Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όποιος ενδιαφέρεται για Spotify οικογενειακό, ας στείλει ένα μήνυμα. Αν το μοιραστούμε 5 άτομα βγάινει πολύ φθηνά σε όλους μας. Ενδιαφέρεται κανείς; Είχα ανοιξει και παλαιότερα θεμα, αλλα λογω υποχρεώσεων δεν μπορουσα να μπω και έτσι δεν έγινε τότε. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
james9tito Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω ειμαι μεσα. Ενημερωσε για τιμες , υποχρεωσεις κλπ .
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 όσα άτομα μαζευτούμε, μοιραζόμαστε τα 10.99 ευρώ που έχει το οικογενειακό. Τα χρήματα, θα πρέπει να μεταφέρονται συγκεκριμένη ημερομηνία σε Paypal ή winbank αναλογα τι εχει καποιος. Αν κάποιος δεν πληρωσω, βγαινει αυτόματα, δεν θα τον κυνηγάω να πληρώσει. Ας περιμένουμε να μαζευτούν καποιοι αν θελουν ακομη και αν οχι το μοιραζόμαστε μαζί ή προτεινεις σε γνωστούς σου να το κάνουμε. για να μας ερθει πιο φφθηνά.
james9tito Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Κοιτα για κανενα διευρω το μηνα το κοιταμε δεν εχω θεμα και σου βαζω και τα λεφτα ενος χρονου αν ειναι να ξεμπερδευουμε . Κατσε να δουμε ποσοι θα μαζευτουμε και μιλαμε παλι.
stelios18120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγώ παιδιά Μέσα είμαι (μαζεύτηκαν τα άτομα? ) Στείλτε να μου πείτε τι κάνω και πώς. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από stelios18120
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έχουμε: @james9tito @ntinos2 @user2163 @stelios18120 @rapidrag Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης αφαίρεση προσωπικών δεδομένων μετά την ολοκλήρωση του πακέτου
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά προσοχή https://www.insomnia.gr/articles/internet/spotify/spotify-ends-test-that-required-family-plan-subscribers-to-share-their-gps-location/
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Ενδιαφέρομαι κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να πληρώνω κάθε μήνα. Υπάρχει ετήσιο πακέτο στο spotify;
james9tito Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 48 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά προσοχή https://www.insomnia.gr/articles/internet/spotify/spotify-ends-test-that-required-family-plan-subscribers-to-share-their-gps-location/ Γαβγιζουν για να τρομαξουν οσους μπορουν . Ειναι αδυνατον να επιβεβαιωσουν κατι τετοιο. Αν οντως το κοψουν σε καποιους θα φανε shitstorm απο οσους ειναι οντως family αλλα δεν μενουν στο ιδιο σπιτι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, james9tito είπε Γαβγιζουν για να τρομαξουν οσους μπορουν . Ειναι αδυνατον να επιβεβαιωσουν κατι τετοιο. Αν οντως το κοψουν σε καποιους θα φανε shitstorm απο οσους ειναι οντως family αλλα δεν μενουν στο ιδιο σπιτι. Πρώτον, εκτός από το ότι είναι αστείος ο τρόπος που ζήτησαν επιβεβαίωση, οι δοκιμές έχουν σταματήσει που έκαναν. Και πάλι να γίνει, το πολύ να χασουμε 11 ευρώ (1.84 ο καθένας μας). 7 ώρες πριν, Malthador είπε Ενδιαφέρομαι κι εγώ, αλλά δεν μπορώ να πληρώνω κάθε μήνα. Υπάρχει ετήσιο πακέτο στο spotify; Δυστυχώς έχουν κλείσει όλα τα slots, αν κάποιος στους επόμενους μήνες σταματήσει, μιλάμε.
l337 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Στις 1/10/2018 στις 9:17 ΠΜ, james9tito είπε Γαβγιζουν για να τρομαξουν οσους μπορουν . Ειναι αδυνατον να επιβεβαιωσουν κατι τετοιο. Αν οντως το κοψουν σε καποιους θα φανε shitstorm απο οσους ειναι οντως family αλλα δεν μενουν στο ιδιο σπιτι. Κανένα shitstrom. Οι όροι του πακέτου αφορούν family που μένουν στο ίδιο σπίτι. Και μόνο αυτούς. 1
l337 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, user2163 είπε Εγώ θεωρώ σπίτι μου τον πλανήτη γη. Το ίδιο και τα φυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα