Προς το περιεχόμενο

Coursera , code academy κλπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή θέλω να ασχοληθώ με την πληροφορική έχω ξεκινήσει να μαθαίνω γλώσσες προγραμματισμού (Java script), συγκεκριμένα με βοήθησαν αρκετά απλά τώρα ζητά 19.99$ το μήνα για όσες γλώσσες θες. Αξίζει να τα δώσω? + Τι παίζει με το coursera που έχει μαθήματα από διάφορα πανεπιστήμια του εξωτερικού όπως των ΗΠΑ και μετά περνεις certification. Μπορούν να δεχτούν το χαρτί για δουλειά σαν προγραμματιστής? Και πόσα καλό είναι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Κανείς δεν θα σε προσλάβει επειδή έχεις ένα χαρτί. Πρέπει να τους δείξεις την δουλειά σου. Έχεις κάνει ήδη καποιο από τα courses του coursera? Αν ναι, και σου αρέσει ο τρόπος που μαθαίνεις, τότε γιατί να μην τα δωσεις; 

Δημοσ.

Το χαρτί δεν έχει περισσότερη αξία από έναν οποιοδήποτε σεμινάριο (με κάποιες εξαιρέσεις). 

Αυτό που πρέπει να κάνεις, εφόσον πληρώσεις για το coursera, είναι να ανοίξεις ένα λογαριασμό στο github και να ανεβάζεις τα projects των μαθημάτων ή και τα προσωπικά σου. Με αυτόν τρόπο θα επωφεληθείς τα μέγιστα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Aggeluska είπε

Κανείς δεν θα σε προσλάβει επειδή έχεις ένα χαρτί. Πρέπει να τους δείξεις την δουλειά σου. Έχεις κάνει ήδη καποιο από τα courses του coursera? Αν ναι, και σου αρέσει ο τρόπος που μαθαίνεις, τότε γιατί να μην τα δωσεις; 

Ναι το ξέρω ότι κοιτάνε τη δουλειά, απλά λογικά θα σε βοηθησουν μιας και θα μάθεις πχ μια γλώσσα προγραμματισμού εκτός και εάν είναι της πλάκας το επίπεδο.

6 ώρες πριν, Ψιτ είπε

Το χαρτί δεν έχει περισσότερη αξία από έναν οποιοδήποτε σεμινάριο (με κάποιες εξαιρέσεις). 

Αυτό που πρέπει να κάνεις, εφόσον πληρώσεις για το coursera, είναι να ανοίξεις ένα λογαριασμό στο github και να ανεβάζεις τα projects των μαθημάτων ή και τα προσωπικά σου. Με αυτόν τρόπο θα επωφεληθείς τα μέγιστα.

Τα πρότζεκτ των μαθημάτων? Γίνεται να μου εξηγήσεις περισσότερα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε

Ναι το ξέρω ότι κοιτάνε τη δουλειά, απλά λογικά θα σε βοηθησουν μιας και θα μάθεις πχ μια γλώσσα προγραμματισμού εκτός και εάν είναι της πλάκας το επίπεδο.

Τα πρότζεκτ των μαθημάτων? Γίνεται να μου εξηγήσεις περισσότερα?

Θα σου απαντήσω μόνο στο τελευταίο. Εννοεί πως αν σου ζητάει το μάθημα να δημιουργήσεις έναν πίνακα από τον οποίο θα λαμβάνεις κάποια δεδομένα και αυτά τα δεδομένα θα τα στέλνεις σε ένα database τα οποία δεδομένα θα τα επεξεργάζεται ένας τρίτος για να κάνει την δουλειά του, ε αυτό βάλε το στο github.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...