Προς το περιεχόμενο

Spotify Οικογενειακό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος ενδιαφέρεται για Spotify οικογενειακό, ας στείλει ένα μήνυμα. 

Αν το μοιραστούμε 5 άτομα βγάινει πολύ φθηνά σε όλους μας. Ενδιαφέρεται κανείς; Είχα ανοιξει και παλαιότερα θεμα, αλλα λογω υποχρεώσεων δεν μπορουσα να μπω και έτσι δεν έγινε τότε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όσα άτομα μαζευτούμε, μοιραζόμαστε τα 10.99 ευρώ που έχει το οικογενειακό.

Τα χρήματα, θα πρέπει να μεταφέρονται συγκεκριμένη ημερομηνία σε Paypal ή winbank αναλογα τι εχει καποιος. Αν κάποιος δεν πληρωσω, βγαινει αυτόματα, δεν θα τον κυνηγάω να πληρώσει.

Ας περιμένουμε να μαζευτούν καποιοι αν θελουν ακομη και αν οχι το μοιραζόμαστε μαζί ή προτεινεις σε γνωστούς σου να το κάνουμε. για να μας ερθει πιο φφθηνά.

Δημοσ.

Κοιτα για κανενα διευρω το μηνα το κοιταμε δεν εχω θεμα και σου βαζω και τα λεφτα ενος χρονου αν ειναι να ξεμπερδευουμε . Κατσε να δουμε ποσοι θα μαζευτουμε και μιλαμε παλι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ παιδιά

Μέσα είμαι (μαζεύτηκαν τα άτομα? )

Στείλτε να μου πείτε τι κάνω και πώς.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Γαβγιζουν για να τρομαξουν οσους μπορουν . Ειναι αδυνατον να επιβεβαιωσουν κατι τετοιο. Αν οντως το κοψουν σε καποιους θα φανε shitstorm απο οσους ειναι οντως family αλλα δεν μενουν στο ιδιο σπιτι. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, james9tito είπε

Γαβγιζουν για να τρομαξουν οσους μπορουν . Ειναι αδυνατον να επιβεβαιωσουν κατι τετοιο. Αν οντως το κοψουν σε καποιους θα φανε shitstorm απο οσους ειναι οντως family αλλα δεν μενουν στο ιδιο σπιτι. 

Πρώτον, εκτός από το ότι είναι αστείος ο τρόπος που ζήτησαν επιβεβαίωση, οι δοκιμές έχουν σταματήσει που έκαναν. Και πάλι να γίνει, το πολύ να χασουμε 11 ευρώ (1.84 ο καθένας μας). 

7 ώρες πριν, Malthador είπε

Ενδιαφέρομαι κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να πληρώνω κάθε μήνα.

Υπάρχει ετήσιο πακέτο στο spotify;

Δυστυχώς έχουν κλείσει όλα τα slots, αν κάποιος στους επόμενους μήνες σταματήσει, μιλάμε. :)

Δημοσ.
Στις 1/10/2018 στις 9:17 ΠΜ, james9tito είπε

Κανένα shitstrom. Οι όροι του πακέτου αφορούν family που μένουν στο ίδιο σπίτι. Και μόνο αυτούς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...