spyraldo10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, είμαι σε αναζήτηση για κινητό για δώρο για τον αρχές Νοεμβρίου. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 - 300 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): social media , camera , light multi tasking , webtv 3) Το μέγεθος της συσκευής που θα θέλαμε: μην είναι πολύ μεγαλύτερο απο το κινητό που έχει τώρα (a5 2016 144.8 x 71 x 7.3 mm ) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): με σειρά προτεραιότητας δαχτυλικό , αδιαβροχοποίηση , wifi ac , nfc 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι σε λογικά πλαίσια 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιάφορο 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; αυτο αφορά κινέζικα κυρίως;; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; σχετικά ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Προσωπικά είμαι μεταξύ Samsung a6+ και Huawei P20 Lite Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από spyraldo10
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 200 με 300 είναι +50%. Επίσης τον Νοέμβριο θα έχουμε άλλες τιμές, ξαναρώτα 10 μέρες πριν.
spyraldo10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε 200 με 300 είναι +50%. Επίσης τον Νοέμβριο θα έχουμε άλλες τιμές, ξαναρώτα 10 μέρες πριν. Δίκιο έχεις αλλά επειδή δεν παρακολουθώ την mid range αγορά, οποιαδήποτε γνώμη και με τις τωρινές τιμές θα με βοηθήσει να προσανατολιστώ αρκετά. Κοιτάω κινητά σε αυτό το εύρος τιμών . Αν με κάλυπτε 100% το Mi A2 δεν θα πήγαινα στο P20 Lite για παράδειγμα.
osfp1978 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 xperia XA2 το μονο που του λειπει η αδιαβροχοποιηση......
SeNNinhA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, osfp1978 είπε xperia XA2 το μονο που του λειπει η αδιαβροχοποιηση...... Του λειπει επισης μια καλη καμερα, 1gb ram (εχει μονο 3gb), λιγη δυναμη απο τον επεξεργαστη του, λιγη οθονη για τις ιδιες εξωτερικες διαστασεις...
osfp1978 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Του λειπει επισης μια καλη καμερα, 1gb ram (εχει μονο 3gb), λιγη δυναμη απο τον επεξεργαστη του, λιγη οθονη για τις ιδιες εξωτερικες διαστασεις... Το εχω το κινητο και ειναι απαιχτο εχει και καλη καμερα μερα/νυχτα ειναι ταχυτατο (δεν μου λειπει το 1gb ram) ειναι βολικο στο χερι.Αληθεια και τα 3ram σας φαινονται λιγα;Καλα ειναι τα 4 αλλα και τα 3 δεν εχουν κανενα προβλημα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από osfp1978
SeNNinhA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Το εχω το κινητο και ειναι απαιχτο εχει και καλη καμερα μερα/νυχτα ειναι ταχυτατο (δεν μου λειπει το 1gb ram) ειναι βολικο στο χερι.Αληθεια και τα 3ram σας φαινονται λιγα;Καλα ειναι τα 4 αλλα και τα 3 δεν εχουν κανενα προβλημα. Για την καμερα θα ελεγα οτι απλα εχεις χαμηλες απαιτησεις. Τα 3gb μπορει να ειναι αρκετα σημερα αλλα αυριο δεν θα ειναι. Ο ανταγωνισμος παει απο τα 4-6gb στην ιδια τιμη. Τα 3gb ειναι κινητα 1,5 χρονο πισω. Ολα ειναι σχετικα με τον ανταγωνισμο στην ιδια τιμη. Ετσι δεν ειναι; Γιατι να παρεις κατι χειροτερα οταν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο με τα ιδια χρηματα; 1
saruman123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, spyraldo10 είπε Καλησπέρα σε όλους, είμαι σε αναζήτηση για κινητό για δώρο για τον Νοέμβριο. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 - 300 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): social media , camera , light multi tasking , webtv 3) Το μέγεθος της συσκευής που θα θέλαμε: μην είναι πολύ μεγαλύτερο απο το κινητό που έχει τώρα (a5 2016 144.8 x 71 x 7.3 mm ) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): με σειρά προτεραιότητας δαχτυλικό , αδιαβροχοποίηση , wifi ac , nfc 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι σε λογικά πλαίσια 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιάφορο 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; αυτο αφορά κινέζικα κυρίως;; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; σχετικά ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Προσωπικά είμαι μεταξύ Samsung a6+ και Huawei P20 Lite Ανούσιο το ποστ αφού πρόκειται μετά σχεδόν από 2 μήνες!!! Οι τιμές θα έχουν αλλάξει και θα έχουν βγει καινούργια κινητά. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, spyraldo10 είπε Δίκιο έχεις αλλά επειδή δεν παρακολουθώ την mid range αγορά, οποιαδήποτε γνώμη και με τις τωρινές τιμές θα με βοηθήσει να προσανατολιστώ αρκετά. Κοιτάω κινητά σε αυτό το εύρος τιμών . Αν με κάλυπτε 100% το Mi A2 δεν θα πήγαινα στο P20 Lite για παράδειγμα. Σε τι δεν σε καλύπτει το mi a2, που σε καλύπτει το p20 lite; Παίζει να χάνει στα πάντα το p20. Στα 200-300 πας από το rn5 ως το G6, από Ελλάδα. Σε 2 μήνες μπορεί να παίρνεις και το mi8 απ έξω στα 300.
osfp1978 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Για την καμερα θα ελεγα οτι απλα εχεις χαμηλες απαιτησεις. Τα 3gb μπορει να ειναι αρκετα σημερα αλλα αυριο δεν θα ειναι. Ο ανταγωνισμος παει απο τα 4-6gb στην ιδια τιμη. Τα 3gb ειναι κινητα 1,5 χρονο πισω. Ολα ειναι σχετικα με τον ανταγωνισμο στην ιδια τιμη. Ετσι δεν ειναι; Γιατι να παρεις κατι χειροτερα οταν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο με τα ιδια χρηματα; Αμα ηθελα καλη καμερα θα επαιρνα φωτογραφικη οχι κινητο. 4 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Σε τι δεν σε καλύπτει το mi a2, που σε καλύπτει το p20 lite; Παίζει να χάνει στα πάντα το p20. Στα 200-300 πας από το rn5 ως το G6, από Ελλάδα. Σε 2 μήνες μπορεί να παίρνεις και το mi8 απ έξω στα 300. Ξεκοληστε λιγο απ τα xiaomi .Εκει εξω υπαρχουν τοσα καλα κινητα σε αυτα τα χρηματα αγοραζεις και καινουριο iphone και μη μου συγκρινετε τα xiaomi με τα iphone μη τρελαθουμε κιολας......Ασε που πλεον μοιαζουν με ταμπλετ και οχι κινητα (μιλαω για ολα τα κινητα ανω των 5,5 ιντσων ανεξαρτητου μαρκας) Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από osfp1978
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Αμα ηθελα καλη καμερα θα επαιρνα φωτογραφικη οχι κινητο. Ξεκοληστε λιγο απ τα xiaomi .Εκει εξω υπαρχουν τοσα καλα κινητα σε αυτα τα χρηματα αγοραζεις και καινουριο iphone και μη μου συγκρινετε τα xiaomi με τα iphone μη τρελαθουμε κιολας......Ασε που πλεον μοιαζουν με ταμπλετ και οχι κινητα (μιλαω για ολα τα κινητα ανω των 5,5 ιντσων ανεξαρτητου μαρκας) Με συγχωρείς, ξέχασα να ρωτησω την γνώμη πριν πω την δική μου! ΧΑ2 να πάρεις για να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του ο osfp που πήρε κινητό 300€ ενώ υπάρχουν καλύτερα με 200. Είμαι σίγουρος ότι κυκλοφορούν πάρα πολλά iPhone στα 200 ευρώ, έχεις τέλεια γνώση τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κινητών όσο και για την αγορά. 2
osfp1978 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Με συγχωρείς, ξέχασα να ρωτησω την γνώμη πριν πω την δική μου! ΧΑ2 να πάρεις για να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του ο osfp που πήρε κινητό 300€ ενώ υπάρχουν καλύτερα με 200. Είμαι σίγουρος ότι κυκλοφορούν πάρα πολλά iPhone στα 200 ευρώ, έχεις τέλεια γνώση τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κινητών όσο και για την αγορά. Οτι πληρωσεις παιρνεις....ειναι νομος!!!!!!!!! Και παρε να χεις....... iphone 5s.......195€ iphone se 32gb........285€ iphone 6 32gb........299€ Ανοιξε σκρουτζ και θα τα δεις........Εσυ που εισαι ειδημων.......
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Οτι πληρωσεις παιρνεις....ειναι νομος!!!!!!!!! Και παρε να χεις....... iphone 5s.......195€ iphone se 32gb........285€ iphone 6 32gb........299€ Ανοιξε σκρουτζ και θα τα δεις........Εσυ που εισαι ειδημων....... Α μάλιστα. Μιλάμε για κινητό 5ετιας με 16gb που δεν παίρνει sd. Πολύ καλή πρόταση. Να φανταστώ αν θέλει κάποιος επεξεργαστή του προτείνεις i7 920 γιατί ο 8350k είναι i3 και δεν λέει. 2
spyraldo10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, saruman123 είπε Ανούσιο το ποστ αφού πρόκειται μετά σχεδόν από 2 μήνες!!! Οι τιμές θα έχουν αλλάξει και θα έχουν βγει καινούργια κινητά. 1 μήνας * 13 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Σε τι δεν σε καλύπτει το mi a2, που σε καλύπτει το p20 lite; Παίζει να χάνει στα πάντα το p20. Στα 200-300 πας από το rn5 ως το G6, από Ελλάδα. Σε 2 μήνες μπορεί να παίρνεις και το mi8 απ έξω στα 300. Παράδειγμα ήταν, ίσα ίσα φαίνεται καλή επιλογή. Δεν με νοιάζει τόσο πολύ το ωμό spec - value, κυριώς να τρέχει τίμια 3-4 εφαρμογές παράλληλα να έχει καλή σχετικά κάμερα και οθόνη σε σχέση με την amoled του α5 2016. Επειδή πρόκειται για γυναίκα το να έχει καλή εμφάνιση και όσο πιο premium feel γίνεται παίζει σημαντικό ρόλο. Άνοιξα το thread γιατί τα specs γενικά έχουν γίνει αριθμοί marketing. Αυτό που με νοιάζει είναι η προσωπική εμπειρία χρηστών που έχουν αυτές τις συσκευές. Επίσης αξιοπιστία, μπαταρία, τυχόν ελαττώματα όπως είχαν τα LG με το bootloop κλπ κλπ 9 ώρες πριν, osfp1978 είπε Οτι πληρωσεις παιρνεις....ειναι νομος!!!!!!!!! Και παρε να χεις....... iphone 5s.......195€ iphone se 32gb........285€ iphone 6 32gb........299€ Ανοιξε σκρουτζ και θα τα δεις........Εσυ που εισαι ειδημων....... Σιγά μην πάρω και dual core / 2 gb ram / 9800gtx με οθόνη 1280x720 Το μόνο που έχουν τα iphone από αυτά που ζητάω είναι το premium feel και το μήλο για την καφετέρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα