Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω εργαστεί τα τελευταία 3 χρόνια φουλ και εγώ συγκεντρώσει τα ένσημα για να λαβω ταμείο ανεργίας ωστόσο δεν υπέβαλλα την αίτηση εντός 60 ημερών και έχασα το ταμείο. Τώρα τι μπορω να κάνω για να το πάρω; αν βέβαια μπορώ να κάνω κάτι. Αν για παράδειγμα δουλέψω 2 μήνες μπορώ να το πάρω αργότερα ή εάν μου πλήρωνα να μου βάλουν τα ένσημα για ένα χρονικό διάστημα; υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρω τώρα;

Δημοσ.

Αν εχεις καποιο γνωστο που να εχει καποιο μαγαζι πχ καφετερια, μπορει να σου κολλησει 2-3 ενσημα και να σε απολυσει.

Δημοσ.
Στις 24/9/2018 στις 2:45 ΠΜ, Mesqal είπε

Αν εχεις καποιο γνωστο που να εχει καποιο μαγαζι πχ καφετερια, μπορει να σου κολλησει 2-3 ενσημα και να σε απολυσει.

Έχω γι αυτό ρωτάω απλά έχω να δουλέψω από το  Μάιο οπότε περίπου πόσο καιρό χρειάζεται για να μου κάνει απόλυση; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mariamaria123 είπε

Έχω γι αυτό ρωτάω απλά έχω να δουλέψω από το  Μάιο οπότε περίπου πόσο καιρό χρειάζεται για να μου κάνει απόλυση; 

Αφου δουλεψες 3 χρονια σερι, λογικα θα εχεις τα ενσημα.. 2-3 μερες θα φτανουν.. Googlαρε να δεις ποσα θελεις για να μπεις ταμειο κ υπολογισε τα.. 

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται πλέον με 2-3 ένσημα. Κάτι έχει αλλάξει αλλά δεν το θυμάμαι ακριβώς. Πρέπει να θέλει παραπάνω.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Για δικαιούχο που επιδοτείται για πρώτη φορά απαιτείται:

1η περίπτωση:

• πραγματοποίηση 125 ημερών εργασίας εντός του 14μήνου πριν από τη λήξη ή τη λύση της εργασιακής σχέσης, χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες πριν από τη λήξη ή τη λύση αυτής και
  • πραγματοποίηση 80 ημερών εργασίας σε κάθε έτος κατά τα δύο προηγούμενα έτη πριν από από την έναρξη της επιδότησής του.

2η περίπτωση (για δικαιούχους που δεν καλύπτουν την προϋπόθεση της 1ης περίπτωσης):

• πραγματοποίηση 200 ημερών εργασίας κατά τα δύο προηγούμενα πριν από τη λύση ή τη λήξη της εργασιακής σχέσης, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτές οι τελευταίοι δύο μήνες πριν από τη λήξη ή τη λύση αυτής, και
  • πραγματοποίηση 80 ημερών εργασίας σε κάθε έτος κατά τα δύο προηγούμενα έτη, πριν από τη λήξη ή τη λύση της εργασιακής σχέσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...