Europeian lover Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα είμαι 23 χρόνων και έχω τελείωσει οικονομικά.Εχω αποφασίσει να μεταναστεύσω αλλα είμαι ανάμεσα σε Γερμανια,Νορβηγία και Δανία.Ποια χώρα προτείνετε για μετανάστευση και γιατί;Για οικονομικά επαγγέλματα μιλάω πάντα.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Europeian lover
Fortistis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Γερμανία να πας. Είναι και άλλοι Έλληνες εκεί, όσοι είναι εκεί λένε ότι είναι καλά, δεν χρειάζεται να περνάνε και άλλοι Έλληνες την Βαλτική. Εάν δεν σου αρέσει η Γερμανία, πήγαινε Δανία.
Europeian lover Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μπορείς να μου πέος γιατί; Αναμεσα σε Δανία και Νορβηγία ποια χώρα θεωρείς καλύτερη; Και γενικά στις 3 αυτές γιατί προτεινας Γερμανια;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Προσπαθώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κάνεις διαφορετικά profiles και να ρωτάς κάθε φορά που θα μεταναστεύσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις