panosveto12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Εβαλα VDSL cosmote 30 και μου δινει 17Mbps download 2,7 upload . Tι λετε να τους παρω τηλ να τους κραξω η δεν θα κερδισω τιποτα ? Μου ειχαν πει οτι στο VDSL θα εχω την ονομαστικη 29-30Μbps. XΘες εκανα το συμβολαιο μεσω τηλεφωνου .
Silverage Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, panosveto12 είπε Εβαλα VDSL cosmote 30 και μου δινει 17Mbps download 2,7 upload . Tι λετε να τους παρω τηλ να τους κραξω η δεν θα κερδισω τιποτα ? Μου ειχαν πει οτι στο VDSL θα εχω την ονομαστικη 29-30Μbps. XΘες εκανα το συμβολαιο μεσω τηλεφωνου . Έχει γυρίσει σε vdsl; Σε μια μέρα δεν νομίζω να σε αλλάξανε. Μέσα στο μενού του router τί γράφει; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Silverage
panosveto12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Silverage είπε Έχει γυρίσει σε vdsl; Σε μια μέρα δεν νομίζω να σε αλλάξανε. Μέσα στο μενού του router τί γράφει; το αλλαξανε ειχα πριν 8mbps download .
jkoukos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Τι στοιχεία είχες πριν με ADSL; Για να λες 8Mbps και χωρίς να εξετάζω τυχόν καλωδιακό πρόβλημα, είσαι πολύ μακρυά από το DSLAM και είναι λογικό να έχεις τέτοια ταχύτητα στον συγχρονισμό. Επίσης η περιοχή σου έχει νέες καμπίνες VDSL; Αν ναι, μάλλον δεν σε έχουν γυρίσει σε αυτές. Τι στοιχεία σύνδεσης σου δείχνει τώρα ο router;
Cosbuster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Προφανώς και θα το δηλώσεις βλάβη, τώρα το κράξιμο δεν ξέρω τι νοήμα έχει. Ή θα το φτιάξουν, ή θα σου πουν ότι έχεις θέμα με την εσωτερική και πρέπει να το δεις με ηλεκτρολόγο, ή πως μέχρι εκεί φτάνει και είτε το κρατάς είτε υποβάθμιση σε 24 πάλι.
jkoukos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Πριν βγάλουμε συμπέρασμα, καλό είναι να μας απαντήσει στα ερωτήματα. Αν παίρνει σύνδεση από αστικό κέντρο, ποια βλάβη να του φτιάξουν; Σύμφωνα με τα 8Mbps που αναφέρει ότι είχε σε ADSL είναι πολύ μακρυά από το κέντρο και κανονικά δεν θα έπρεπε να του δώσουν αυτή την υπηρεσία.
panosveto12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Τους πείρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι μάλλον έχει γίνει λάθος σύνδεση και το δήλωσαν ως βλάβη . Και ότι κανονικά θα πρέπει να έχω κοντά στα 30. Θα δείξει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα