Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετακομισα την 1η οκτωμβρη κ ενω παρεδωσα τα κλειδια δεν μου εγινε κανενα παραπονο απο την κορη της ιδιοκτητριας κ στις 03-10 μου εστειλε μηνυμα να της βαλω 100€ για φθορες.

Εχει υπογραψει με νεο ενοικιαστη 

Τι να κανω;σας ευχαριστω πολυ

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stixakakis είπε

Μου ειπε για εναν καθρεπτη κ οτι το σπιτι ηταν βρωμικο

Τον καθρέφτη μπορει να τον σπάσει ο οποιοσδηποτε. Χωρις αποδειξεις δε μπορει να ζητάει τιποτα.

Η καθαριότητα του σπιτιου δεν αποτελει απαιτηση για αποζημίωση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχε απο μεσα αλουμινιο κ ξεκολλησε απο την υγρασια

Ξεχασα να πω οτι εδωσα εγγυηση 360€ οταν μπηκα κ την αφησα για το τελευταιο ενοικιο που ειναι 300€

Επεξ/σία από stixakakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εχει ηδη υπογραψει,η ΔΕΗ  δεν εχει φυγει απο το ονομα μου ακομη διοτι ο ενοικιαστης δεν εχει παει να την αλλαξει.

Επεξ/σία από stixakakis
Δημοσ.

Εσύ αναμένεις να λάβεις τα 60€ ή είναι απλά ηθικό το ερωτημά σου; Πρακτικά εννοείται ότι δε μπορεί να στα πάρει με το ζόρι και δεν είναι και σοβαρές οι αιτιάσεις της, ειδικά για τη βρωμιά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stixakakis είπε

Ναι εχει ηδη υπογραψει,η ΔΕΗ  δεν εχει φυγει απο το ονομα μου ακομη διοτι ο ενοικιαστης δεν εχει παει να την αλλαξει.

Κακώς 

Κάνε διακοπή αύριο πρωί 

• Like 6
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Τον καθρέφτη μπορει να τον σπάσει ο οποιοσδηποτε. Χωρις αποδειξεις δε μπορει να ζητάει τιποτα.

Απ οτι καταλαβαινω ο καθρεφτης χαλασε οσο ησουν εκει, επομενως καλο ειναι να τον πληρωσεις /  αντικαταστησεις (νομιζω τα 60 ευρω αρκουν).

Αν θελεις να το παιξεις λαμογίά μπορεις να ακολουθησεις στυλακι pontez2 οπως προτεινει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Εσύ αναμένεις να λάβεις τα 60€ ή είναι απλά ηθικό το ερωτημά σου; Πρακτικά εννοείται ότι δε μπορεί να στα πάρει με το ζόρι και δεν είναι και σοβαρές οι αιτιάσεις της, ειδικά για τη βρωμιά.

Οχι απλα το λεω.

Μόλις τώρα, ManFromEarth είπε

Απ οτι καταλαβαινω ο καθρεφτης χαλασε οσο ησουν εκει, επομενως καλο ειναι να τον πληρωσεις /  αντικαταστησεις (νομιζω τα 60 ευρω αρκουν).

Αν θελεις να το παιξεις λαμογίά μπορεις να ακολουθησεις στυλακι pontez2 οπως προτεινει.

Οχι λαμογια ποτε.ο καθρεπτης εμαθα απο τον ανθρωπο που τον πηρε οτι κανει 50€

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stixakakis είπε

Οχι λαμογια ποτε.ο καθρεπτης εμαθα απο τον ανθρωπο που τον πηρε οτι κανει 50€

αρα εισα καλυμενος με το 60ευρω :)

• Like 2
Δημοσ.

κοιτα, το σπιτι οπως το βρηκες, ετσι το αφηνεις. αν αυτη δεν το ελεγξε πριν της δωσεις τα κλειδια, κακο του κεφαλιου της (για τον καθρεπτη). ωστοσο τα 60 ευρω νομιζω ειναι αρκετα για να παρει αλλον. για το καθαρισμα του σπιτιου, οκ αν δε το αφησες σε κατασταση χωματερης, δεν εχει δικαιολογια, ας βαλει χερακι να το καθαρισει

καλα, οσο για τη δεη, επρεπε να την ειχες κοψει ΧΤΕΣ

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, stixakakis είπε

Μετακομισα την 1η οκτωμβρη κ ενω παρεδωσα τα κλειδια δεν μου εγινε κανενα παραπονο απο την κορη της ιδιοκτητριας κ στις 03-10 μου εστειλε μηνυμα να της βαλω 100€ για φθορες.

Εχει υπογραψει με νεο ενοικιαστη 

Τι να κανω;σας ευχαριστω πολυ

Το εάν της χρωστάς 100€ για φθορές, το ξέρεις μόνο εσύ.

Το αν έχει υπογράψει με νέο ενοικιαστή είναι αδιάφορο.

Εγώ θα έλεγα πως εφόσον είναι δικαιολογημένη η απαίτηση να της τα δώσεις, αλλιώς όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...