panossar95 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ την εφαρμογή καιρό τώρα, σίγουρα 2-3 φορές τη βδομάδα, πιο πολύ για φαγητό και κάνα καφέ. Το 90% των αγορών μου είναι με τη κάρτα μου. Προχθές πήρα σουβλάκια αξίας 5,40 και ενώ πάτησα αποστολή παραγγελίας μου έβγαλε μήνυμα ότι η παραγγελία απέτυχε. Μπαίνω στην εφαρμογή της εθνικής και βλέπω ότι τα λεφτά τα πήρε από τη κάρτα μου κανονικά. Μιλάω με κατάστημα η παραγγελία δε πήγε ποτέ, ενώ με το efood που μίλησα φαινόταν ότι ενώ τα λεφτά τα τράβηξε η παραγγελία δε πήγε. Με ρώτησε ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο τους αν είχα wifi ή δεδομένα μήπως χάθηκε το σήμα. Με τα πολλά μου είπε ότι αν θέλω να ξαναπάραγγειλω, πρέπει να χρεωθώ πάλι και θα μου επιστρέψουν τα λεφτά. Όπως και έγινε. Ούτε καθυστερήσεις ούτε πολλά πολλά, μίλησα μια φορά μαζί τους και όλα έγιναν κομπλέ. Για μένα η καλύτερη εφαρμογή στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Άμεσοι, κατανόηση 100% και συγκεκριμένοι όσο αναφορά την εξυπηρέτηση τους. Μπράβο! Είχατε ανάλογη εμπειρία? Και επίσης πιστεύετε ότι υπάρχει αλλά εφαρμογή στην Ελλάδα που να λειτουργεί τόσο σωστά ? Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από panossar95 1
eidikos33 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα μου πετυχενει κάθε μέρα πεινιατα πως γίνεται αυτό ρε παιδιά?
panossar95 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, eidikos33 είπε Εμένα μου πετυχενει κάθε μέρα πεινιατα πως γίνεται αυτό ρε παιδιά? Καλά και εμένα. Αν σκεφτείς πόσα μαγαζιά εξυπηρετούν την περιοχή σου, δεν είναι και απίθανο. Αυτή αξίζει αν έχεις κόσμο σπίτι να γίνει χαμουλης. 😂
opcorsa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 δουλευοντας και σε εστιατοριο, ειναι οντως πολυ καλοι στην δουλεια τους.. μια χαρη αν θες, οταν παραγγελνεις ειδικα απο μικρα μικρα μαγαζακια..μην πληρωνεις με καρτα, αλλα μετρητα.. οταν πληρωνεις με καρτα δεν πανε τα χρηματα στο μαγαζι αλλα σε πιστωτικο τιμολογιο που αφαιρουνται στο τελος του μηνα απο αυτα που "χρωσταει" ο μαγαζατορας στο efood... μπορει να μην σου φαινεται τραγικο, αλλα ειναι αρκετα χρηματα χαμενα σε ρευστοτητα για ενα μικρο μαγαζι αν σκασουν 10 ντελιβερυ την ημερα με καρτα... 6
panossar95 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, opcorsa είπε δουλευοντας και σε εστιατοριο, ειναι οντως πολυ καλοι στην δουλεια τους.. μια χαρη αν θες, οταν παραγγελνεις ειδικα απο μικρα μικρα μαγαζακια..μην πληρωνεις με καρτα, αλλα μετρητα.. οταν πληρωνεις με καρτα δεν πανε τα χρηματα στο μαγαζι αλλα σε πιστωτικο τιμολογιο που αφαιρουνται στο τελος του μηνα απο αυτα που "χρωσταει" ο μαγαζατορας στο efood... μπορει να μην σου φαινεται τραγικο, αλλα ειναι αρκετα χρηματα χαμενα σε ρευστοτητα για ενα μικρο μαγαζι αν σκασουν 10 ντελιβερυ την ημερα με καρτα... Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση και θα το προσπαθήσω. Απλά επειδή δεν έχω σχεδόν ποτέ λεφτά πάνω μου για αυτό αγοράζω με κάρτα. Είναι δικό μου "κόλλημα", δε γουστάρω να κουβαλάω λεφτά πάνω μου. Παντως αφήνω πάντα τιψ στα ντελιβερι ακόμα και με τη κάρτα που πληρώνω. 2 2
opcorsa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 το efood παντως οσες φορες το χρειαστηκαμε "επαγγελματικα" ειναι κυριοι, και σου φερνουν κοσμο... 1
mclein Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 με το efood & το douleutaras.gr , ξεχωρισαν οι επαγγελματιες. 4 2
panossar95 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, opcorsa είπε το efood παντως οσες φορες το χρειαστηκαμε "επαγγελματικα" ειναι κυριοι, και σου φερνουν κοσμο... Και εγώ έτσι κατάλαβα από τη μικρή μου επικοινωνία μαζί τους. Ούτε άσχετες ερωτήσεις, ούτε πολλές κουβέντες. Μου είπε ότι θα μου έρθει ένα email για την επιστροφή και σε 2-3 εργάσιμες θα έχει επιστραφεί το ποσο. Και έτσι έγινε. Επίσης μηδενική αναμονη στο τηλεφωνικό κέντρο, μίλησα αμέσως. Αρκετά σημαντικό και αυτό αν αναλογιστεις πόσα καταστήματα εξυπηρετούν και πόσα προβλήματα (λογικά) θα έχουν καθημερινά. 1 λεπτό πριν, mclein είπε με το efood & το douleutaras.gr , ξεχωρισαν οι επαγγελματιες. Σημαντικό επίσης αυτό, εντάξει παίζει και από καλό μαγαζί με καλές κριτικές να κάτσει η μουφα, αλλά ξέρεις κατά 90% τι θα φας. Το σημαντικότερο είναι αυτό, να δουλεύουν οι σωστοί και να κλείνουν οι άλλοι που δεν έχουν τι να κάνουν και απλά ανοίγουν μαγαζί χωρίς να γνωρίζουν την διαχείριση του. 2
Backpacker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι όντως πολύ καλό σάιτ. Και από τα άλλα βέβαια του κλάδου δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Και τοπικά πάντως έχω πετύχει πάρα πολύ καλά σάιτ με τρομερές προσφορές και άκρως επαγγελματίες και τα τιμώ περισσότερο γιατί μου έχουν πει οι μαγαζάτορες οτι δεν του παίρνουν τα ίδια ποσοστά με το e-food αλλά μικρότερα. Στη Λέσβο το fagi.gr Στις Σέρρες το fatepaketo.gr Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από Backpacker 1
panossar95 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Backpacker είπε Είναι όντως πολύ καλό σάιτ. Και από τα άλλα βέβαια του κλάδου δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Και τοπικά πάντως έχω πετύχει πάρα πολύ καλά σάιτ με τρομερές προσφορές και άκρως επαγγελματίες και τα τιμώ περισσότερο γιατί μου έχουν πει οι μαγαζάτορες οτι δεν του παίρνουν τα ίδια ποσοστά με το e-food αλλά μικρότερα. Στη Λέσβο το fagi.gr Στις Σέρρες το fatepaketo.gr Καλά ναι, αν και δε γνωρίζω περί ποσοστών σίγουρα χάνουν κάτι. Κερδίζουν βέβαια αλλού αν λειτουργούν σωστά. Μεγάλη μαγκιά πάντως αυτός που άνοιξε το πρώτο και αυτός που το δούλεψε καλύτερα. Ξέρει κάποιος ποιο άνοιξε πρώτο?
NemeSis1990 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Τους γαμ@#&# το efood αποτι μου είπε αφεντικό μικρού μαγαζιού με γύρο σουβλα
kon1to Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, opcorsa είπε δουλευοντας και σε εστιατοριο, ειναι οντως πολυ καλοι στην δουλεια τους.. μια χαρη αν θες, οταν παραγγελνεις ειδικα απο μικρα μικρα μαγαζακια..μην πληρωνεις με καρτα, αλλα μετρητα.. οταν πληρωνεις με καρτα δεν πανε τα χρηματα στο μαγαζι αλλα σε πιστωτικο τιμολογιο που αφαιρουνται στο τελος του μηνα απο αυτα που "χρωσταει" ο μαγαζατορας στο efood... μπορει να μην σου φαινεται τραγικο, αλλα ειναι αρκετα χρηματα χαμενα σε ρευστοτητα για ενα μικρο μαγαζι αν σκασουν 10 ντελιβερυ την ημερα με καρτα... Αυτό με την προτροπή να αποφεύγεται η πληρωμή με κάρτα έχει γίνει σχετικά viral, και κατανοώ σε έναν βαθμό οτι έχει μια κάποια βάση, αλλά το θεωρώ κάπως υπερβολικό. Αρκετός κόσμος επιλέγει να παραγγείλει μέσω efood και λόγω δυνατότητας πληρωμής με κάρτα. Επίσης δεν είναι οτι το efood "κλέβει" τα λεφτά, τα συμψηφίζει. Κάθε μαγαζάτορας επιλέγοντας να βάλει την επιχείρηση του εκεί το κάνει για να επωφεληθεί από τα διάφορα πλεονεκτήματα που προσφέρει. Συνεπώς νομίζω οτι αν δημιουργείται τόσο μεγάλο θέμα, θα ήταν πιο λογικό οργανωμένα ή μη, οι επιχειρηματίες να διεκδικήσουν άλλους τρόπους πληρωμής από την efood και όχι να λένε στους πελάτες "μην πληρώνετε με κάρτα". Διότι προφανώς το οτι τόσος κόσμος επιλέγει να πληρώσει με κάρτα, δείχνει οτι υπάρχει μια σχετική ανάγκη στην αγορά λόγω των νέων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα. Edit: επίσης, αποτελεί σχετικά κοινή πρακτική, τα μαγαζιά στο efood να χρεώνουν ακριβότερα τα προϊόντα τους, για να ρεφάρουν την προμήθεια Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από kon1to 4
panossar95 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, NemeSis1990 είπε Τους γαμ@#&# το efood αποτι μου είπε αφεντικό μικρού μαγαζιού με γύρο σουβλα Από την άποψη ότι αυτός δεν είναι στο efood φαντάζομαι και χάνει δουλειά? Δυστυχώς παίζει να ισχύει, αλλά 2018.
Vasivouzoukos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, panossar95 είπε Όπως και έγινε. Ούτε καθυστερήσεις ούτε πολλά πολλά, μίλησα μια φορά μαζί τους και όλα έγιναν κομπλέ. Για μένα η καλύτερη εφαρμογή στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Άμεσοι, κατανόηση 100% και συγκεκριμένοι όσο αναφορά την εξυπηρέτηση τους. Μπράβο! Και που ξέρουμε πως δεν δουλεύεις για το e-food; 😕
opcorsa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, kon1to είπε Αυτό με την προτροπή να αποφεύγεται η πληρωμή με κάρτα έχει γίνει σχετικά viral, και κατανοώ σε έναν βαθμό οτι έχει μια κάποια βάση, αλλά το θεωρώ κάπως υπερβολικό. Αρκετός κόσμος επιλέγει να παραγγείλει μέσω efood και λόγω δυνατότητας πληρωμής με κάρτα. Επίσης δεν είναι οτι το efood "κλέβει" τα λεφτά, τα συμψηφίζει. Κάθε μαγαζάτορας επιλέγοντας να βάλει την επιχείρηση του εκεί το κάνει για να επωφεληθεί από τα διάφορα πλεονεκτήματα που προσφέρει. Συνεπώς νομίζω οτι αν δημιουργείται τόσο μεγάλο θέμα, θα ήταν πιο λογικό οργανωμένα ή μη, οι επιχειρηματίες να διεκδικήσουν άλλους τρόπους πληρωμής και όχι να λένε στους πελάτες "μην πληρώνετε με κάρτα". Διότι προφανώς το οτι τόσος κόσμος επιλέγει να πληρώσει με κάρτα, δείχνει οτι υπάρχει μια σχετική ανάγκη στην αγορά λόγω των νέων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα. σωστα, απλα φαντασου ενα μαγαζι 3Χ3 να εχει 10 παραγγελιες των 10 ευρω καθε μερα και να μην τα εχει στο ταμειο του αλλα στον "κουμπαρα"... δεν εχω τετοιο μαγαζι, απλα δουλευοντας σκεφτεσαι και διαφορετικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις