Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωχ ωχ ωχ attention please 

Πλάκωσαν οι γνωστοι-αγνωστοι.... 

Σύντομα θα γίνει ρινκ το θέμα και θα κλειδώσει.... 🤨😑🙄 

Με αγάπη 😎

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Ο μισθος δεν εξαρταται απο το χαρτι που εχει καποιος αλλα απο το κερδος/αξια που εχει για την εταιρια/επιχείρηση. Και οχι δεν ειναι κακο /λαθος καποιος που εχει βγαλει λυκειο να βγαζει περισσοτερα απο εναν πτυχιουχο.

Δημοσ.

Παιδιά, το έχουμε πει. Είναι ο φτωχός και η μοίρα του τούτη η χώρα. Αν δε σε παίρνει και πεινάς για δουλειά, πας για το 500άρι. Άμα σε παίρνει, πας με άλλον αέρα, πωλείς αλλιώς το προϊόν σου και μπορείς να πετύχεις καλύτερο μισθό.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, qwertyuiop2 είπε

Παιδιά, το έχουμε πει. Είναι ο φτωχός και η μοίρα του τούτη η χώρα. Αν δε σε παίρνει και πεινάς για δουλειά, πας για το 500άρι. Άμα σε παίρνει, πας με άλλον αέρα, πωλείς αλλιώς το προϊόν σου και μπορείς να πετύχεις καλύτερο μισθό.

Δυστυχώς είμαι λίγο απαισιόδοξος σε αυτό. Προσωπικά θα έψαχνα για δουλειά έξω κατευθείαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σοβαρές ετσιρειες το πτυχίο πληρώνεται περίπου κάνα κατοσταρικο πιο πάνω. Όπως και αγγλικά κλπ κλπ. Το βασικό του πτυχίου είναι να σου δώσει περισσότερες πιθανότητες να αναπτυχθείς σε μια ετσιρεια και να πας σε πιο εξειδικευμένο πόστα. Εδώ στο δημόσιο τα ξεχωρίζουν ΠΕ ΤΕ κλπ. Οπότε ναι έχεις ένα δικιο πως πρέπει να πληρώνουν περισσότερο τους πτυχιούχους. Σε σοβαρές χώρες υπάρχει όντως διαφορά μισθού μεταξύ απόφοιτου λυκείου κσι πανεπιστημίου. Θα υπάρχει λόγος που γίνεται τι λέτε τσάμπα διαβάζει και μορφώνεται ο κόσμος.

Οι ετσιρειες έχουν διαφορα τμήματα και θέσεις. Από το κλητηρα, το παιδί για όλες τις δουλειές τηλεφωνικά κέντρα μέχρι εξειδικευμένο προσωπικό. Οι μισθοί λοιπόν όλων αυτών διαφοροποιειται. Και ναι οι εξιδεικευμενες θέσεις θέλουν πτυχιούχους οικονομολόγους, λογιστές, κλπ κλπ κλπ. 

Επεξ/σία από TitanX
Δημοσ.

Πρωσοπικά αν είχα σπουδάσει γιατρός άνετα τζάμπα θα δούλευα για 2-3 χρόνια ή πόσα χρειάζεται τεσπα για να πάρω την άδεια άσκησης επαγγέλματος μόνο και μόνο για να ανοίξω  δικο μου γιατρειο να τα παίρνω τα 30αρια-50αρια μαύρα ως συνηθίζεται απο κάθε πελάτη ή άρρωστο που θα ερχόταν ... Δηλ σε 8-9 ώρες πάνω απο 300€ μεροκαματάκι

Δημοσ.
7 minutes ago, ziaba said:

Πρωσοπικά αν είχα σπουδάσει γιατρός άνετα τζάμπα θα δούλευα για 2-3 χρόνια ή πόσα χρειάζεται τεσπα για να πάρω την άδεια άσκησης επαγγέλματος μόνο και μόνο για να ανοίξω  δικο μου γιατρειο να τα παίρνω τα 30αρια-50αρια μαύρα ως συνηθίζεται απο κάθε πελάτη ή άρρωστο που θα ερχόταν ... Δηλ σε 8-9 ώρες πάνω απο 300€ μεροκαματάκι

Πως δεν το ειχα σκεφτει;;;

Ξεκιναω να πακεταρω, ο δρομος του επαναπατρισμου ανοιξε!

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα απαντήσω χωρίς περιστροφές:

Για να έχεις προβάδισμα, έναντι αυτού που δεν έχει πτυχίο και να πάρεις τα 500. Πλέον ο αγώνας δρόμου είναι αν έχεις δουλειά και όχι πόσα παίρνεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...