polaki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Fotis13 είπε 4k 60 fps λεει. Ναι για τη silver είναι αυτό που είπα στα 350€.. αναλογία 4:3 γιατί να μην πάρει κάποιος την 6 ή την 5 black αντί για 7 silver... 1
Choulio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Federer είπε Όταν με 16,80 € αγοράζω την καταπληκτική Sport Action HD 1080p SDV3 δεν βρίσκω κανένα λόγο να δώσω 432,2 € παραπάνω, απλά για να λέω οτι έχω "GoPro" χαχαχ το αστειο ειναι οτι την βρηκα αυτην την συγκεκριμένη με 11 ευρω μαζι με μεταφορικα και την παρήγγειλα για να δοκιμάσω μια action camera. 1
Nikolas7_7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jimmy213 είπε Χαχαχαχα, ναι. Στις προηγούμενες gopro δεν έδειχναν καθόλου κούνημα και «ξαφνικά» απέκτησαν. Για στήσιμο με gimbal μου φαίνεται πάντως. Αν δεν ισχύει αυτό και πέτυχαν αυτό το αποτέλεσμα με optical stabilization + software, τότε αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν έχει optical αλλά αρκετά καλό ψηφιακό. Μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα καμία ουσιαστική διαφορά από την 6. Προφανώς αξίζει η 6 πλέον για αγορά αν πέσει κι άλλο
inangelsheart Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτό με την διαφήμιση που τρολάρει τα ίδια της τα παιδιά μια εταιρία είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Δηλαδή όσοι αγόρασαν 400 ευρώ την gopro 6 είναι βλάκες. Μπράβο. Συγχαρητήρια από εμένα γιατί προσωπικά ποτέ δεν την πήγαινα σαν εταιρία και κάνει εχθρούς τους ίδιους της τους υποστηρικτές. Και 100 ευρώ να βγάλει μοντέλο ΠΑΝΤΑ xiaomi. Και hypersmooth βίντεο το μετατρέπουμε ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ με λογισμικό της microsoft (hyperlapse https://news.microsoft.com/features/microsoft-hyperlapse-makes-first-person-videos-smooth-and-speedy/ )σε πραγματικό χρόνο και σε android και σε windows. Οπότε σιγά τα αυγά. Βράδυ εντωμεταξύ βάζω στοίχημα ότι πάλι θα είναι χάλια μαύρα όπως όλα της τα μοντέλα... μέχρι και την session 5 Που δοκίμασα φίλου πρόσφατα μισή φορά πίσω με την xiaomi. Νύχτα με μέρα. Αίσχος. 2 ώρες πριν, videdt είπε Την ίδια στιγμή η κάμερα προβλέπει τις κινήσεις του κατόχου της και διορθώνει σε πραγματικό χρόνο την εγγραφή βίντεο Ομολογω οτι δεν το επιασα. Απο το βιντεο προωθησης της 7 μοιαζει πιο πολυ σαν να ειναι σε gimbal. Πως ειναι δυνατον τα ανεβοκατεβασματα πχ σε ποδηλατο σε λακουβες να διορθωνονται και να σταθεροποιουνται? Αφου απο καρε σε καρε λειπει το μισο πλανο πανω η κατω. Φίλε μου ρίξε μια ματιά εδώ https://news.microsoft.com/features/microsoft-hyperlapse-makes-first-person-videos-smooth-and-speedy/ όλα είναι θέμα λογισμικού.. είδε και απόειδε πέσαν οι πωλήσεις κατακόρυφα και κατηγορεί τα ίδια της τα προηγούμενα μοντέλα προκειμένου να σωθούν. 1
jimmy213 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε Δεν έχει optical αλλά αρκετά καλό ψηφιακό. Μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα καμία ουσιαστική διαφορά από την 6. Προφανώς αξίζει η 6 πλέον για αγορά αν πέσει κι άλλο Αν έχει μόνο ψηφιακό, τότε δεν παίζει να βγει το αποτέλεσμα που δείχνουν (απ' όσο ξέρω τουλάχιστον).
possiz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, videdt είπε Την ίδια στιγμή η κάμερα προβλέπει τις κινήσεις του κατόχου της και διορθώνει σε πραγματικό χρόνο την εγγραφή βίντεο Ομολογω οτι δεν το επιασα. Απο το βιντεο προωθησης της 7 μοιαζει πιο πολυ σαν να ειναι σε gimbal. Πως ειναι δυνατον τα ανεβοκατεβασματα πχ σε ποδηλατο σε λακουβες να διορθωνονται και να σταθεροποιουνται? Αφου απο καρε σε καρε λειπει το μισο πλανο πανω η κατω. Από καρέ σε καρέ ταξιδεύεις με την ταχύτητα του φωτός δηλαδή. Σε 1/60 του δευτερολέπτου μισό μέτρο περίπου.
Bigi444444 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δηλαδή τώρα θα βαράω γλέντι με τη γκαλή στο κεφάλι και θα είναι σα να μην κουνιέται τίποτα; Απαπα, τύλα μου τη φτηνή!
CheOnWeb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, polaki said: 4κ στα 30 με αναλογία 4:3... για φούντο! που πάμε ρε, στα βράχια κατευθείαν... εχω σχεδόν όλες τις GoPro εκτός από την 6... και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα πάρω την 7... 4 hours ago, polaki said: Ναι για τη silver είναι αυτό που είπα στα 350€.. αναλογία 4:3 γιατί να μην πάρει κάποιος την 6 ή την 5 black αντί για 7 silver... Εδώ βλέπω ότι η Silver είναι 4K (υποθέτω 3840x2160)@30fps και η White είναι 1920x1440@60fps και το κροπάρεις κατά βούληση στα 1080. Ουσιαστικά δηλαδή, 1080 είναι αν θες 16:9 αλλά σου δίνει και "χώρο" μέχρι τα 1440 να "παίξεις", έτσι επειδή μπορεί. https://gopro.com/help/articles/block/compare-cameras 5 hours ago, videdt said: Την ίδια στιγμή η κάμερα προβλέπει τις κινήσεις του κατόχου της και διορθώνει σε πραγματικό χρόνο την εγγραφή βίντεο Ομολογω οτι δεν το επιασα. Απο το βιντεο προωθησης της 7 μοιαζει πιο πολυ σαν να ειναι σε gimbal. Πως ειναι δυνατον τα ανεβοκατεβασματα πχ σε ποδηλατο σε λακουβες να διορθωνονται και να σταθεροποιουνται? Αφου απο καρε σε καρε λειπει το μισο πλανο πανω η κατω. 4 hours ago, jimmy213 said: Χαχαχαχα, ναι. Στις προηγούμενες gopro δεν έδειχναν καθόλου κούνημα και «ξαφνικά» απέκτησαν. Για στήσιμο με gimbal μου φαίνεται πάντως. Αν δεν ισχύει αυτό και πέτυχαν αυτό το αποτέλεσμα με optical stabilization + software, τότε αξίζουν συγχαρητήρια. Κροπάρει 10% για να έχει χώρο να σταμπιλάρει. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από CheOnWeb 1
Nikolas7_7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, jimmy213 είπε Αν έχει μόνο ψηφιακό, τότε δεν παίζει να βγει το αποτέλεσμα που δείχνουν (απ' όσο ξέρω τουλάχιστον). παντως και η 6 εχει εκπληκτικη σταθεροποιηση.. απλα εδω θα την εβαλαν με κλειστη τη λειτουργια και την 7 πανω σε κανα gimbal για να δειξουν οτι εκαναν παπαδες, ενω απλα θα ειναι λιγο καλυτερη..
Vassilis_GR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, isim είπε Αραγες η στεγανη θηκη μεχρι 60 μετρα και τα φιλτρα για καταδυσεις που κανει για GoPro 5-6 να κανει και εδω; Λογικά ναι, εφόσον το σώμα παραμένει το ίδιο..
kostaspota Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, inangelsheart είπε Αυτό με την διαφήμιση που τρολάρει τα ίδια της τα παιδιά μια εταιρία είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Δηλαδή όσοι αγόρασαν 400 ευρώ την gopro 6 είναι βλάκες. Μπράβο. Συγχαρητήρια από εμένα γιατί προσωπικά ποτέ δεν την πήγαινα σαν εταιρία και κάνει εχθρούς τους ίδιους της τους υποστηρικτές. Και 100 ευρώ να βγάλει μοντέλο ΠΑΝΤΑ xiaomi. Και hypersmooth βίντεο το μετατρέπουμε ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ με λογισμικό της microsoft (hyperlapse https://news.microsoft.com/features/microsoft-hyperlapse-makes-first-person-videos-smooth-and-speedy/ )σε πραγματικό χρόνο και σε android και σε windows. Οπότε σιγά τα αυγά. Βράδυ εντωμεταξύ βάζω στοίχημα ότι πάλι θα είναι χάλια μαύρα όπως όλα της τα μοντέλα... μέχρι και την session 5 Που δοκίμασα φίλου πρόσφατα μισή φορά πίσω με την xiaomi. Νύχτα με μέρα. Αίσχος. Φίλε μου ρίξε μια ματιά εδώ https://news.microsoft.com/features/microsoft-hyperlapse-makes-first-person-videos-smooth-and-speedy/ όλα είναι θέμα λογισμικού.. είδε και απόειδε πέσαν οι πωλήσεις κατακόρυφα και κατηγορεί τα ίδια της τα προηγούμενα μοντέλα προκειμένου να σωθούν. Και η 6 έχει τρομερό stabilization αλλά στο 4Κ30. Στο 4Κ60 δεν μπορούσες να το ενεργοποιήσεις Τεράστιο βήμα ποιοτικά, μπροστά από τη 5 που και αυτή είχε αλλά καθόλου σε 4Κ, από 2,7Κ και κάτω. Απλά τώρα το πήγαν λίγο πιο μακριά στα 4Κ60 και της δώσανε και όμορφο όνομα για marketing. Οπότε δεν πετάει τα παλιά της μοντέλα έτσι. Απλά αναβαθμίζει τις λειτουργίες, όπως θα έπρεπε σε ένα καινούριο μοντέλο. Και αφού δεν ανέβασε τη τιμή όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια, νομίζω είναι ένα καλό βήμα. Στο βράδυ σίγουρα έχει πρόβλημα ώντας sportcamera όπως και όλες έχουν λόγω μεγέθους αισθητήρα εκτός από την sony RX0. Και η session που δοκίμασες τεχνικά ειναι πάντα χαμηλότερης απόδοσης από τη σειρά black. 6 ώρες πριν, Nikolas7_7 είπε παντως και η 6 εχει εκπληκτικη σταθεροποιηση.. απλα εδω θα την εβαλαν με κλειστη τη λειτουργια και την 7 πανω σε κανα gimbal για να δειξουν οτι εκαναν παπαδες, ενω απλα θα ειναι λιγο καλυτερη.. Και η 6 όντως έχει τρομερή σταθεροποίηση. Και αν τη κάνανε ακόμα καλύτερη, τότε πραγματικά είναι μπροστά από κάθε ανταγωνισμό σε αυτό το κομμάτι. Ούτε εγω το πίστευα από τότε τα κλιπάκια της 6 και έλεγα πως είναι με gimball. Αλλά όντως έχουν κάνει θαύματα σε αυτό το κομμάτι. Μπορείς να δεις πολλά test video από διάφορους που τη δοκιμάζουν την 7. στο 3:40 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, possiz είπε Από καρέ σε καρέ ταξιδεύεις με την ταχύτητα του φωτός δηλαδή. Σε 1/60 του δευτερολέπτου μισό μέτρο περίπου. Λαθος μου. απο δευτερολεπτο σε δευτερολεπτο. Λακουβες. πανω κατω. Μια βλεπει ουρανο και μια εδαφος. ΦΑινεται και στο βιντεακι της 7 και σε οποιαδηποτε διαφημιση για gimbal που χρησιμοποιουν οι ποδηλατες.
fanourisfz6 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, GrigM είπε Σκεφτομαι να αγορασω μια action cam να βαλω στο κρανος, για ασφαλεια κυριως, καλη κ με μπαταρια τουλαχιστον 2 ωρες. Ναι μεν η 1η σκεψη ολων ειναι gopro, αλλα φανταζομαι επειδη εχει μεινει οπως οταν πας για καθαριστικο τζαμιων κ λες παω να παρω ενα αζαξ. Εχετε να προτεινεται καποια που να μη μου κανει μεγαλο κενο στο πορτοφολι (κατω απο απο 200€ ας πουμε ή και κατω απο 150)? απο ευρωπη χωρις τελωνειο https://www.eglobalcentral.eu/cameras/digital-camcorders/gopro/?sort_by=price&sort_order=desc
ianpan24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορεις να παρεις καμερα και με 40 ευρω και με 400 ευρω. Η διαφορα τους δεν ειναι στο brand name. 15 ώρες πριν, Federer είπε Όταν με 16,80 € αγοράζω την καταπληκτική Sport Action HD 1080p SDV3 δεν βρίσκω κανένα λόγο να δώσω 432,2 € παραπάνω, απλά για να λέω οτι έχω "GoPro" Ε ναι, αμα δεν μπορεις να παρεις ανανα με 12 ευρω το κιλο, παιρνεις ενα λεμονι. και τα δυο ξινα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα