Michalis.log Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας! Ξέρει πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να κλείσει κάποιος ραντεβού με γιατρό; Γενικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. μιλάω για το συγκεκριμένο link: https://www.doctoranytime.gr/lp/ATHINA Ευχαριστώ πολύ!
*nenya* Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι πανεύκολο, γρήγορο και αξιόπιστο. Πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι διαβάζεις κριτικές για τον κάθε γιατρό [+μπορεί να δεις και φωτογραφίες αν έχει ανεβάσει] και αποφασίζεις αναλόγως. Επίσης, στον κάθε γιατρό σου έχει μια λίστα από κάτω με τις υπηρεσίες που προσφέρει & στους περισσότερους γράφει και τις τιμές. Όσον αφορά το ραντεβού που θα κλείσεις, σού'ρχεται και υπενθύμιση με sms την ημέρα του ραντεβού (ή μία μέρα πριν) για να μην το ξεχάσεις.
vagos789 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστουμε Michalis.log που μας υποδειξες αυτη την πολυ ωραια υπηρεσια την οποια δεν γνωριζαμε και τωρα θα την χρησιμοποιησουμε και εμεις καθοτι φαινεται παρα πολυ καλη και χρησιμη για τον μεσο χρηση που δεν εχει χρονο και χρειαζεται αξιοπιστα...ουφ!
filip123go Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι από τις τοπ start up στην Ελλάδα. Και εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος 2 φορές που μου χρειάστηκε. Και επιτέλους μπορείς να αξιολογήσεις τους γιατρούς που επισκέπτεσαι. 2
Πανος999 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Κανουν επισκεψη στο σπιτι ή απλα κλεινεις ραντεβου online?
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Κανουν επισκεψη στο σπιτι κι ή απλα κλεινεις ραντεβου online? απλά κλείνεις ονλαιν τωρα αν εχεις ηλικιωμένο σπιτι με επείγουσα κατάσταση, όλοι οι γιατροί έρχονται σπιτι ασχέτως εφαρμογής και με το ανάλογο κόστος βέβαια τωρα 2 πραγματα που θυμαμαι απο το σαιτ αυτο, πολλές φορες κλεινεις ενα ραμτεβου που σου εχει εκει περα διαθέσιμο ηλεκτρονικά και μετα σε παίρνει ο γιατρός και σου λεει αλλη ωρα. Έτυχε ή πέτυχε δεν ξερω. Δεν αλλάζει την τιμη ή την ορεξη του ξερω γω, ούτε αργεί το ραντεβου που σου λεει, απλώς δεν ισχύει αυτο που κλείνεις αρχικα και ενα δεύτερο, τι κουκλαρες που ειναι μερικές οδοντίατροι ε δεν θα μάθω ποτε αν εχει πέσει φωτοσοπ βεβαια καθότι δεν διαλέγω με κριτήριο αυτο (μονο wallpaper τις κανω) και τελευταιο σχόλιο: ή όλοι ειναι σχεδόν ολοκληρωτικά ευχαριστημένοι με ολους τους γιατρούς ή τα σχολια ειναι μουφα πχ αν μπεις στα σχόλια ενός ΙΚΑ που το ξερεις καλα στο πετσί σου να δεις σχόλια γκουγκλ, προφανώς θα διαβάσεις αντικρουομενα / κουφα πραγματα ΑΛΛΑ σημασια εχει οτι θα δεις και αρνητικά (ενδεχομένως φουσκωμένα υπερβολικά αλλα με ψηγματα αλήθειας). Αρα κατι δεν παει καλα. ΟΜΩΣ το να εχεις πχ 30 ευρω στην τσέπη και να θες καθαρισμό δοντιών και να βρίσκεις με τρία κλικ αντί να γίνεσαι ρομπα στο γιατρο κλπ, ειναι σημαντικό και εκτιμητεο. Αυτα, παω να ετοιμάσω ερωτική επιστολή σε μια οδοντίατρο με σελφι 20αρας Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από le vent nous porterAAAA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα