα αρχεία της κάρτας μπορώ να τα κάνω copy και είναι όλα τα αρχεία -φάκελοι στο read-only μόνο. Οι προσπάθειες που έχω κάνει είναι πρώτη - δεύτερη - τρίτη Άν έχετε κάτι άλλο υπόψην σας πρίν την στείλω στα σκουπίδια θα το προσπαθήσουσα. Υ.Γ1 λειτουργικά διαθέσιμα Linux-windows -android για πιθανά προγράμματα επίλυσης του προβλήματος Υ.Γ2 κάπου διάβασα αλλα δεν θυμάμαι την πηγή ότι μπορεί η κάρτα να έχει γίνει έτσι απο κάποιον ιό ή και να έχει καταστραφεί. Ευχαριστώ εκ-των προτέρων
isay Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 @fireblade9 Ισχύουν τα ιδια -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/672111-δεν-μπορω-να-διαγραψω-τα-αρχεια-της-micro-sd/ 1
fireblade9 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 ok πιστευεις δλδ οτι έχει παθει το ίδιο και οτι δεν εχει σχεση με την κρυπτογραφηση που είχε ενεργοποιήσει ο συμφουριτης μας για την δικια του καρτα.πράγμα που δεν έχω κάνει εγώ στην δικια΄μου. θα δοκιμασω λοιπον τα ιδια και δεν θα το παλεψω και πολύ εαν όπως ειπες είναι σημάδι χαλασμένης κάρτας . Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Αν με gparted σβήσεις τα partitions, κάνεις format ΚΑΙ εμφανιστουν τα αρχεία και οι φακελοι που ήταν πριν, τοτε δεν ειναι θεμα κρυπτογράφησης αλλά θεμα κάρτας που πεθαίνει. To επομενο βήμα ειναι να μην τη διαβάζει καθολου Αφου εχεις πάρει τα αρχεία σου, πηγαινε απευθειας σε gparted. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα