Προς το περιεχόμενο

Mi a2 vs p20 lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια για φιλη μου που προερχεται απο iphone 5s και θελει σχετικα χαμηλο μπατζετ με αγορα απο καταστημα τυπου public...

Μεταξυ των 2 ποιο θα προτεινατε; 330 εχουν στα public.

Δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις σε κατι, τωρα οποιο και να παρει μετα το 5s αναβαθμιση θα ειναι. 

Απλα εγω κοιταξα να μην ειναι κατω απο 4 ραμ 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Παιδια για φιλη μου που προερχεται απο iphone 5s και θελει σχετικα χαμηλο μπατζετ με αγορα απο καταστημα τυπου public...

Μεταξυ των 2 ποιο θα προτεινατε; 330 εχουν στα public.

Δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις σε κατι, τωρα οποιο και να παρει μετα το 5s αναβαθμιση θα ειναι. 

Απλα εγω κοιταξα να μην ειναι κατω απο 4 ραμ 

για ποιο λογο να δωσει εξτρα 100 ευρω για να το παρει απο public?

στο σκρουτζ ξεκιναει απο 195

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

για ποιο λογο να δωσει εξτρα 100 ευρω για να το παρει απο public?

στο σκρουτζ ξεκιναει απο 195

Θελει ατοκες δοσεις

Δημοσ.

Ρε συ οκ καταλαβαινω τι λες αλλα τωρα αυτο ειναι καθαρα δικο της θεμα αν τωρα δεν εχει να σκασει ντουκου 200€ πχ

Ο προβληματισμος ειναι μεταξυ των 2 που και εγω δεν τις ξερω σαν συσκευες και δε μπορω να προτεινω καποια

• Like 1
Δημοσ.

Στο p20 lite θα τη στειλεις γιατι μιλαμε για κοπελα. Αρα καλυτερα να παρει κατι που εξωτερικα μοιαζει και με την ανωτερη εκδοση, ειναι ''μαρκα'' και θα εχει καλυτερη καμερα απο το mia2 και ας χανει στα υπολοιπα. Ολα αυτα στα λεω γιατι θελει να το παρει απο Public αρα μιλαμε για τυπικο καταναλωτη (χωρις να ειναι προσβλητικο αυτο) και αρα τα παραπανω θα παιζουν ρολο στην αποφαση της.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, cloud13 είπε

Στο p20 lite θα τη στειλεις γιατι μιλαμε για κοπελα. Αρα καλυτερα να παρει κατι που εξωτερικα μοιαζει και με την ανωτερη εκδοση, ειναι ''μαρκα'' και θα εχει καλυτερη καμερα απο το mia2 και ας χανει στα υπολοιπα. Ολα αυτα στα λεω γιατι θελει να το παρει απο Public αρα μιλαμε για τυπικο καταναλωτη (χωρις να ειναι προσβλητικο αυτο) και αρα τα παραπανω θα παιζουν ρολο στην αποφαση της.

Μόνο στο βίντεο είναι καλύτερο το p20 lite σχετικά με την κάμερα (που και εκεί χάνει στο stabilization). Και η πλάτη του είναι πιο όμορφη από του Α2.

Δημοσ.

Το Mi a2 ειναι σε ολα καλυτερο https://www.kimovil.com/en/compare/huawei-p20-lite,xiaomi-mi-a2-64gb

ειδικα δε σε ταχυτητα η διαφορα ειναι χαοτικη. Ειδικα αν σκεφτεις οτι εχει και android one...

15 ώρες πριν, margaritagr είπε

Ρε συ οκ καταλαβαινω τι λες αλλα τωρα αυτο ειναι καθαρα δικο της θεμα αν τωρα δεν εχει να σκασει ντουκου 200€ πχ

Ο προβληματισμος ειναι μεταξυ των 2 που και εγω δεν τις ξερω σαν συσκευες και δε μπορω να προτεινω καποια

Αμα ειδικα το παρει απο eglobal το παιρνει αρκετα πιο κατω κιολας https://www.eglobalcentral.eu/product/Xiaomi Mi A2 Dual Sim Sim Free%2FUnlocked?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=Xiaomi Mi A2 Dual Sim Sim Free%2FUnlocked

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Μόνο στο βίντεο είναι καλύτερο το p20 lite σχετικά με την κάμερα (που και εκεί χάνει στο stabilization). Και η πλάτη του είναι πιο όμορφη από του Α2.

3 ώρες πριν, chios είπε

και με τα 2 θα είσαι αγκαλιά με τον φορτιστή , κανένα δεν θα έπαιρνα.

Παιδια η προταση που κανουμε στην εκαστοτε περιπτωση εξαρταται αποκλειστικα απο τα θελω και τις επιλογες του ts. Φυσικα και δεν ειναι κανενα vfm ειδικα απο public αλλα δεν εξεταζουμε αυτο. Αν η επιλογη ειναι μονο αναμεσα σε αυτα τα δυο, απο Public και το τηλεφωνο θα εχει κατοχο μια μεση κοπελα, η προταση μου ειναι το p20 lite και εξηγησα και τους λογους. Πρεπει να μπεις και στο μυαλο του καταναλωτη λιγο και ας ξερεις οτι αυτα που εχει διαλεξει ειναι για κλωτσιες. Οχι οτι ειναι καποιο τηλεφωνο απο αυτα σκουπιδι απλα @margaritagr δεν ειναι value for money.

Θα προτεινα αν εχει εστω και παλιοτερο να κανει τη δουλεια της με αυτο και να μαζεψει λιγα χρηματα για να παιξει σε ανωτερο μοντελο μεταχειρισμενο απο εδω παντως αν πρεπει να βγω off topic.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, chios είπε

και με τα 2 θα είσαι αγκαλιά με τον φορτιστή , κανένα δεν θα έπαιρνα.

Αυτό είναι ψέμα, το έχω σαν 2η συσκευή (στην δουλειά όλο μιλάω, μέηλς κλπ) και μου βγάζει άνετα την μέρα. 2 μηνών μου μπρίκαρε, και δεν έστρωσε ούτε όταν κατάφερα να του κάνω hard reset, τώρα στο σέρβις και αναμένω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...