bc00l Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 καλησπερα παιδιά εχω ενα διαμέρισμα που σπανια πηγαίνουμε. Θελω να κόψω το ρεύμα εκει γιατι τζαμπα καιει η λαμπα ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά χρειάζεται και αν μπορω να παω σε οποιοδήποτε υποκατάστημα ΔΕΗ για να κανω την αίτηση; Ο λογαριασμός ειναι στο ονομα μου. Το σπιτι επισης. Επισης γνωριζετε αν Πρεπει να εξοφληθεί ολο το ποσόν πριν την αίτηση διακοπης; καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ
christakos07 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μπορείς από οποιοδήποτε κατάστημα. Ναι, πρέπει να εξοφληθεί το ποσό.
bc00l Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ chris μονο ταυτότητα και 1 λογαριασμο πρεπει να εχω μαζι μου απο χαρτια;
christakos07 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε γνωρίζω να σου απαντήσω με σιγουριά. Φαντάζομαι αρκεί η ταυτότητα και ο λογαριασμός. O συμφορουμίτης @Γιάννης Platano μπορεί να μας απαντήσει με σιγουριά. πχ. https://www.diekpereoseis.gr/yphresies/dei/diakopi-revmatos Φαίνεται να απαιτείται δημόσιο έγγραφο που να πιστοποιεί τον ΑΦΜ, όπως πχ το δίπλωμα. Αλλά δε γνωρίζω κατά πόσο είναι αναγκαίο. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από christakos07 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ναι φυσικα μποριε να κανεις διακοπη σε οποιοδηποτε καταστημα ΔΕΗ .Τωρα για το χρεος δεν ειμαι σιγουρος αλλα αν μπορεις βαλτο εστω σε διακανονισμο να μην ακολυθει το ΑΦΜ σου στη ΔΕΗ. 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, bc00l είπε καλησπερα παιδιά εχω ενα διαμέρισμα που σπανια πηγαίνουμε. Θελω να κόψω το ρεύμα εκει γιατι τζαμπα καιει η λαμπα ξέρει κανείς τι δικαιολογητικά χρειάζεται και αν μπορω να παω σε οποιοδήποτε υποκατάστημα ΔΕΗ για να κανω την αίτηση; Ο λογαριασμός ειναι στο ονομα μου. Το σπιτι επισης. Επισης γνωριζετε αν Πρεπει να εξοφληθεί ολο το ποσόν πριν την αίτηση διακοπης; καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ Το μυστικό ειναι να ενημερώσεις τον δήμο οτι πρόκειται για μη κατοικήσιμο, γιατι αλλιώς μετα απο χρόνια θα σου έρθει πρόστιμο ή δεν θα μπορείς να το νοικιάσεις πουλήσεις, 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Το μυστικό ειναι να ενημερώσεις τον δήμο οτι πρόκειται για μη κατοικήσιμο, γιατι αλλιώς μετα απο χρόνια θα σου έρθει πρόστιμο ή δεν θα μπορείς να το νοικιάσεις πουλήσεις, Ναι σωστο ειναι αυτο .Καθημερινα ερχονται και ζητανε βεβαιωση διακοπης ηλεκτροδοτησης για τον Δημο. 1
bc00l Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Αν εξοφληθει το χρεος κανονικα , γιατι να φαω προστιμο η να μην μπορει να ενοικιαστει; Αυτη την βεβαιωση την παιρνω απο την ΔΕΗ και την πάω στον δημο? Αφου φυσικα πρωτα κανω την αιτηση τησ διακοπης. Πελαγωσα ηδη
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, bc00l είπε Αν εξοφληθει το χρεος κανονικα , γιατι να φαω προστιμο η να μην μπορει να ενοικιαστει; Αυτη την βεβαιωση την παιρνω απο την ΔΕΗ και την πάω στον δημο? Αφου φυσικα πρωτα κανω την αιτηση τησ διακοπης. Πελαγωσα ηδη Αν πληρωσεις δεν εχεις προβλημα .Την βεβαιωση απο ΔΕΔΔΗΕ. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, bc00l είπε Αν εξοφληθει το χρεος κανονικα , γιατι να φαω προστιμο η να μην μπορει να ενοικιαστει; Αυτη την βεβαιωση την παιρνω απο την ΔΕΗ και την πάω στον δημο? Αφου φυσικα πρωτα κανω την αιτηση τησ διακοπης. Πελαγωσα ηδη Το πρόστιμο θα το φας αν δεν πας στο δημο την διακοπή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα