hexenlord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Απόδειξη για το 3ευρω έχεις; Τι γράφει επάνω; Δώσε μια το screenshot, κρύβοντας το tracking number. βεβαιως και εχω. Μου την βουτηξε η κυρια στα ΕΛΤΑ οταν πληρωσα, αλλα της ζητησα αμεσα φωτοτυπια! Οταν παω σπιτι θα κανω τις απαραιτητες επεμβασεις και θα την ανεβασω.
karaLRS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, opcorsa είπε εγω βγαζω παραπανω απο 3 αλλα τα 3ευρω δεν τα χαριζω σε κανεναν ψηλε μου.. και 10 λεπτα να ηταν παλι δεν θα τα χαριζα..ειναι θεμα αρχης.. Θέμα αρχής είναι να κλέβεις όποιον μπορείς μάλλον γιατί δεν εξηγείται αλλιώς να ζητάς PayPal refund για λάθος σου 1
opcorsa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, karaLRS είπε Θέμα αρχής είναι να κλέβεις όποιον μπορείς μάλλον γιατί δεν εξηγείται αλλιώς να ζητάς PayPal refund για λάθος σου οπως το παρει κανεις τωρα βεβαια δεν ξερω ποιος κλεβει ποιον στο "κρατος" το οποιο υποστηριζεις, και ειμαι προς το παρον ακομα πολιτης και υπηκοος του
vanni Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Στις 3/10/2018 στις 12:30 ΜΜ, hexenlord είπε Εχω ολους τους διαλογους που ειναι απο μειλ σωσμενους και εχω και τις τηλεφωνικες συνδιαλεξεις ηχογραφημενες (οχι απο την πρωτη αλλα απο τη στιγμη που καταλαβα πως με κανουν μπαλακι/λενε αρλουμπες). ελπίζω πραγματικά να βρεις άκρη και έτσι χρειάζεται να μην αφήνεις να πέσει κάτω ούτε λεπτό 0,01 μπας και γίνουν άνθρωποι. Για τις τηλεφωνικές τώρα συνδιαλέξεις να ξέρεις ότι είναι παράνομη η καταγραφή τους εάν δεν έχεις ενημερώσει τον συνομιλητή πριν την έναρξη και πάρεις την συγκατάθεση του. Οπότε στην θέση σου δεν θα τις ανάφερα ούτε και θα τις χρησιμοποιούσα γιατί πραγματικά μπορεί να βρεθείς πολύ άσχημα μπλεγμένος. 1
karaLRS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, opcorsa είπε οπως το παρει κανεις τωρα βεβαια δεν ξερω ποιος κλεβει ποιον στο "κρατος" το οποιο υποστηριζεις, και ειμαι προς το παρον ακομα πολιτης και υπηκοος του ΔΕΝ υποστήριξα κανένα κράτος. Αντιθέτως το θεωρώ το μεγαλύτερό μπουρδέλο που υπάρχει. Σου γράφω και εγώ αντίστοιχα παράπονα. Υποστηρίζω κάποιον πού κάνει την δουλειά του καλά (Κινέζο πωλητή) και εσύ τον κλέβεις. Νομίζω είναι διακριτή η διαφορά 1
παπι Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, karaLRS είπε ΔΕΝ υποστήριξα κανένα κράτος. Αντιθέτως το θεωρώ το μεγαλύτερό μπουρδέλο που υπάρχει. Σου γράφω και εγώ αντίστοιχα παράπονα. Υποστηρίζω κάποιον πού κάνει την δουλειά του καλά (Κινέζο πωλητή) και εσύ τον κλέβεις. Νομίζω είναι διακριτή η διαφορά Κινεζοκλεφτης λοιπον.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, DrLo είπε Δεν ξέρεις για ποιό πράγμα μιλάς. Εξήγησε μου αν εχεις την καλοσύνη τότε. Για τι πράγμα δεν γνωρίζω για τι μιλάω;
karaLRS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, παπι είπε Κινεζοκλεφτης λοιπον. Κλέφτης κάποιου που κάνει σωστά την δουλειά του.
hexenlord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, vanni είπε ελπίζω πραγματικά να βρεις άκρη και έτσι χρειάζεται να μην αφήνεις να πέσει κάτω ούτε λεπτό 0,01 μπας και γίνουν άνθρωποι. Για τις τηλεφωνικές τώρα συνδιαλέξεις να ξέρεις ότι είναι παράνομη η καταγραφή τους εάν δεν έχεις ενημερώσει τον συνομιλητή πριν την έναρξη και πάρεις την συγκατάθεση του. Οπότε στην θέση σου δεν θα τις ανάφερα ούτε και θα τις χρησιμοποιούσα γιατί πραγματικά μπορεί να βρεθείς πολύ άσχημα μπλεγμένος. Eυχαριστω για τη συμβουλη, δεν το γνωριζα ειναι η αληθεια, θα το λαβω υποψιν μου. Ρε παιδια μην κανετε hijack το θρεντ, σας παρακαλω. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 33 minutes ago, hexenlord said: βεβαιως και εχω. Μου την βουτηξε η κυρια στα ΕΛΤΑ οταν πληρωσα, αλλα της ζητησα αμεσα φωτοτυπια! Οταν παω σπιτι θα κανω τις απαραιτητες επεμβασεις και θα την ανεβασω. Αν μπορείς βάλε και screenshot από το σύστημα των ΕΛΤΑ με τη διαδρομή του δέματος. 1
teot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 23 ώρες πριν, hexenlord είπε Eυχαριστω για την απαντηση Snoob, εξηγει σε μεγαλο βαθμο τι μπορει να συνεβει, παιρνω ως δεδομενο πως η πηγη σου ειναι "εκ των εσω" αρα και εμπιστη, καθως το ανεφερες 2 φορες. Φυσικα το ερωτημα παραμενει γιατι να πληρωσω εγω, ο καταναλωτης/αποδεκτης της υπηρεσιας, αυτη την χρεωση ενω λογικα φαινεται πως ειναι στο δικο τους budget προ-υπολογισμενη. Τεσπα, δεν θα το αφησω, αν και εχω ηδη γυρισει πισω Ντουμπαι, θα τους ενοχλησω ακομη μια βδομαδα και υστερα θα ξεκινησω τις υπολοιπες διαδικασιες. Στεναχωριεμαι και τσατιζομαι που εχει αυτα τα ελλατωματα η πατριδα μας. ΥΓ. Ειχα και ακομη μια ασχημη εμπειρια το καλοκαιρι με νοσκομειο σε πασιγνωστο κοσμικο νησι, που επισκεφτηκα για το λαιμο μου. Πληρωσα κανονικα και αργοτερα εκανα claim τα χρηματα απο την εδω ασφαλεια μου. Η οποια ηθελε μια φορμα να συμπληρωθει απο το ελληνικο νοσοκομειο. Σας το ορκιζομαι πως μου εβγαλαν την ψυχη για 10 κουτακια (και ουτε) που επρεπε να συμπληρωθουν πανω στη φορμα με ονομα ασθενη, παθηση, διαγνωση, κοκ. Και οι οδηγιες μου ηταν αναλυτικοτατες, μεχρι και μεταφραση τους εκανα απο τα αγγλικα (δεν ηταν στα αραβικα η φορμα, στα αγγλικα ηταν). Το χειροτερο που μου ειπε η υπαλληλος ηταν οτι δεν ειναι υποχρεωμενη να την συμπληρωσει και πως μου κανει χαρη επειδη ειμαι συμπολιτης, του εξωτερικου. τεσπα... offtopic Αν το νοσοκομειο σου έδινε μια βεβαιωση που να αναφέρει αυτα που ζητουσες στα Ελληνικά (Ελληνικά εινα η επισημη γλώσσα μας) και εκανες την μεταφραση στα Αγγλικα εσυ θα την δεχόταν η ασφαλεια σου ????
hexenlord Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, teot είπε offtopic Αν το νοσοκομειο σου έδινε μια βεβαιωση που να αναφέρει αυτα που ζητουσες στα Ελληνικά (Ελληνικά εινα η επισημη γλώσσα μας) και εκανες την μεταφραση στα Αγγλικα εσυ θα την δεχόταν η ασφαλεια σου ???? Δυστυχως οχι. Εχουν συγκεκριμενη φορμα, το οποιο και ειναι κατανοητο για logistic λογους. Εχωντας πει αυτο, ειναι απο τις πιο απλες φορμες που μπορεις να καταλαβεις. Ονοματεπωνυμο, ημερομηνια, κωδικος ασφαλισμενου, γνωματευση, φαρμακευτικη αγωγη, ονομα και σφραγιδα γιατρου/νοσοκομειου. Ποσο πιο kinder garden? Ον-τοπικ Eπισυναπτω αυτο που ζητηθηκε, θα επανελθω με το την αποδειξη.
opcorsa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 44 λεπτά πριν, karaLRS είπε ΔΕΝ υποστήριξα κανένα κράτος. Αντιθέτως το θεωρώ το μεγαλύτερό μπουρδέλο που υπάρχει. Σου γράφω και εγώ αντίστοιχα παράπονα. Υποστηρίζω κάποιον πού κάνει την δουλειά του καλά (Κινέζο πωλητή) και εσύ τον κλέβεις. Νομίζω είναι διακριτή η διαφορά το κρατος τον κλεβει πρωτα, και μετα παω κι εγω να αιτηθω τα προβλεπομενα...
duende Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το τελωνειο στο αεροδρομιο δε βρισκεται? τι ειναι στο ΡΟΥΦ? οκ, κεντρο διαλογης δεματων. απο το screenshot δε φαινεται να εχει περασει τελωνειο. ποιος και με ποια λογικη σου φεσωσε τα 3 ευρω να δουμε παιζει να ειναι και λαμογια απο το τοπικο ταχυδρομειο γιατι το ταμειον ηταν μειον? λεμε τωρα σεναρια ο,τι να'ναι αληθεια, με ποια λογικη σου πηρε την αποδειξη η ταμιας? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από duende
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, hexenlord said: Eπισυναπτω αυτο που ζητηθηκε, θα επανελθω με το την αποδειξη. Δηλαδή για να καταλάβω: Έχεις τη διαδρομή του δέματος που δείχνει ότι ΔΕΝ μπήκε στο τελωνείο Έχεις ένα e-mail από το τελωνείο που σου λέει «δεν ξέρουμε τίποτα, μίλα με τα ΕΛΤΑ» Έχεις μια απόδειξη από τα ΕΛΤΑ που γράφει «πληρωμή τέλους παράστασης στο τελωνείο» ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Κυνήγησέ το όσο πάει, δεν ξέρω που θα πρέπει να απευθυνθείς και κατά βάθος πιστεύω ότι δεν θα δικαιωθείς στο τέλος, αλλά σίγουρα αξίζει την προσπάθεια. Μια σχετική-άσχετη ιστορία: Κάποια στιγμή πρόπερσι πήγα στο ΣΕΠΕ Αγίας Παρασκευής για μια υπόθεση που είχα. Πριν από εμένα ήταν μια κοπέλα γύρω στα 35 που ήθελε να καταγγείλει τον εργοδότη της, γιατί της είχε απλήρωτες υπερωρίες. Βρήκα ενδιαφέρουσα την υπόθεση και έστησα αυτί: ο εργοδότης της ήταν το Υπουργείο Μεταφορών και την είχε προσλάβει με σύμβαση ορισμένου χρόνου για ένα έργο που είχε ολοκληρωθεί κάποιους μήνες πριν και της οφείλονταν υπερωρίες που αρνούνταν να της καταβάλλουν. Η επόπτης της είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το ΣΕΠΕ δεν μπορεί να επέμβει σε ένα τέτοιο θέμα καθώς δεν τους αφορά από τη στιγμή που ο εργοδότης είναι το Δημόσιο. Ασχολείται και ρίχνει πρόστιμα μόνο όταν αφορά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά τη φράση «δεν γίνεται το δημόσιο να ρίξει πρόστιμο στο δημόσιο»! Είναι ένα τρελό κράτος και δεν μπορείς να προστευτείς από πουθενά. Ειλικρινά στο εύχομαι να βγάλεις άκρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα