Diskimpex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Ρωτας 2-3 και βγαζεις ακρη τι παιζει απο τιμες.Μετα αποφασιζεις με οποιο σε πεισει καλυτερα
xrist0s4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 80 ευρώ θα ήταν μια λογική τιμή για αυτή τη δουλειά.Εαν ήταν γνωστό σου θα σ παιρνε ένα 50αρικο..
pontez2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, karaLRS είπε τι θα ήταν μια λογική τιμή να του δώσω για τις 8 ώρες εργασίας ή το πέρασμα 5 ΤΜ πλακάκι; ΟΛΑ τα υλικά ήταν αγορασμένα από μένα. Κατ αρχην εαν έσπαγε τα πλακάκια καλουσες αστυνομια και του έκανες μυνηση. Αλλά δεν ειναι αυτο το θέμα. Συνηθως για μια τέτοια δουλειά, παιρνουν γυρω στα 60-80 ευρω. Μέσα σε 1 μέρα γινεται. Αν ησουν Αθηνα ή Θεσσαλονικη θα σου έλεγα να παρεις προσφορά απο τα γνωστά σαιτ αλλά για Ζακυνθο.....Σου πηρε πολλά. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από pontez2
karaLRS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Δεν το πλήρωσα γιατί τσακωθηκαμε. Υπολόγιζα 50-80€. Σαν γνωστό συγχωριανό γείτονα τον φέραμε. Του είπα 100 μπορώ να δώσω. Ένα μεροκάματο δούλεψες του λέω. Δηλαδή Άμυ τα φτιάχναμε όλα που λέγαμε στήν αρχή θα μου ζητάγε 1000€. Πόση ώρα περίπου χρειάζεται να βάλει αρμούς σε 16 πλακάκια; Πάνω από μία ώρα; Μου λέει θα σε κατάγγειλω στο ΙΚΑ μετά τις απειλές για να σπάσει τα πλακάκια... 7 λεπτά πριν, pontez2 είπε Κατ αρχην εαν έσπαγε τα πλακάκια καλουσες αστυνομια και του έκανες μυνηση. Αλλά δεν ειναι αυτο το θέμα. Συνηθως για μια τέτοια δουλειά, παιρνουν γυρω στα 60-80 ευρω. Μέσα σε 1 μέρα γινεται. Αν ησουν Αθηνα ή Θεσσαλονικη θα σου έλεγα να παρεις προσφορά απο τα γνωστά σαιτ αλλά για Ζακυνθο.....Σου πηρε πολλά. Στην Πάτρα είμαι αλλά ο σεισμός ήταν και εδώ καλός
fredd0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, karaLRS είπε Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Δεν το πλήρωσα γιατί τσακωθηκαμε. Υπολόγιζα 50-80€. Σαν γνωστό συγχωριανό γείτονα τον φέραμε. Του είπα 100 μπορώ να δώσω. Ένα μεροκάματο δούλεψες του λέω. Δηλαδή Άμυ τα φτιάχναμε όλα που λέγαμε στήν αρχή θα μου ζητάγε 1000€. Πόση ώρα περίπου χρειάζεται να βάλει αρμούς σε 16 πλακάκια; Πάνω από μία ώρα; Μου λέει θα σε κατάγγειλω στο ΙΚΑ μετά τις απειλές για να σπάσει τα πλακάκια... Στην Πάτρα είμαι αλλά ο σεισμός ήταν και εδώ καλός αυτες οι δουλειες γινονται με συννενοηση. Αμα πας να το παιξεις λαρτζ και δε ρωτας κοστος, πληρωνεις. Εμενα σε ανακαινηση μπανιου, σε νησι, με τρελλη δραστηριοτητα που ψαχνεις το μαστορα με το ντουφεκι, τοποθετηση πλακακια μου κοστισε 15 ευρω το τετραγωνικο με ΙΚΑ κλπ μεσα. Φυσικα δε προκειται να ερθει ποτε μαστορας με τιμη / τετραγωνικο να κανει 2 τετραγωνικα, αλλα φυσικα δε παιζει να σε χρεωσει και 4 μεροκαματα οπως εκανε ο δικος σου.
stelios18120 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 200€ είναι υπερβολικά πολλά χρήματα. 100 άντε βαριά 120€ καλά είναι.
karaLRS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, fredd0 είπε αυτες οι δουλειες γινονται με συννενοηση. Αμα πας να το παιξεις λαρτζ και δε ρωτας κοστος, πληρωνεις. Εμενα σε ανακαινηση μπανιου, σε νησι, με τρελλη δραστηριοτητα που ψαχνεις το μαστορα με το ντουφεκι, τοποθετηση πλακακια μου κοστισε 15 ευρω το τετραγωνικο με ΙΚΑ κλπ μεσα. Φυσικα δε προκειται να ερθει ποτε μαστορας με τιμη / τετραγωνικο να κανει 2 τετραγωνικα, αλλα φυσικα δε παιζει να σε χρεωσει και 4 μεροκαματα οπως εκανε ο δικος σου. Όπως το λες συννενόηση. Μου λέει 200 του λέω 100. Δεν είναι θέμα ούτε λαρτζ ούτε τίποτα. Λιγο λογική να ήταν η τιμή θα τα έδινα με την μια αν εξαιρέσεις που πέντε μέρες το σπίτι ήταν εργοτάξιο για 4.5 τετραγωνικά μέτρα πλακωστρωσης. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να του δώσω 200€. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από karaLRS
billiboo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 τα πραγματα περιπλεκονται γιατι δεν ηταν δουλεια 1 μερας. τωρα το εαν ειναι πολλα τα 200 δεν ξερω αν το πας 200/5 = 40 την μερα.
karaLRS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, billiboo είπε τα πραγματα περιπλεκονται γιατι δεν ηταν δουλεια 1 μερας. τωρα το εαν ειναι πολλα τα 200 δεν ξερω αν το πας 200/5 = 40 την μερα. ούτε πλαστικός χειρούργος να μου έβαζε αρμούς σε 12 πλακάκια σε μια ώρα και να μου έπαιρνε 50€. οι μέρες που έγραψα δεν ήταν μεροκάματα. από πότε η μια ώρα δουλειά είναι μεροκάματο; ήρθε 4 μέρες και συνολικά 8 ώρες.... 1
karaLRS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Τελικά πήρε μια καλή φωνή και 100€. Μου ζήτησε να μην τον ενοχλήσω πάλι για δουλειά. Καλά σε άλλο κόσμο ζει;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα