Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι μου ερχεται να κανω συναλλαγη χερι με χερι.Να δωσω αριστο προιον αλλα να εχω να πλυθω 3 εβδομαδες, να φτυνω οταν μιλαω και να πιανω τα @@ μου οταν μου ζηταει πληροφοριες ο αγοραστης.Να δω αν θα παρω αριστη αξιολογηση 😅

Βαστα orck.😅

Θελω να πεσει στους... ρεαλιστες του καπιταλισμου και της επιχειρηματικοτητας κανα γιδι (λαικιστι  αγενης) σερβιτορος .Και να γυρισει να τους πει, γιατι ρε μαγκα μου , ναι μαγκα μου, δεν ειναι καλος ο καφες 😄

Επεξ/σία από bluesattack
  • Confused 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, greekbusters είπε

Καντε σεξ παιδιά μου , καντε σεξ . Λύνει πολλά θέματα και σκεφτόμαστε καθαρότερα. 

τυπε γενικα να προτεινουμε να ξεμπουκωνει το δικανο καθοιονδηποτε τροπο 🤠

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Παντα θα θελει καποιος το πιο φτηνο,δεν θα καταργησουμε τωρα την λογικη πισω απο το εμποριο χιλιαδων ετων 

Εσυ εχεις παντα την επιλογη να αγορασεις με αλλα κριτηρια

Αυτός που έχει ως κριτήριο το πιο φτηνό τότε να αποδεχτεί ότι ο άλλος είναι πολύ πιθανό να είναι αγενής, ο χώρος να μην είναι όπως πρέπει κτλ.

Για όλους εμάς του υπόλοιπους που δεν ήμαστε τζαμπατζήδες, επιλέγουμε τους σωστούς επαγγελματίες! Και υπάρχουν αρκετοί ευτυχώς και με καλές τιμές.

Γιατί αυτός που διαλέγει τον φτηνότερο με διαφορά λεπτών του ευρώ (γιατί συμβαίνει αυτό στο skroutz ώστε να βγαίνεις πρώτος) για μένα προσωπικά είναι τζαμπατζής και όχι τόσο καλός πελάτης!

Οπότε ναι εγώ επιλέγω με άλλα κριτήρια ώστε να φανούν οι καλοί επαγγελματίες και όχι αυτοί των παλιών δεκαετιών που ακόμα δυστυχώς υπάρχουν.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Θελω να πεσει στους... ρεαλιστες του καπιταλισμου και της επιχειρηματικοτητας κανα γιδι (λαικιστι  αγενης) σερβιτορος .Και να γυρισει να τους πει, γιατι ρε μαγκα μου , ναι μαγκα μου, δεν ειναι καλος ο καφες

Το σερβιρισμα ειναι υπηρεσια και χρεωνεται,στις ΗΠΑ μαλιστα ειναι ξεκαθαρα εκτος του συνολικου λογαριασμου,στην Ελλαδα ειναι ενσωματωμενο.

Οποτε οχι,δεν μπορει ο σερβιτορος να ειναι Νεαταρνταλ, μπορει ομως ο ντελιβερας (και συνηθως ειναι).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 λεπτό πριν, bluesattack είπε

Φυσικα και μπορει.Πληρωνεται οπως ειπες η υπηρεσια του σερβιρισματος, δεν υπαρχει καποια υποχρεωση για την ευγενεια του σερβιτορου  .Oπως ο πωλητης ειναι υποχρεωμενος να σου δωσει το αντικειμενο, οχι ομως και να μην στραβομουτσουνιαζει .Συμφωνα με οσα ειπωθηκαν παντως..η αξιολογησης της επιχειρησης , τεινει  προς την αριστεια 😄

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vagos789 είπε

Παντα θα θελει καποιος το πιο φτηνο,δεν θα καταργησουμε τωρα την λογικη πισω απο το εμποριο χιλιαδων ετων 

Εσυ εχεις παντα την επιλογη να αγορασεις με αλλα κριτηρια

Επιλογη εχεις αλλα με πλαστες η πειραγμενες αξιολογησεις δεν μπορεις να ξερεις ποιος ειναι καλος η κακος.
Απο την εμπειρια μου (καθως δεν μου τρεχουν λεφτα απο το παντελονι) εχω κανει αρκετες αγορες απο φτηνομαγαζα και οι περισσοτεροι ηταν πολυ καλοι, χωρις κανενα παραπονο, υπαρχουν ομως και καποιοι που για διαφορους λογους δεν τραβανε... παρα ειναι σαβουαρ βιβρ για τα γουστα μου να το παιζω οτι ειναι ολα τελεια και οτι ολοι ειναι καλοι.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, greekbusters είπε

Καντε σεξ παιδιά μου , καντε σεξ . Λύνει πολλά θέματα και σκεφτόμαστε καθαρότερα. 

like_and_dislike.png

Επεξ/σία από zacharis1955
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...