Hal9000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Η Hero 7, η νέα σειρά καμερών δράσης της GoPro ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά, φέρνοντας αρκετές αλλαγές από την προηγούμενη γενιά, αποτελούμενη από τρία συνολικά μοντέλα για όλες τις τσέπες. Και τα τρία μοντέλα έχουν ίδια εμφάνιση η οποία δεν απέχει πολύ από την περσινή γενιά, ενώ η διαφορά στις τεχνικές τους δυνατότητες φανερώνεται από το μοναδικό χρώμα που διαθέτει κάθε μοντέλο. Το κορυφαίο και ακριβότερο (€449) από τα τρία μοντέλα είναι η Hero 7 Black με την ανάλυση να παραμένει στα 12MP και την GoPro να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εγγραφή βίντεο, πάντα στην 4K ανάλυση και στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Το δυνατό χαρτί της νέας γενιάς είναι η σταθεροποίηση με τη λειτουργία Hypersmooth η οποία σύμφωνα με την εταιρεία έχει αποτελεσματικότητα ίδια ή και καλύτερη από τη χρήση της κάμερας πάνω σε ένα gimbal. Την ίδια στιγμή η κάμερα προβλέπει τις κινήσεις του κατόχου της και διορθώνει σε πραγματικό χρόνο την εγγραφή βίντεο. Για τις πολύ αργές λήψεις βίντεο, υποστηρίζεται ταχύτητα 8X έναντι 2X στα υπόλοιπα δύο μοντέλα. Σε ότι αφορά το βίντεο, είναι δυνατή η λήψη μικρών κλιπ 15 ή 30 δευτερολέπτων για γρήγορο διαμοιρασμό τους στα social media. Υπάρχει πάντα η οθόνη 2 ιντσών με touch zoom, οι φωνητικές εντολές για έλεγχο της κάμερας και η δυνατότητα χρήσης της κάμερας κάτω από νερό σε βάθος έως 10 μέτρα. Για τις απλές λήψεις φωτογραφιών υπάρχει η λειτουργία Timer με αυτόματη λήψη και ανίχνευση χαμόγελου, ενώ γίνεται συγχρονισμός των φωτογραφιών με το smartphone σας την ίδια στιγμή. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα δύο μοντέλα, η μπαταρία έχει μεγάλη χωρητικότητα 1220mAh, είναι αποσπώμενη και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, χωρίς όμως στη συσκευασία να περιλαμβάνεται ο γρήγορος φορτιστής. Ακολουθεί η Hero 7 Silver με κόστος €349, με την ανάλυση να πέφτει στα 10MP ενώ η εγγραφή βίντεο στην 4K ανάλυση γίνεται στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο και σε αναλογία 4:3. Δίνεται πάντως η δυνατότητα για εγγραφή βίντεο στα 60fps μόνο όμως στην Full HD και 1440p ανάλυση. Το Silver μοντέλο όπως και το White, δε διαθέτουν τη λειτουργία Hypersmooth του μεγαλύτερου μοντέλου, με τη σταθεροποίηση να είναι ίδια με την περασμένη γενιά. Υποστηρίζει GPS για καταγραφή της ταχύτητας, του υψόμετρου και την απόσταση που διανύεται σε μια αθλητική σας εξόρμηση. Παραμένει ακόμα η οθόνη αφής 2 ιντσών με touch zoom, η αδιαβροχοποίηση έως τα 10 μέτρα, slow motion με ταχύτητα 2x και φυσικά η εύκολη δημιουργία εντυπωσιακών time lapse βίντεο. Το οικονομικότερο μοντέλο της σειράς Hero 7 είναι η Hero 7 White που φέρει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της Silver έκδοσης εκτός από δυνατότητα εγγραφής στην 4K ανάλυση αλλά και ενσωμάτωση GPS δέκτη. Το κόστος της Hero 7 White έχει οριστεί στη χώρα μας στα €239, με την κυκλοφορία όλων των μοντέλων να υπολογίζεται για την πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
deafman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Με λιγα λογια η που θα παρεις την καλη για τη σταθεροποιηση η μπορεις να βρεις αλλες καμερες προηγουμενη γενια η αλλη εταιρια που κανουν τα ιδια με silver & white. Το χουμε 5 1
dimtsef Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 ξενέρωσα με την go pro , γιατί όχι Hypersmooth στις άλλες 2 κατηγορίες ρε ξεφτίλες?? 4
GrigM Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Σκεφτομαι να αγορασω μια action cam να βαλω στο κρανος, για ασφαλεια κυριως, καλη κ με μπαταρια τουλαχιστον 2 ωρες. Ναι μεν η 1η σκεψη ολων ειναι gopro, αλλα φανταζομαι επειδη εχει μεινει οπως οταν πας για καθαριστικο τζαμιων κ λες παω να παρω ενα αζαξ. Εχετε να προτεινεται καποια που να μη μου κανει μεγαλο κενο στο πορτοφολι (κατω απο απο 200€ ας πουμε ή και κατω απο 150)?
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραιες οι καινουργιες προσθηκες ειδικα στο top of the line μοντελο .Για απαιτητικες χρησεις και αντιξοες συνθηκες η go pro ειναι μονοδρομος . 1
donblunts Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, GrigM είπε Σκεφτομαι να αγορασω μια action cam να βαλω στο κρανος, για ασφαλεια κυριως, καλη κ με μπαταρια τουλαχιστον 2 ωρες. Ναι μεν η 1η σκεψη ολων ειναι gopro, αλλα φανταζομαι επειδη εχει μεινει οπως οταν πας για καθαριστικο τζαμιων κ λες παω να παρω ενα αζαξ. Εχετε να προτεινεται καποια που να μη μου κανει μεγαλο κενο στο πορτοφολι (κατω απο απο 200€ ας πουμε ή και κατω απο 150)? Νομίζω η Yi 4K+ αξίζει να της ρίξεις μία ματιά. 3
isim Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Αραγες η στεγανη θηκη μεχρι 60 μετρα και τα φιλτρα για καταδυσεις που κανει για GoPro 5-6 να κανει και εδω;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Την ίδια στιγμή η κάμερα προβλέπει τις κινήσεις του κατόχου της και διορθώνει σε πραγματικό χρόνο την εγγραφή βίντεο Ομολογω οτι δεν το επιασα. Απο το βιντεο προωθησης της 7 μοιαζει πιο πολυ σαν να ειναι σε gimbal. Πως ειναι δυνατον τα ανεβοκατεβασματα πχ σε ποδηλατο σε λακουβες να διορθωνονται και να σταθεροποιουνται? Αφου απο καρε σε καρε λειπει το μισο πλανο πανω η κατω. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης Διορθωση
toylis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, GrigM είπε Σκεφτομαι να αγορασω μια action cam να βαλω στο κρανος, για ασφαλεια κυριως, καλη κ με μπαταρια τουλαχιστον 2 ωρες. Ναι μεν η 1η σκεψη ολων ειναι gopro, αλλα φανταζομαι επειδη εχει μεινει οπως οταν πας για καθαριστικο τζαμιων κ λες παω να παρω ενα αζαξ. Εχετε να προτεινεται καποια που να μη μου κανει μεγαλο κενο στο πορτοφολι (κατω απο απο 200€ ας πουμε ή και κατω απο 150)? να την βαλεις στο κρανος. την καλυτερη δουλεια θα κανεις. και ο Σουμαχερ αυτο εκανε! Καλη τυχη ! XD 2
dimtsef Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 και ο τίτλος είναι τελείως παραπλανητικός !
Federer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, toylis είπε να την βαλεις στο κρανος. την καλυτερη δουλεια θα κανεις. και ο Σουμαχερ αυτο εκανε! Καλη τυχη ! XD Όταν με 16,80 € αγοράζω την καταπληκτική Sport Action HD 1080p SDV3 δεν βρίσκω κανένα λόγο να δώσω 432,2 € παραπάνω, απλά για να λέω οτι έχω "GoPro" Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Federer 3
Dellapple Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Ξέρεις τώρα βγάζεις τα προηγούμενα μοντέλα μάπα και καλά Ήρθε το τέλειο ξέρω γω.... έχουν ξεμείνει από ιδέες και μένουν στα ίδια δίνοντας τίποτα στην ουσία κρίμα γιατί τελευταία gopro πραγματικά ήταν η 5... Εκεί είχα δώσει το τέλειο απλά 1
jimmy213 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Dellapple είπε Ξέρεις τώρα βγάζεις τα προηγούμενα μοντέλα μάπα και καλά Ήρθε το τέλειο ξέρω γω.... έχουν ξεμείνει από ιδέες και μένουν στα ίδια δίνοντας τίποτα στην ουσία κρίμα γιατί τελευταία gopro πραγματικά ήταν η 5... Εκεί είχα δώσει το τέλειο απλά Χαχαχαχα, ναι. Στις προηγούμενες gopro δεν έδειχναν καθόλου κούνημα και «ξαφνικά» απέκτησαν. Για στήσιμο με gimbal μου φαίνεται πάντως. Αν δεν ισχύει αυτό και πέτυχαν αυτό το αποτέλεσμα με optical stabilization + software, τότε αξίζουν συγχαρητήρια. 1
polaki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 4κ στα 30 με αναλογία 4:3... για φούντο! που πάμε ρε, στα βράχια κατευθείαν... εχω σχεδόν όλες τις GoPro εκτός από την 6... και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα πάρω την 7... 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, polaki είπε 4κ στα 30 με αναλογία 4:3... για φούντο! που πάμε ρε, στα βράχια κατευθείαν... εχω σχεδόν όλες τις GoPro εκτός από την 6... και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα πάρω την 7... 4k 60 fps λεει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα