Panos_Tz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, GrigM είπε Σκεφτομαι να αγορασω μια action cam να βαλω στο κρανος, για ασφαλεια κυριως, καλη κ με μπαταρια τουλαχιστον 2 ωρες. Ναι μεν η 1η σκεψη ολων ειναι gopro, αλλα φανταζομαι επειδη εχει μεινει οπως οταν πας για καθαριστικο τζαμιων κ λες παω να παρω ενα αζαξ. Εχετε να προτεινεται καποια που να μη μου κανει μεγαλο κενο στο πορτοφολι (κατω απο απο 200€ ας πουμε ή και κατω απο 150)? Ως χρήστης goPro6 αλλά και άλλων action cameras έχω να σου πω το εξής. Εάν θέλεις άψογο Stabilize λόγο σπορ ( Πχ εγώ κάνω snowboard και την βάζω στην μηχανη ) τότε είναι ψιλομονόδρομος η goPro. Μετά πολύ τίμια κάμερα είναι η YI 4k+ η οποια γράφει 4κ σε 60fps και σε 2.7k με stabilize. ! 16 ώρες πριν, Choulio είπε χαχαχ το αστειο ειναι οτι την βρηκα αυτην την συγκεκριμένη με 11 ευρω μαζι με μεταφορικα και την παρήγγειλα για να δοκιμάσω μια action camera. Τι να την κάνω την Harley αφού με πάει και το GLX το στρογγυλοφαναρο ... 1
GrigM Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Panos_Tz είπε Ως χρήστης goPro6 αλλά και άλλων action cameras έχω να σου πω το εξής. Εάν θέλεις άψογο Stabilize λόγο σπορ ( Πχ εγώ κάνω snowboard και την βάζω στην μηχανη ) τότε είναι ψιλομονόδρομος η goPro. Μετά πολύ τίμια κάμερα είναι η YI 4k+ η οποια γράφει 4κ σε 60fps και σε 2.7k με stabilize. ! To concept ειναι πως σκοπευω να παρω την 1η μου μηχανη σε μερικους μηνες και επειδη ζουμε σε εποχες πληρους απαθειας απο πολλους οδηγους, θελω να επενδυσω σε μια cam για να βαλω στο κρανος, αν τυχον χτυπα ξυλο παιχτει στραβη, να πω "οριστε το βιντεο, τα συμπερασματα δικα σας" Οποτε οι αναγκες μου θεωρω φτανουν μεχρι 720p 60FPS, ενα αξιοπρεπες stabilize και μικροφωνο, με μια μπαταρια να βγαζει τις 2 ωρες εστω. https://www.eglobalcentral.eu/gopro-hero-hd-action-camera-with-rechargeable-battery-aabat-001-as-not-for-au-market.html αυτη ας πουμε αξιζει? Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από GrigM
PhoenixV23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, isim είπε Αραγες η στεγανη θηκη μεχρι 60 μετρα και τα φιλτρα για καταδυσεις που κανει για GoPro 5-6 να κανει και εδω; Ίσως όχι, φαίνεται να έχουν ίδιο σχεδιασμό αλλά το σώμα δεν πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από PhoenixV23
polaki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Εδώ βλέπω ότι η Silver είναι 4K (υποθέτω 3840x2160)@30fps και η White είναι 1920x1440@60fps και το κροπάρεις κατά βούληση στα 1080. Ουσιαστικά δηλαδή, 1080 είναι αν θες 16:9 αλλά σου δίνει και "χώρο" μέχρι τα 1440 να "παίξεις", έτσι επειδή μπορεί. https://gopro.com/help/articles/block/compare-cameras Το άρθρο λέει τα παρακάτω, δεν γνωρίζω αν ισχύει δεν το έχω ψάξει παραπάνω. Αλλά αν όντως ισχύει το 4:3 σε 4k με 30fps, είναι τουλάχιστον για μένα άχρηστο (η 5 μου τραβάει 4k 30fps wide screen, όχι 4:3!!!)...... Επίσης στα λεφτά αυτά 349 το λιγότερο που θα μπορούσαν να προσφέρουν είναι το Hypersmooth, το οποίο βέβαια είναι η κοροϊδία της κοροϊδίας του marketing, αφού στις προηγούμενες κάμερες πχ την 6 δεν δείχνανε ΚΑΝΕΝΑ τρέμουλο, και τώρα ΞΑΦΝΙΚΑ εμφανίζουν.... Δηλαδή οκ.... εντάξει μάγκες, μας πείσατε... Παρόλαυτά γιατί κάποιος να πάρει τη Silver ενώ μπορεί να πάρει την 6, η οποία είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!???? H ακόμα και την 5... "Ακολουθεί η Hero 7 Silver με κόστος €349, με την ανάλυση να πέφτει στα 10MP ενώ η εγγραφή βίντεο στην 4K ανάλυση γίνεται στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο και σε αναλογία 4:3. Δίνεται πάντως η δυνατότητα για εγγραφή βίντεο στα 60fps μόνο όμως στην Full HD και 1440p ανάλυση. Το Silver μοντέλο όπως και το White, δε διαθέτουν τη λειτουργία Hypersmooth του μεγαλύτερου μοντέλου, με τη σταθεροποίηση να είναι ίδια με την περασμένη γενιά." Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από polaki
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 5 minutes ago, polaki said: Το άρθρο λέει τα παρακάτω, δεν γνωρίζω αν ισχύει δεν το έχω ψάξει παραπάνω. Αλλά αν όντως ισχύει το 4:3 σε 4k με 30fps, είναι τουλάχιστον για μένα άχρηστο. Επίσης στα λεφτά αυτά 349 το λιγότερο που θα μπορούσαν να προσφέρουν είναι το Hypersmooth, το οποίο βέβαια είναι η κοροϊδία της κοροϊδίας του marketing, αφού στις προηγούμενες κάμερες πχ την 6 δεν δείχνανε ΚΑΝΕΝΑ τρέμουλο, και τώρα ΞΑΦΝΙΚΑ εμφανίζουν.... Δηλαδή οκ.... εντάξει μάγκες, μας πείσατε... Παρόλαυτά γιατί κάποιος να πάρει τη Silver ενώ μπορεί να πάρει την 6, η οποία είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!???? "Ακολουθεί η Hero 7 Silver με κόστος €349, με την ανάλυση να πέφτει στα 10MP ενώ η εγγραφή βίντεο στην 4K ανάλυση γίνεται στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο και σε αναλογία 4:3. Δίνεται πάντως η δυνατότητα για εγγραφή βίντεο στα 60fps μόνο όμως στην Full HD και 1440p ανάλυση. Το Silver μοντέλο όπως και το White, δε διαθέτουν τη λειτουργία Hypersmooth του μεγαλύτερου μοντέλου, με τη σταθεροποίηση να είναι ίδια με την περασμένη γενιά." Είδες το link απ' το site της GoPro? 4K σε 4:3 τραβάει μόνο η Black (αν θες φυσικά), το οποίο (υποθέτω) είναι μεγαλύτερο, γι' αυτό και πάει μέχρι 30fps. Η White τραβάει 1920x1440 και το κροπάρεις σε 1920x1080 και η Silver που έχει κανονικό 4K στα 30, έχει option να τραβάς σε 1920x1440 και να το κροπάρεις σε 1920x1080.
polaki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Είδες το link απ' το site της GoPro? 4K σε 4:3 τραβάει μόνο η Black (αν θες φυσικά), το οποίο (υποθέτω) είναι μεγαλύτερο, γι' αυτό και πάει μέχρι 30fps. Η White τραβάει 1920x1440 και το κροπάρεις σε 1920x1080 και η Silver που έχει κανονικό 4K στα 30, έχει option να τραβάς σε 1920x1440 και να το κροπάρεις σε 1920x1080. ΟΚ άρα ήταν λάθος του άρθρου, δεν το είχα ψάξει η αλήθεια είναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, GrigM είπε απαθειας Ψυχοπαθειας πιο σωστα. Το μονο που θα κατεγραφε τα παντα θα ηταν μια 360 μοιρων γιατι οπως λεει η εκφραση "δεν ειδα καν απο που μου ηρθε". Η καμερα στο κρανος ειναι ωραια σε ευθειες. Τωρα μεσα στη πολη και με συνεχη κινηση του κεφαλιου δεξια αριστερα, δε ξερω αν εχει και πολλη αξια. Στερεωμενη σε τιμονι η σωμα σαφως πιο σταθερη αλλα χαμηλοτερα εως χαμηλα. Απο περιεργεια ειδα στο σκρουτζ τη φθηνη καμερουλα. Οι κριτικες απο αλλους χρηστες κυριως ειναι αρνητικες. Τοσο σε ποιοτητα ειοκνας οσο και μπαταρια.
GrigM Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, videdt είπε Ψυχοπαθειας πιο σωστα. Το μονο που θα κατεγραφε τα παντα θα ηταν μια 360 μοιρων γιατι οπως λεει η εκφραση "δεν ειδα καν απο που μου ηρθε". Η καμερα στο κρανος ειναι ωραια σε ευθειες. Τωρα μεσα στη πολη και με συνεχη κινηση του κεφαλιου δεξια αριστερα, δε ξερω αν εχει και πολλη αξια. Στερεωμενη σε τιμονι η σωμα σαφως πιο σταθερη αλλα χαμηλοτερα εως χαμηλα. Απο περιεργεια ειδα στο σκρουτζ τη φθηνη καμερουλα. Οι κριτικες απο αλλους χρηστες κυριως ειναι αρνητικες. Τοσο σε ποιοτητα ειοκνας οσο και μπαταρια. Συμφωνώ. Η GoPro που παρέθεσα στα 150€, θα είναι κομπλέ φαντάζομαι οποτε.
Panos_Tz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, GrigM είπε To concept ειναι πως σκοπευω να παρω την 1η μου μηχανη σε μερικους μηνες και επειδη ζουμε σε εποχες πληρους απαθειας απο πολλους οδηγους, θελω να επενδυσω σε μια cam για να βαλω στο κρανος, αν τυχον χτυπα ξυλο παιχτει στραβη, να πω "οριστε το βιντεο, τα συμπερασματα δικα σας" Οποτε οι αναγκες μου θεωρω φτανουν μεχρι 720p 60FPS, ενα αξιοπρεπες stabilize και μικροφωνο, με μια μπαταρια να βγαζει τις 2 ωρες εστω. https://www.eglobalcentral.eu/gopro-hero-hd-action-camera-with-rechargeable-battery-aabat-001-as-not-for-au-market.html αυτη ας πουμε αξιζει? Φαίνεται αρκετά τίμια αλλά πρόσεξε το μαγαζί που θα την πάρεις Καλή επιλογή το να πάρεις κάμερα με την μηχανή ελπίζω να μην σου χρειαστεί ποτέ βέβαια ! Τωρα το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να δείς comparisons στο YouTube για να εισαι σιγουρος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα