Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα στην Πειραιώς να ανοίξω λογαριασμό και μου έδωσαν χαρτάκι με τα δικαιολογητικά και τηλέφωνο να κλείσω από πριν ραντεβού όπως μου είπαν.

Άκου ραντεβού.Λες και πάμε για το  γιατρό στο Νοσοκομείο.:lol:

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Πήγα στην Πειραιώς να ανοίξω λογαριασμό και μου έδωσαν χαρτάκι με τα δικαιολογητικά και τηλέφωνο να κλείσω από πριν ραντεβού όπως μου είπαν.

Άκου ραντεβού.Λες και πάμε για το  γιατρό στο Νοσοκομείο.:lol:

παππου βγαζεις τα λεφτα που ειχες κρυμμενα κατω απο το στρωμα; χαχαχα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kallair είπε

παππου βγαζεις τα λεφτα που ειχες κρυμμενα κατω απο το στρωμα; χαχαχα

Άσε έχω άλλο πρόβλημα.Τα είχα κρύψει σε διάφορα σημεία και τώρα δε θυμάμαι που τα είχα βάλει.:D

Δημοσ.

Φοιτητής και εγώ και πήγα σήμερα στην Πειραιώς και μου είπαν ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού,  μου ζήτησαν επιπλέον δικαιολογητικά(παρόλο που ακολούθησα τις οδηγίες στην ιστοσελίδα τους) και ζήτησαν επιπλέον δικαιολογητικά και από τον πατέρα μου, ο οποίος είναι πελάτης της τράπεζας εδώ και 30 χρόνια! Πραγματικά η κατάσταση είναι τραγική. Την ίδια στιγμή ανοίγεις λογαριασμό στη Revolut ή στην Ν26 σε λιγότερο από 1 μέρα(στη Revolut επιβεβαίωσαν τα στοιχεία μου σε 10(!) λεπτά) στέλνοντας μόνο φωτογραφία της ταυτότητάς σου και του εαυτού σου και δεν πληρώνεις και τις χιλιες δυο χρεώσεις που έχουν οι ελληνικές τράπεζες(ειδικά στις συναλλαγές εξωτερικού).

Δημοσ.

Έχουν χάσει τη μπάλα μου φαίνεται οι Τράπεζες.Πριν λίγο είδα 27% χάνει η Πειραιώς στο Χρηματιστήριο και ακολουθούν οι υπόλοιπες.Πάνε για κραχ.

Οπότε ας τα κρατήσουμε για λίγο ακόμη στις κρυψώνες.:P

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Teogramm είπε

Φοιτητής και εγώ και πήγα σήμερα στην Πειραιώς και μου είπαν ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού,  μου ζήτησαν επιπλέον δικαιολογητικά(παρόλο που ακολούθησα τις οδηγίες στην ιστοσελίδα τους) και ζήτησαν επιπλέον δικαιολογητικά και από τον πατέρα μου, ο οποίος είναι πελάτης της τράπεζας εδώ και 30 χρόνια! Πραγματικά η κατάσταση είναι τραγική. Την ίδια στιγμή ανοίγεις λογαριασμό στη Revolut ή στην Ν26 σε λιγότερο από 1 μέρα(στη Revolut επιβεβαίωσαν τα στοιχεία μου σε 10(!) λεπτά) στέλνοντας μόνο φωτογραφία της ταυτότητάς σου και του εαυτού σου και δεν πληρώνεις και τις χιλιες δυο χρεώσεις που έχουν οι ελληνικές τράπεζες(ειδικά στις συναλλαγές εξωτερικού).

Τόσο καλά; Αυτή η Revolut τι είναι; Την έχω ξανά ακούσει από έναν γνωστό μου.

Δημοσ.

Οι τραπεζες ειναι σε overregulation απο την ΕΚΤ

Λογω καταπολεμησης ξεπλυματος,GDPR και οτι αλλη λαλακια κατεβασει η κουτρα τους (σε λιγο θα λενε για καταπολεμηση σεξισμου) η γραφειοκρατια εχει γινει τραγικη και αυτο δεν εχει τελος

Παλια λεγαμε οτι ΟΚ γιατι με τις τραπεζες τουλαχιστον εισαι ασφαλης,τωρα με τα bail-in αυτο δεν ισχυει πια

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Teogramm είπε

Σαν να υπερβάλλεις λιγάκι... Φέτος τον Ιούλιο άνοιξα λογαριασμό στην Eurobank, έβγαλα κωδικούς για e-banking, έβγαλα χρεωστική κάρτα, και ο συνολικός χρόνος που μου πήρε(μαζί με την αναμονή στο γκισέ του ταμείου) ήταν λιγότερο από μία ώρα. Την ίδια ημέρα νωρίτερα είχα περάσει και από την Πειραιώς για επικαιροποίηση στοιχείων(αυτό που ζήτησαν και από τον πατέρα σου), και είχα καθαρίσει μέσα σε 5'. Προφανώς τα δικαιολογητικά που τους πήγες δεν ήταν σωστά, για αυτό σου ζήτησαν να τους πας άλλα.

Η επικαιροποίηση στοιχείων πάντως δεν επιβάλλεται από τις τράπεζες, επιβάλλεται από το ελληνικό κράτος, για αυτό μην προσπαθείς να κάνεις άμεση σύγκριση με Revolut και N26 που ΔΕΝ ελέγχονται/υπάγονται σε αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πασης φυσεως Revolut υπαγονται εμμεσως σε αυτο

Οταν σου λεει οτι τραπεζικα δεχομαι λεφτα μονο απο λογαριασμο σου,εννοει οτι δεχεται/βασιζεται στον ελεγχο που κανει η τραπεζα οτι τα χρηματα ειναι καθαρα και εσυ υπαρκτο προσωπο

Η ευελιξια αρχιζει στις εντος revolut πληρωμες οπου παλι ομως ειναι μεταξυ χρηστων που εχουν λαβει χρηματα απο λογαριασμο τους

Επεξ/σία από vagos789
Δημοσ.
23 hours ago, Teogramm said:

Θα συμφωνήσω με τον Joshua ότι υπερβάλεις. Πριν μια βδομάδα πήγα στην Πειραιώς χωρίς ραντεβού (δεν το γνώριζα ότι υπάρχουν ραντεβού πλέον) για να βγάλω καινούργια χρεωστική κάρτα. Επειδή είχα να πατήσω στην τράπεζα από το 2014, προφανώς χρειαζόμουν επικαιροποίηση στοιχείων. Είχα μαζί μου τα 4 δικαιολογητικά που χρειάζονται (τα βρίσκεις εύκολα στο site της τράπεζας) και είχα τελειώσει σε 10 λεπτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα Πειραιώς το πρωί, μου έδωσε η κοπέλα τι χρειάζεται (Ταυτότητα, φοιτητικό πάσο, συμπλήρωση και επικύρωση υπεύθυνης δήλωσης, βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, λογαριασμό τηλεφώνου), έκλεισα ραντεβού για αύριο στις 11. Τσακ μπαμ. :)

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Asevastos είπε

Πήγα Πειραιώς το πρωί, μου έδωσε η κοπέλα τι χρειάζεται (Ταυτότητα, φοιτητικό πάσο, συμπλήρωση και επικύρωση υπεύθυνης δήλωσης, βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, λογαριασμό τηλεφώνου), έκλεισα ραντεβού για αύριο στις 11. Τσακ μπαμ. :)

Τουλαχιστον εσύ της πήρες το τηλέφωνο?....μωρέ εγώ τις ξέρω αυτές αμα κυριεύουν οτι εχεις λεφτά,  όλο ζητάνε. Καλά να περασεις

Επεξ/σία από ELTASSOS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...