Προς το περιεχόμενο

Αγορά mid range smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, spyraldo10 είπε

Παράδειγμα ήταν, ίσα ίσα φαίνεται καλή επιλογή. Δεν με νοιάζει τόσο πολύ το ωμό spec - value, κυριώς να τρέχει τίμια 3-4 εφαρμογές παράλληλα να έχει καλή σχετικά κάμερα και οθόνη σε σχέση με την amoled του α5 2016. Επειδή πρόκειται για γυναίκα το να έχει καλή εμφάνιση και όσο πιο premium feel γίνεται παίζει σημαντικό ρόλο.
Άνοιξα το thread γιατί τα specs γενικά έχουν γίνει αριθμοί marketing. Αυτό που με νοιάζει είναι η προσωπική εμπειρία χρηστών που έχουν αυτές τις συσκευές.
Επίσης αξιοπιστία, μπαταρία, τυχόν ελαττώματα όπως είχαν τα LG με το bootloop κλπ κλπ

Μην τρελαίνεσαι με τις amoled των midrange samsung, καμία σχέση με τα panel που μπαίνουν στη σειρά S. Για εμφάνιση και premiumιλα είσαι εδώ 

Φυσικά εκτός Ελλάδος η αγορά όπως αναγράφεται.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Μην τρελαίνεσαι με τις amoled των midrange samsung, καμία σχέση με τα panel που μπαίνουν στη σειρά S. Για εμφάνιση και premiumιλα είσαι εδώ 

Φυσικά εκτός Ελλάδος η αγορά όπως αναγράφεται.

χχχμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ενδιαφέρον!

Δημοσ.

Για να μην μαλωνουμε αδικα. Το Sony XA2 δεν ειναι κακό κινητό αλλα υπαρχουν ΠΟΛΛΑ αλλα που ειναι καλυτερα στην ίδια ή και χαμηλότερη τιμή. Οποτε ξεκαθαρα δεν υπαρχει λογος καποιος να το αγορασει σαν vfm εκτος κι αν θελει οπωσδηποτε Sony ή του αρεσει τοσο πολυ εμφανισιακα (που ειναι μαλιστα και παρωχημενο πια). Δεν ειναι υποκειμενικα αυτα που λεω. Ειναι η πραγματικότητα ΣΗΜΕΡΑ.

Δημοσ.

Κακό δεν είναι το sony, μικρό με καλή μπαταρία ράδιο nfc, η τιμή του δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, 150-180€ θα ήταν λογική τιμή. στην τιμή που το πουλάνε απλά το ξεχνάς πας σε πολύ ανώτερο .

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, donblunts είπε

Εγώ πάντως με 249€ για το Huawei Mate 10 Lite , είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος.

Το προτείνω.

Με 250 παίρνει πολύ ανώτερο κινητό 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vargas είπε

Με 250 παίρνει πολύ ανώτερο κινητό 

Ε τώρα το πήρα..

Για πες όμως πιο πολύ ανώτερο θα μπορούσα να πάρω; Ετσι για reference..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, donblunts είπε

Ε τώρα το πήρα..

Για πες όμως πιο πολύ ανώτερο θα μπορούσα να πάρω; Ετσι για reference..

Οτι κυκλοφορει σημερα απο 200 ευρω και πανω....

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, vargas είπε

Να σου πω δυο πιο φτηνά . Rn5 κ mi a2

Μου λες δύο κινητά του 2018, ένα τον Φεβρουάριο και το αλλο τον Ιούλιο. Σου λέω για συσκευή 2017.

Σε τελική ανάλυση πάντως, το Mi A2 είναι ανώτερο ναι, οι διαφορες τους δεν ειναι τρομακτικες βεβαια, το Note5 οχι.

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, donblunts είπε

Μου λες δύο κινητά του 2018, ένα τον Φεβρουάριο και το αλλο τον Ιούλιο. Σου λέω για συσκευή 2017.

Σε τελική ανάλυση πάντως, το Mi A2 είναι ανώτερο ναι, οι διαφορες τους δεν ειναι τρομακτικες βεβαια, το Note5 οχι.

Kτα δύο είναι . Πες μου που υπερέχει το mate σε σχέση με το rn5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, donblunts είπε

Τρομαχτικες ειναι...

Χωρις να μπω σε λεπτομερειες οπου σε ολες χανει

Score Antutu

HTC U Ultra: 169.000

Mi A2: 134.000

Meizu Pro M6 Plus: 135.000

Redmi Note 5: 116.000

Mi A1: 78.000

Redmi Note 4: 76.000

Mate 10 lite: 64.000

Redmi 5: 58.000 (κοστιζει μολις 130€)

Στα γρηγορα και σου εβαλα και πιο παλια και πιο φθηνα κινητα. Εχει κι αλλα.

Ακομη κι αν δεχτουμε οχι ως απολυτο κριτηριο μετρησης το Antutu (δεν ειναι αλλωστε) ειναι ομως ενδεικτικο στο περιπου. 134.000 με 64.000 ειναι χαοτικη διαφορα

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Για να μην μαλωνουμε αδικα. Το Sony XA2 δεν ειναι κακό κινητό αλλα υπαρχουν ΠΟΛΛΑ αλλα που ειναι καλυτερα στην ίδια ή και χαμηλότερη τιμή. Οποτε ξεκαθαρα δεν υπαρχει λογος καποιος να το αγορασει σαν vfm εκτος κι αν θελει οπωσδηποτε Sony ή του αρεσει τοσο πολυ εμφανισιακα (που ειναι μαλιστα και παρωχημενο πια). Δεν ειναι υποκειμενικα αυτα που λεω. Ειναι η πραγματικότητα ΣΗΜΕΡΑ.

Η εμφανιση ειναι υποκειμενικη παντα κανεις δεν εχει τα ιδια γουστα με τον αλλον.Οτι αρεσει σε μενα δεν παει να πει απαραιτητα οτι θα αρεσει και σε σενα η το αντιθετο.

Τα κινητα σημερα μοιαζουν μεταξυ τους εχουν ολα στρογγυλεμενες γωνιες η το στρογγυλο home button η ειναι bezeless η εχουν notch.Εδω τα sony ειναι διαφορετικα,κι εμενα μ αρεσει αυτο.Αυτη ειναι η διαφορετικοτητα μας,αλοιμονο αν συμφωνουσαμε ολοι σε ολα.Δεν θα υπηρχε λογος να υπαρχει αυτο το φορουμ........:)

Οσο για το XA2  το πηρα με επιδοτηση και δεν εσκασα τα 300€  που λενε καποιοι εδω.Και ειναι καλυτερο απ οτι περιμενα.

Καποτε ακουγοντας γνωστους και ειδικους αγορασα ενα S7.Ομολογουμενως απ τα καλυτερα κινητα,αλλα η χαρα μου κρατησε μονο ενα μηνα καθως πανω στον μηνα αρχισε και κολουσε.Και επειδη εμπλεξα με την arvato με αναγκσανε και το πεταξα.Και αγορασα το xperia XA το οποιο ειχα πριν το XA2.Εδωσα τα μισα λεφτα απ την αξια του S7 αλλα αποδειχτικε καλυτερο και προπαντως πιο αξιοπιστο.Που θελω να κατσληξω;Παρτε οποιο κινητο θελετε και σαςαρεσει και να ευχεστε να διυλευει.....σας μιλαω ειλικρινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...