giannis_al Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350 (Βαριά 400) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): CAMERA, Productivity apps (drive, mail pdf, office suite), gps, social, multimedia (youtube etc) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Κανένα πρόβλημα 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fingerprint απαραίτητο,IP rating, face recognition, Radio και IR blaster επιθυμητά (με αυτή την σειρά προτεραιότητας) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Απαραιτήτως 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν δεν έχει extra slot, μιλάμε μόνο για μεγάλη εσωτερική μνήμη (αλλά νομίζω τα 64gb μου αρκούν) 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Προτιμάται, αλλά όχι απαραίτητα 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Προτιμάται, αλλά όχι απαραίτητα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και εξωτερικό, από Ελλάδα υπάρχει έκπτωση λόγω τιμολογίου 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Εκτός κάποιας καλής προσφοράς, καινούργιο Να πω τα εξής παραπάνω: 1. Δε με ενδιαφέρουν τοοοσο πολύ τα auto capabilities, συνήθως τραβάω σε manual. Αρκεί να έχει αξιοπρεπές αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσω να τραβήξω κάτι αν χρειαστεί βιαστικά πχ. 2. Δεν έχω τρομερές απαιτήσεις σε video, αλλά προτιμώ λίγο χειρότερα stills και καλό video από εξαιρετικά stills και χάλια video. 3. Έχω δει προσφορά από το αντίστοιχο section τα mate 10 pro στα 350 και p20 στα 400 από Γερμανό (με ΦΠΑ οι τιμές). Σκέφτομαι ακόμα op6 (με αναμονή για το t), mi 8 και mi mix 2s(με αναμονή για το 3). Αν δεν είναι προτιμότερες οι πρώτες 2 συσκευές που "πιέζουν χρονικά" μπορώ να περιμένω λίγο καιρό. Κάθε άλλη πρόταση δεκτή, απλώς αυτά μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον so far. 4. Θα προτιμούσα αρκετά να μην πάω στα 4gb του p20, γιατί ανοίγω συχνά αρκετές καρτέλες και apps παράλληλα. Θα προτιμηθεί αν έχει σημαντικά καλύτερες κάμερες και πολύ καλό software optimisation για το multitasking 5. Στο μέγεθος οθόνης είμαι αρκετά ευέλικτος, αλλά προτίμηση σε αυτές με το καλύτερο stb ratio. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😁 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από giannis_al
kp1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για μενα 3 ειναι οι καλυτερες επιλογες σου για τωρινα δεδομενα xiaomi mi8 6/128 και xiaomi mi mix2s 6/128 στα 380€ απο εξωτερικο...αλλιως αν ανεβεις λιγο huawei mate 10 pro απο ελλαδα 420€(καλυτερο βιντεο και βραδυνες φωτο απο τα αλλα 2).Αυτη ειναι η 3αδα vfm για μενα.....!Αυτα απο μενα!!Ελπιζω να βοηθησα! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από kp1
saruman123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, giannis_al είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 350 (Βαριά 400) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): CAMERA, Productivity apps (drive, mail pdf, office suite), gps, social, multimedia (youtube etc) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Κανένα πρόβλημα 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): fingerprint απαραίτητο,IP rating, face recognition, Radio και IR blaster επιθυμητά (με αυτή την σειρά προτεραιότητας) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Απαραιτήτως 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν δεν έχει extra slot, μιλάμε μόνο για μεγάλη εσωτερική μνήμη (αλλά νομίζω τα 64gb μου αρκούν) 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Προτιμάται, αλλά όχι απαραίτητα 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Προτιμάται, αλλά όχι απαραίτητα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και εξωτερικό, από Ελλάδα υπάρχει έκπτωση λόγω τιμολογίου 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Εκτός κάποιας καλής προσφοράς, καινούργιο Να πω τα εξής παραπάνω: 1. Δε με ενδιαφέρουν τοοοσο πολύ τα auto capabilities, συνήθως τραβάω σε manual. Αρκεί να έχει αξιοπρεπές αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσω να τραβήξω κάτι αν χρειαστεί βιαστικά πχ. 2. Δεν έχω τρομερές απαιτήσεις σε video, αλλά προτιμώ λίγο χειρότερα stills και καλό video από εξαιρετικά stills και χάλια video. 3. Έχω δει προσφορά από το αντίστοιχο section τα mate 10 pro στα 350 και p20 στα 400 από Γερμανό (με ΦΠΑ οι τιμές). Σκέφτομαι ακόμα op6 (με αναμονή για το t), mi 8 και mi mix 2s(με αναμονή για το 3). Αν δεν είναι προτιμότερες οι πρώτες 2 συσκευές που "πιέζουν χρονικά" μπορώ να περιμένω λίγο καιρό. Κάθε άλλη πρόταση δεκτή, απλώς αυτά μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον so far. 4. Θα προτιμούσα αρκετά να μην πάω στα 4gb του p20, γιατί ανοίγω συχνά αρκετές καρτέλες και apps παράλληλα. Θα προτιμηθεί αν έχει σημαντικά καλύτερες κάμερες και πολύ καλό software optimisation για το multitasking 5. Στο μέγεθος οθόνης είμαι αρκετά ευέλικτος, αλλά προτίμηση σε αυτές με το καλύτερο stb ratio. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 😁 Mate 10 pro. Έχει την μεγαλύτερη μπαταρία είναι αδιάβροχο θα έχεις και κάποια εγγύηση ,ενώ στα Xiaomi πρέπει να είσαι λίγο επιφυλακτικός. Εκτός αν το πάρεις από κάποιο αξιόπιστο κατάστημα.
giannis_al Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Συγκριτικά με op6, καλύτερες κάμερες το mate 10?
saruman123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, giannis_al είπε Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Συγκριτικά με op6, καλύτερες κάμερες το mate 10? Εγώ νομίζω το 1+6 είναι καλύτερο. Αλλά ξεφεύγει από το μπάτζετ σου.
kp1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, giannis_al είπε Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. Συγκριτικά με op6, καλύτερες κάμερες το mate 10? Συμφωνω με saruman ξεφευγει απο το μπατζετ σου και ειναι ναι οριακα καλυτερο δεν νομιζω αξιζει αυτη την χρηματικη διαφορα...!
whosethere Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 24/9/2018 στις 1:05 ΠΜ, giannis_al είπε 3. Έχω δει προσφορά από το αντίστοιχο section τα mate 10 pro στα 350 και p20 στα 400 από Γερμανό (με ΦΠΑ οι τιμές). την ειδα κι εγω την προσφορα και ενδιαφερομαι επισης πολυ για καλες καμερες (περα του οτι τα 128 gb με διπλη sim λουκουμι ερχονται) αφοτου ομως εψαξα λιγο βρηκα τις φωτο που ανεβασε ο giwrgos george. εχει νοημα να δωσεις τοσα για τετοια διαφορα? να πω για μενα το dual sim δεν ειναι απαραιτητο αλλα να βγαλει τιμια 2 χρονια τ κινητο ειναι.
giannis_al Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Και πανω που ειπα να ακολουθησω τις προτασειες, ειχαν ξεμεινει απο stock.. Τελος παντων, @whosethere για μενα οι ληψεις με φως, ανεβασμενες μεσω uploader δε λενε παρα πολλα, γιατι μικροδιαφορες θα δεις αν δεν τις ανοιξεις σε full size να κανεις inspection. Το βραδυ φαινεται η διαφορα, εκει που μερικες καμερες δε χρησιμοποιουνται πρακτικα. Ουτως ή αλλως, στην πλειοψηφια την περιπτωσεων τραβαω σε manual, οποτε κοιταω πιο πολυ hardwate και το software συμπιεσης, παρα το αν το auto τα κανει overexposed ή ποσες εξυπνες σκηνες εχει. Δεν πειραζει, θα περιμενουμε την επομενη προσφορα
whosethere Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, giannis_al είπε Και πανω που ειπα να ακολουθησω τις προτασειες, ειχαν ξεμεινει απο stock.. Τελος παντων, @whosethere για μενα οι ληψεις με φως, ανεβασμενες μεσω uploader δε λενε παρα πολλα, γιατι μικροδιαφορες θα δεις αν δεν τις ανοιξεις σε full size να κανεις inspection. Το βραδυ φαινεται η διαφορα, εκει που μερικες καμερες δε χρησιμοποιουνται πρακτικα. Ουτως ή αλλως, στην πλειοψηφια την περιπτωσεων τραβαω σε manual, οποτε κοιταω πιο πολυ hardwate και το software συμπιεσης, παρα το αν το auto τα κανει overexposed ή ποσες εξυπνες σκηνες εχει. Δεν πειραζει, θα περιμενουμε την επομενη προσφορα θα παιρνα τηλφ τωρα να ρωτησω πως παει απο stock- με προλαβες 😊 δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις περι hardware/software καμερας δυστυχως και πηγαινω λιγο τυφλα, για αυτο ρωτησα και εδω. σε καποιες συγκρισεις που ειχε σε εκεινο το θεμα το huawei παντα εβγαινε λιγοτερο, με χρωματα oversaturated και πλαστικες καπως φωτογραφιες ανεξαρτητως των 3 διαφορετικων ρυθμισεων που το εχουν καποιοι. τεσπα, αργησαμε και μας προλαβανε. εαν βρεις και αποφασισεις σε κατι με αυτα τα λεφτα ενημερωσε μας πως σου φαινεται 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα