Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ισως είναι το σημαντικότερο τοπικ που γράφω εδώ, μιας και είναι για το μέλλον μου... Είμαι μαθητής 3ης Λυκείου και θέλω να μπω σε σχολή Πληροφορικής με το καλό. Ωραία λέμε ότι μπαίνω, περνάνε τα 4 χρόνια, έχω το πτυχίο ότι τελείωσα τη σχολή, μετά τι κάνω? Έψαχνα διαφορά στο ίντερνετ: μεταπτυχιακα Ελλάδα ή εξωτερικό, αυτοδιαδασκαλια και δουλειά σε κάποια εταιρεία που θα διδάσκεσε ταυτοχρόνως  με σχετικά λίγα χρήματα για αρχή (το τελευταίο μου το πρότεινε ο θείος μου που είναι pro στην πληροφορική στην Πολωνία). Ήδη από τώρα άρχισα να αυτοδιαδασκομαι από μόνος JavaScript γιατί θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με ιστοσελίδες. Εσείς τι λέτε ότι είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω μετά τη λήξη της σχολης? (Οκ καταλαβαίνω είμαι μακρυά ακόμα από το μέλλον), αλλά τουλάχιστον θα με βοηθήσει να καταλάβω περισσότερα. Από όσο ψαχτικα, αυτοδιαδασκαλια ή ακόμα δουλειά σε κάποια εταιρεία και διδασκαλία ταυτόχρονως λογικά κατάλαβα ότι αυτά είναι που βοηθάνε να αναπτυχθείς (Υ.Γ. Οι βλέψεις μου είναι να φύγω στην Πολωνία αν όλα κύλησουν κανονικά και η χώρα συνεχίζει να ψάχνει νέους προγγραματιστες). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Αρχικά από αυτά που λες, θέλεις να ασχοληθείς με το web. Έχεις ξεκινήσει λάθος. Πρώτα ξεκινάς με HTML, μετά css, μετά JavaScript . Αυτά είναι το Α ( μιλάμε πάντα για developer, όχι για designer) . Μετά μαθαίνεις λίγο php και βάσεις (SQL κλπ) αυτό είναι το Β. Από εκεί και πέρα έχει άπειρες τεχνολογίες να πειραματιστείς και να μάθεις. Angular και node is είναι πολύ in αυτή την περίοδο. Αλλά σε 5 χρόνια ποιος ξέρει που θα έχει φτάσει η τεχνολογία...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτα απο ολα μην το δενεις κομπο οτι θα βγεις στα 5, τα τμηματα ΑΕΙ πληροφορικης ειναι ζορικα και παρα μα παρα πολλα ατομα (μην σου πω η συντριπτικη πλειοψηφια) τελειωνουν πιο αργα απο τα ελαχιστα 4 χρονια.

Δευτερον, αφου θες να φυγεις και μαλιστα εχεις και καποιον να σε κατευθυνει εκει που θα πας, γιατι σε ενδοιαφερει τι γινεται εδω;

Τριτον, οπως ειπαν και αλλοι, τα πραγματα στην αγορα εργασιας, οταν θα βγεις εσυ, δεν ξερουμε πως θα ειναι.

Το καλο ειναι οτι εισαι Αθηνα, και τουλαχιστον σημερα, κατι γινεται στο θεμα δουλεια κατω στην Αθηνα.

Επεξ/σία από tsioulak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...