BringMe2Life Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, γράφω μετά λύπης γτ αρχίζω να απελπίζομαι.. Mobo: Gigabyte ab350m-gaming 3 Cpu : AMD Ryzen 5 2600 Ram: mushkin 8gb ddr4 2133 GPU: n650 2gd5/oc 1 πάντα για να τον ανοίξω αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη ότι και να κάνω. Άλλαξα θέσεις στη μνήμη, δοκίμασα με 3 διαφορετικά psu τίποτα.. Καμία ιδέα;
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 η μητρική χρειάζεται bios update (F20) για να δει τον επεξεργαστή. ειτε δανείζεσαι κάποιον επεξεργαστή ryzen 1XXX και να κάνεις ενημέρωση, είτε τη δίνεις στο κατάστημα και με κάποιο κόστος στο κάνουν εκείνοι είτε μιλάς με την amd και σου στέλνουν εναν επεξεργαστή για τη δουλειά αυτή και μετά τον επιστρέφεις.
BringMe2Life Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω με την AMD? Δεν γνωρίζω κάποιον που να φοράει ryzen 1XXX για να μου τον δανίσει να κανω bios update..
handsomegamer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) λογικα θα υπαρχει καποιο μελος με ryzen πρωτης γενιας. εχουν υπαρξει και στο περελθον τετοια θεματα και ανταποκριθηκαν Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από handsomegamer
benign Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Καλυτερα φιλε μου τηλεφωνησε στο καταστημα απο αγορασες την μητρικη και πες τους να σε βοηθησουνε και να κανουν αυτοι ενα bios update.
BringMe2Life Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο και πολύ ταλαιπωρία, έφταιγε η RAM γτ ήταν 1.2v (LOW VOLTAGE). Δεν χρειάστηκε καν το BIOS UPDATE , μόλις αλλάξαμε RAM φισέκι το εργαλείο. Να πω 2 κουβέντες μόνο για την εξυπηρέτηση των παιδιών στο πλαίσιο Ηρακλείου. 1000 ευχαριστώ. Ενώ τα πράγματα δεν αγοράστηκαν από εκεί είχαν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν και πέσανε πάνω στο pc με τα μούτρα μέχρι που βρήκαν τι είχε, επίσης να πω πως έμειναν εκεί ακόμα κι όταν τελείωσε το ωράριο εργασίας τους. 5
donblunts Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 22/9/2018 στις 9:12 ΜΜ, BringMe2Life είπε Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο και πολύ ταλαιπωρία, έφταιγε η RAM γτ ήταν 1.2v (LOW VOLTAGE). Δεν χρειάστηκε καν το BIOS UPDATE , μόλις αλλάξαμε RAM φισέκι το εργαλείο. Να πω 2 κουβέντες μόνο για την εξυπηρέτηση των παιδιών στο πλαίσιο Ηρακλείου. 1000 ευχαριστώ. Ενώ τα πράγματα δεν αγοράστηκαν από εκεί είχαν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν και πέσανε πάνω στο pc με τα μούτρα μέχρι που βρήκαν τι είχε, επίσης να πω πως έμειναν εκεί ακόμα κι όταν τελείωσε το ωράριο εργασίας τους. Κάτι τέτοιους να τους έχεις απο κοντά.
BringMe2Life Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, donblunts είπε Κάτι τέτοιους να τους έχεις απο κοντά. Αχρείαστοι να 'ναι...!! 😋
BringMe2Life Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, Romanzo Criminale είπε Γιατί, δωρεάν στο έκαναν; Όχι άλλα τι σημασία έχει; Δεν είναι το θέμα στα χρήματα είναι ότι κάπου εκεί έξω υπάρχουν ακόμα άνθρωποι...
Romanzo Criminale Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, BringMe2Life είπε Όχι άλλα τι σημασία έχει; Δεν είναι το θέμα στα χρήματα είναι ότι κάπου εκεί έξω υπάρχουν ακόμα άνθρωποι... Εντάξει ρε μαν, αλλά και το αμάξι σου αν το πας σε άλλη αντιπροσωπεία για σέρβις τι θα σου κάνουν; Δε θα στο φτιάξουν αν πληρώνεις;. Δεν τους μηδενίζω, αλλά είναι η δουλειά τους. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Romanzo Criminale
BringMe2Life Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Romanzo Criminale είπε Εντάξει ρε μαν, αλλά και το αμάξι σου δεν το πας στην αντιπροσωπεία για σέρβις, αλλά σε εξωτερικό συνεργείο. Δεν τους μηδενίζω, αλλά είναι η δουλειά τους. Δεν θέλω να θίξω νοοτροπίες, χούγια, πολιτισμό και να ασχοληθώ με ξεροκεφαλιές.. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση παρόλα αυτά, ότι ενώ τελείωσε το ωράριο τους - συγκεκριμένα το Σάββατο κλείνουν στις 20:00 - είχε πάει 9 και τα παιδιά ήταν ακόμα εκεί. Αφού έλεγα ότι "να τώρα θα μου πουν από Δευτέρα", κι όμως δεν το είπαν. Αυτό είναι σπάνιο ή ίσως να το συναντώ εγώ πρώτη φορά. Χωρίς να θέλω να δώσω συνέχεια, απλά ήθελα να πω ένα μπράβο. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από BringMe2Life
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/9/2018 στις 9:12 ΜΜ, BringMe2Life είπε Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο και πολύ ταλαιπωρία, έφταιγε η RAM γτ ήταν 1.2v (LOW VOLTAGE). Δεν χρειάστηκε καν το BIOS UPDATE , μόλις αλλάξαμε RAM φισέκι το εργαλείο. Να πω 2 κουβέντες μόνο για την εξυπηρέτηση των παιδιών στο πλαίσιο Ηρακλείου. 1000 ευχαριστώ. Ενώ τα πράγματα δεν αγοράστηκαν από εκεί είχαν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν και πέσανε πάνω στο pc με τα μούτρα μέχρι που βρήκαν τι είχε, επίσης να πω πως έμειναν εκεί ακόμα κι όταν τελείωσε το ωράριο εργασίας τους. Δεν φταίνε τα volt. Όλες οι ddr2 ddr4 στα 2133 λειτουργούν στα 1.2. Αν πιστέψουμε αυτά περί πλαισίου τότε η μνήμη ήταν προβληματική. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από BlueBlood7
BringMe2Life Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Δεν φταίνε τα volt. Όλες οι ddr2 στα 2133 λειτουργούν στα 1.2. Αν πιστέψουμε αυτά περί πλαισίου τότε η μνήμη ήταν προβληματική. Τώρα μου βάζεις ιδέες. DDR4 φαντάζομαι εννοείς. Θα προσπαθήσω να την κάνω επιστροφή. Αφού πρώτα την τεστάρω ξανά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα