Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα VDSL cosmote 30  και μου δινει 17Mbps download 2,7 upload . Tι λετε να τους παρω τηλ να τους κραξω η δεν θα κερδισω τιποτα ? Μου ειχαν πει οτι στο VDSL θα εχω την ονομαστικη 29-30Μbps. XΘες εκανα το συμβολαιο μεσω τηλεφωνου .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, panosveto12 είπε

Εβαλα VDSL cosmote 30  και μου δινει 17Mbps download 2,7 upload . Tι λετε να τους παρω τηλ να τους κραξω η δεν θα κερδισω τιποτα ? Μου ειχαν πει οτι στο VDSL θα εχω την ονομαστικη 29-30Μbps. XΘες εκανα το συμβολαιο μεσω τηλεφωνου .

Έχει γυρίσει σε vdsl; Σε μια μέρα δεν νομίζω να σε αλλάξανε. Μέσα στο μενού του router τί γράφει;

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silverage είπε

Έχει γυρίσει σε vdsl; Σε μια μέρα δεν νομίζω να σε αλλάξανε. Μέσα στο μενού του router τί γράφει;

το αλλαξανε ειχα πριν 8mbps download .

Δημοσ.

Τι στοιχεία είχες πριν με ADSL; Για να λες 8Mbps και χωρίς να εξετάζω τυχόν καλωδιακό πρόβλημα, είσαι πολύ μακρυά από το DSLAM και είναι λογικό να έχεις τέτοια ταχύτητα στον συγχρονισμό.

Επίσης η περιοχή σου έχει νέες καμπίνες VDSL; Αν ναι, μάλλον δεν σε έχουν γυρίσει σε αυτές. Τι στοιχεία σύνδεσης σου δείχνει τώρα ο router;

Δημοσ.

Προφανώς και θα το δηλώσεις βλάβη, τώρα το κράξιμο δεν ξέρω τι νοήμα έχει. Ή θα το φτιάξουν, ή θα σου πουν ότι έχεις θέμα με την εσωτερική και πρέπει να το δεις με ηλεκτρολόγο, ή πως μέχρι εκεί φτάνει και είτε το κρατάς είτε υποβάθμιση σε 24 πάλι.

Δημοσ.

Πριν βγάλουμε συμπέρασμα, καλό είναι να μας απαντήσει στα ερωτήματα.

Αν παίρνει σύνδεση από αστικό κέντρο, ποια βλάβη να του φτιάξουν; Σύμφωνα με τα 8Mbps που αναφέρει ότι είχε σε ADSL είναι πολύ μακρυά από το κέντρο και κανονικά δεν θα έπρεπε να του δώσουν αυτή την υπηρεσία.

Δημοσ.

Τους πείρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι μάλλον έχει γίνει λάθος σύνδεση και το δήλωσαν ως βλάβη . Και ότι κανονικά θα πρέπει να έχω κοντά στα 30.  Θα δείξει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...