Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε απλα λιτα και απεριττα αν δεν σου αρεσε πηγαινες στο πλαισιο η στο public που κανουν τσιμπουκια για να αγορασεις οι πωλητες και μυριζει αποσμητικο χωρου παντου και μεχρι και ο σεκιουριτας σου λεει καλησπερα καληνυχτα..

αλλα εσυ σαν κλασσικος ελληνας επελεξες το φθηνο-καλο-γαματο σε υπεργαματη τιμη και σε χαλαει το μαγαζι του ανθρωπακου που ειναι μεσα στην μπιχλα!

εσυ τον επελεξες δεν νομιζω να σε επιασε στο πεζοδρομιο να σου εβαλε χερι στην τσεπη και να σου ειπε απο εδω θα αγορασεις!

και στην τελικη αν δεν σου αρεσε η εικονα ας πηγαινες αν ειχες τα guts να πληρωσεις τα παραπανισια..

και στην τελικη αναρωτηθηκες εσυ γιατι το φθηνο μαγαζακι εχει το προιον που θες εσυ στην τιμη που το θες;;

γτ ο μαγκας δεν δινει τα λεφτα στην εικονα ουτε σε υπαλληλους ρομποτ,απλα για να πουλαει στην τιμη που θες εσυ να αγοραζεις..

καληνυχτα! 

Επεξ/σία από jwcmcs
  • Like 2
  • Sad 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Σκέψου να έρθω σαν μάστορας 140 κιλά με μούσια λες και είμαι απο τους zz top και μερικά τατουάζ

Θα κρίνεις την εμφάνιση η αν ειμαι καλός μάστορας; 

;) 😉

Άντε ρατσιστή οrck 😂😂😂😂

(Πλάκα κάνω)

Ρε συ μην είσαι περίεργος. Εφόσον όλα πήγαν καλά με την παραγγελία σου,τι σημασία έχει αν μέσα μύριζε λεβάντα η φρέντο καπουτσίνο; Μπαίνεις,παίρνεις την παραγγελία σου και βγαίνεις.

Πόσες φορές πήγα σε eshop point να παραλάβω και μέσα οι υπάλληλοι (στην πλειοψηφία 20-21 χρόνων) έπαιζαν με τα κινητά η μίλαγαν 

πανω σε αυτα που ειπες, δουλευα οικοδομη πριν 1 χρονο μ'εναν φιλο..  Tattoo δεν εχω, ειχα σκουλαρικια ομως...  οταν δεν τα φορουσα μου μιλουσαν κυριε και κυριε και σκεψου ειμαι 28... οταν τα φορουσα σε αλλους με βλεπανε πιτσιρικα οτι πηγαινα για χαβαλε.. το ιδιο και στην εταιρια που δουλευω οδηγος.. μου ειπαν ξεκαθαρα: Σκουλαρικια δεν φοραει κανενας και για κανεναν λογο απ τους αντρες τουλαχιστον... σε πληροφορω ομως οτι ολοι μα ολοι οι πελατες μου λενε τα καλυτερα περι εμφανισης οχι μονο δικης μου αλλα σε συγκριση με αλλες εταιριες που σκανε μυτη λες και ξεφυγαν απο καποιο φεστιβαλ η παραλια.

Δημοσ.

Θα μου έκανε κάπως αρνητική εντύπωση αλλά δεν θα άφηνα κακή αξιολόγηση. Ούτε θα καταδίκαζα το μαγαζί για μελλοντικές αγορές. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Εγώ το να μπαίνω σε ένα μαγαζί, να βρωμάει τσιγαρίλα και όταν λέω καλημέρα να με γράφουν στα αχαμνά τους το θεωρώ τουλάχιστον ανέτοιμο στο να υποδέχεται πελάτες. Φυσικά, αυτό ισχύει για εμένα με τα υποκειμενικά μου κριτήρια. Πάντως η κατάσταση που περιέγραψε ο OP δεν είναι υποθετική, σαφής και ξεκάθαρη ήταν.

Και πάλι, δεν βρίσκω γιατί είναι κακό αυτό. Ο καθένας μπορεί να γράφει το μακρύ του και το κοντό του σε μια αξιολόγηση και εσύ να κρίνεις ότι λέει μαλακίες και να μην λαμβάνεις υπόψιν σου αυτά που γράφει. Δεν βρίσκω γιατί that guy πρέπει να είναι κατακριτέος. Απλά έχει μια διαφορετική θεώρηση της εμπειρίας του βάσει της προσωπικότητάς του. Σε κάθε περίπτωση δεν πέφτει λόγος στο skroutz γιατί θέλω να κρίνω αρνητικά ένα κατάστημα, εκτός κι αν έχει να κερδίσει κάτι από το να κόβει αξιολογήσεις (ουπς).

Κατ' αρχάς, το λήμμα «τίμιος» έχει πολλές ερμηνείες και σημαίνει τόσο «έντιμος», όσο και «ευσυνείδητος». Επίσης σημαίνει κι άλλα πολλά πράγματα, για παράδειγμα όταν λέμε «τίμια προσφορά» δεν εννοούμε «ηθική προσφορά», αλλά μάλλον κάτι άλλο.

Κατά δεύτερον, δεν προδίκασα τίποτα, δόξα το θεό έχουμε το πιο πλούσιο λεξιλόγιο που μας δίνει την ευχέρεια να είμαστε ακριβείς σε αυτό που θέλουμε να πούμε, για παράδειγμα εγώ ήμουν πολύ σαφής όταν χρησιμοποίησα το λήμμα «ένδειξη» και όχι το λήμμα «απόδειξη», μιας και δεν ήθελα να προδικάσω κάτι:

Ρε φίλε διαβάζω τοσες σελιδες να λες τα ίδια και τα ίδια και απο οτι φαίνεται δεν ειδες οτι μιλούσε στο τηλέφωνο οπως λεει ο ts για κάποιο  προσωπικό ζήτημα που αυτο μπορεί να σημαίνει άπειρα πράγματα. Εμενα παντως με αυτά που έγραψε μου φαίνεται πως ήταν 'σκασμένος' απο κατι γι αυτο ουτε καν τον άκουσε και δεν απάντησε στο Καλημέρα και γι αυτό και το τσιγάρο κτλπ κτλπ. Δεν τον δικαιολογώ αλλα μπείτε και στην θέση του αλλου. Τώρα το θέμα καθαριότητας ειναι αλλο που και εδω δεν το δικαιολογώ αλλα πιστεύω ειναι αυτο που ειπαν και οι άλλοι απο θεμα των λειτουργικών εξόδων. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Malthador είπε

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν σκρουτζομάγαζα με χαμηλές τιμές που είναι αστέρια (π.χ. theconsoleclub.gr) και υπάρχουν και σκρουτζομάγαζα της πλάκας (θυμάμαι σε ένα που είχα πάει στο Γέρακα και ήταν όντως μέσα σε πάρκινγκ πολυκατοικίας). Γιατί να προτιμήσω την τρώγλη έναντι του τίμιου; Και γιατί ο ένας να καλύπτεται από τη δικαιολογία «έλα μωρέ ο ταλαίπωρος, πως θα έχει χαμηλές τιμές;», ενώ ο άλλος να ξεσκίζεται να προσφέρει υπηρεσίες και σεβασμό στον πελάτη;

Για το ίδιο θα λέμε στο υπόγειο πάρκινγκ που δεν έβρισκα το φως στη σκάλα να κατέβω.:lol:

Ναι έχεις δίκιο αλλά είναι 500 μέτρα από το σπίτι μου (και με τα πόδια πάω) έχω πάρει 2-3 φορές στη χαμηλότερη τιμή και δεν έχω παράπονο από ότι πήρα.Τη μία φορά μάλιστα κάποιο είχε πρόβλημα το πήγα και απλά χωρίς διαδικασίες και αντιρρήσεις μου έδωσε άλλο.Αν το σκρουτζομάγαζο ήταν στο Περιστέρι και ήταν λουσάτο και με λουσάτη κοπέλα να εξυπηρετεί και έκανε 6 ευρώ το προιόν θα πήγαινα να το αλλάξω.Τα έξοδα και η ταλαιπωρία θα ήταν περισσότερη στο πήγαινε έλα.Απλά θα το πετούσα και θα του έβαζα και κακή βαθμολογία ας ήταν άψογο στην εμφάνιση.

Για ηλεκτρονικά πάω σε ένα στα Σπάτα Eurosupplies  (είναι στο δρόμο μου) και παίρνω, άψογος ο χώρος καθαρός με τάξη και πάντα με χαμόγελο η κοπελιά. οκ η μέρα με τη νύχτα αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Θα ξαναπάω και στο Γέρακα και καλή βαθμολογία θα βάλω γιατί δεν έχω παράπονα από τιμή - προιόν και πάνω από όλα είναι δίπλα μου.

• Moderators
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν minimum requirements για να ανοίξει κάποιος μαγαζί και να εισπράττει χρήματα για κάποια προσφερόμενη υπηρεσία/προϊόν στον τομέα της τεχνολογίας (και όχι μόνο, αλλά εδώ μιλάμε για τεχνολογία κατά βάση). Αν θες να γίνεις φαρμακοποιός πρέπει να έχεις πτυχίο. Αν θες να γίνεις φούρναρης υπάρχει ένα σύνολο υγειονομικών κανόνων που πρέπει να τηρείς. Και deliverάς αν θες να γίνεις πρέπει να έχεις δίπλωμα για μηχανάκι.

Στα skroutzομάγαζα επικρατεί το απόλυτο χάος. Πάει όποιος random τύπος γουστάρει χωρίς να έχει εμπόρευμα σε κάποια αποθήκη, με το φοιτητικό του λάπτοπ να κόβει αποδείξεις ή τιμολόγια (λέμε τώρα) και νομίζει ότι τρέχει «μαγαζί» από τη σοφίτα του πατρικού του. Κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον άδικο για όσα καταστήματα έχουν φυσική υπόσταση και προσπαθούν να ανταγωνιστούν τις μεγαλύτερες αλυσίδες.

Και όλα αυτά βέβαια επειδή υπάρχει μια μηχανή αναζήτησης η οποία κόβει τις αρνητικές αξιολογήσεις για να μπορέσουν να διατηρηθούν μερικούς μήνες ακόμα στην επιφάνεια και να μην βάλουν λουκέτο άμεσα (που θα έχει ως αποτέλεσμα η μηχανή αναζήτησης να χάσει το χαρτζηλίκι που τους παίρνει).

Σωστός καπιταλισμός λέμε, όχι αστεία.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν minimum requirements για να ανοίξει κάποιος μαγαζί και να εισπράττει χρήματα για κάποια προσφερόμενη υπηρεσία/προϊόν στον τομέα της τεχνολογίας (και όχι μόνο, αλλά εδώ μιλάμε για τεχνολογία κατά βάση). Αν θες να γίνεις φαρμακοποιός πρέπει να έχεις πτυχίο. Αν θες να γίνεις φούρναρης υπάρχει ένα σύνολο υγειονομικών κανόνων που πρέπει να τηρείς. Και deliverάς αν θες να γίνεις πρέπει να έχεις δίπλωμα για μηχανάκι.

Στα skroutzομάγαζα επικρατεί το απόλυτο χάος. Πάει όποιος random τύπος γουστάρει χωρίς να έχει εμπόρευμα σε κάποια αποθήκη, με το φοιτητικό του λάπτοπ να κόβει αποδείξεις ή τιμολόγια (λέμε τώρα) και νομίζει ότι τρέχει «μαγαζί» από τη σοφίτα του πατρικού του. Κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον άδικο για όσα καταστήματα έχουν φυσική υπόσταση και προσπαθούν να ανταγωνιστούν τις μεγαλύτερες αλυσίδες.

Και όλα αυτά βέβαια επειδή υπάρχει μια μηχανή αναζήτησης η οποία κόβει τις αρνητικές αξιολογήσεις για να μπορέσουν να διατηρηθούν μερικούς μήνες ακόμα στην επιφάνεια και να μην βάλουν λουκέτο άμεσα (που θα έχει ως αποτέλεσμα η μηχανή αναζήτησης να χάσει το χαρτζηλίκι που τους παίρνει).

Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει ότι εδώ και αρκετό καιρό τα αστεράκια που έχει το κάθε κατάστημα δεν αντιπροσωπεύουν τις αξιολογήσεις που έχει.

Μεγάλη παραπλάνηση. Άλλη χαζομάρα είναι που υπάρχουν καταστήματα που λειτουργούν μόνο ηλεκτρονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχετε δει απο που ξεκινησαν οι amazon,google;

Γιατι θελετε να εξοντωσετε ολους αυτους τους μικρους,νομιζετε οτι ειναι προς το συμφερον σας να πηγαινουν οι φοροι σας στο Λουξεμβουργο; 

https://www.youtube.com/watch?v=KoeXTH1_EN8  Google

https://i.redd.it/jgdvvtjnuuc01.jpg Amazon

Επεξ/σία από vagos789
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έτσι ακριβώς το βλέπω και εγω, ότι τους προφυλασει να μην βουλιάξουν από τις αρνητικές για να μην χάσει τα ψιλά που εισπράτει. Δεν χάνουν τα ψιλά αλλά χάνουν την αξιοπιστία τους.

Αναφέρομαι γενικά σε μηχανές αναζήτησης και όχι συγκεκριμένα σε κάποια συγκεκριμένα.

11 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Εχετε δει απο που ξεκινησαν οι amazon,google;

Γιατι θελετε να εξοντωσετε ολους αυτους τους μικρους,νομιζετε οτι ειναι προς το συμφερον σας να πηγαινουν οι φοροι σας στο Λουξεμβουργο; 

https://www.youtube.com/watch?v=KoeXTH1_EN8  Google

https://i.redd.it/jgdvvtjnuuc01.jpg Amazo

Έπος. Ναι το φλέγον θεμα είναι ποιος θα πάρει τη φορολογία.

Δεν σε ενδιαφέρει καθόλου να ξεχωρίσει ο κακος από τον καλό;

Όλοι στον κουβά "έλα μωρέ όλοι καλοί ειναι". Ωχαδερφισμός.

Επεξ/σία από orck
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Έπος. Ναι το φλέγον θεμα είναι ποιος θα πάρει τη φορολογία.

Δεν μπορω να σε αναγκασω να δεις την μεγαλη εικονα,θα ηθελα απλως να σε προβληματισω ως προς το τι εχει περισσοτερη σημασια:

Το να μεινουν τα λεφτα σου στην χωρα ή να ειναι καλα σκουπισμενο το πατωμα στον χωρο παραλαβης.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, papoys1 είπε

Έχω πάει σε ένα που λειτουργούσε σε υπόγειο χωρίς καν παράθυρο (μόνο με φωτισμό) δεν έβρισκα φως στη σκάλα και ευτυχώς είχα ένα φακό μικρό στα κλειδιά,:lol:μέσα ένα χάλι μαύρο πράγματα στο πάτωμα πουθενά αρχή και τέλος.Αναρωτήθηκα που βρίσκει άκρη.Ένας νεαρός να προσπαθεί να απαντήσει στο τηλέφωνο και να με έχει να περιμένω κανένα 5λεπτο,μέχρι να με εξυπηρετήσει ψυχρά και χωρίς πολλές κουβέντες.

Αν δούλευες και εσύ "σε υπόγειο χωρίς καν παράθυρο" λογικά θα ήθελες απλά να σκοτώσεις όποιον έβλεπες :P

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, jwcmcs είπε

Φιλε απλα λιτα και απεριττα αν δεν σου αρεσε πηγαινες στο πλαισιο η στο public που κανουν τσιμπουκια για να αγορασεις οι πωλητες και μυριζει αποσμητικο χωρου παντου και μεχρι και ο σεκιουριτας σου λεει καλησπερα καληνυχτα..

αλλα εσυ σαν κλασσικος ελληνας επελεξες το φθηνο-καλο-γαματο σε υπεργαματη τιμη και σε χαλαει το μαγαζι του ανθρωπακου που ειναι μεσα στην μπιχλα!

εσυ τον επελεξες δεν νομιζω να σε επιασε στο πεζοδρομιο να σου εβαλε χερι στην τσεπη και να σου ειπε απο εδω θα αγορασεις!

και στην τελικη αν δεν σου αρεσε η εικονα ας πηγαινες αν ειχες τα guts να πληρωσεις τα παραπανισια..

και στην τελικη αναρωτηθηκες εσυ γιατι το φθηνο μαγαζακι εχει το προιον που θες εσυ στην τιμη που το θες;;

γτ ο μαγκας δεν δινει τα λεφτα στην εικονα ουτε σε υπαλληλους ρομποτ,απλα για να πουλαει στην τιμη που θες εσυ να αγοραζεις..

καληνυχτα! 

Θέλεις να πεις ότι ή θα είναι φτηνό το μαγαζί και βρώμικό ή ακριβό και καθαρό; Νομίζω κάπου τα έχεις μπερδέψει.

Υπάρχουν πολλά καταστήματα στο skroutz που είναι και οικονομικά (πρόσεχε την λέξη που αναφέρω! ΌΧΙ φτηνά αλλα οικονομικά) και καθαρά, σωστά στην συμπεριφορά και στο after sales support.

Το κάθε μεγάλο κατάστημα είναι πιο ακριβό και το δικαιολογώ γιατί έχει παραπάνω έξοδα συντήρησης, υπαλλήλων, ανάπτυξης, επενδύσεων κτλ. Φαντάζομαι συμφωνείς σε αυτό.

Αλλά το ότι δικαιολογούμαι τον τύπο που ήταν βρώμικος και ο ίδιος αλλά και ο χώρος και αγενής με ξεπερνάει! Ας πάει να ανοίξει εκκενώσεις βόθρων!

Φυσικά τέτοιοι "επαγγελματίες" υπάρχουν ακόμα γιατί κάποιοι επιλέγουν το πιο φτηνό προϊόν στο skroutz. Που κατά την άποψη μου είναι λάθος και σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου!

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stef157 είπε

Φυσικά τέτοιοι "επαγγελματίες" υπάρχουν ακόμα γιατί κάποιοι επιλέγουν το πιο φτηνό προϊόν στο skroutz. Που κατά την άποψη μου είναι λάθος και σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου!

Παντα θα θελει καποιος το πιο φτηνο,δεν θα καταργησουμε τωρα την λογικη πισω απο το εμποριο χιλιαδων ετων 

Εσυ εχεις παντα την επιλογη να αγορασεις με αλλα κριτηρια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...