stixakakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μετακομισα την 1η οκτωμβρη κ ενω παρεδωσα τα κλειδια δεν μου εγινε κανενα παραπονο απο την κορη της ιδιοκτητριας κ στις 03-10 μου εστειλε μηνυμα να της βαλω 100€ για φθορες. Εχει υπογραψει με νεο ενοικιαστη Τι να κανω;σας ευχαριστω πολυ
defacer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Να ζητήσεις εξηγήσεις περί τίνος πρόκειται; Λέω εγώ τώρα. 1
stixakakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μου ειπε για εναν καθρεπτη κ οτι το σπιτι ηταν βρωμικο
ManFromEarth Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Ειχες οντως σπασει τον καθρεφτη; Για το βρωμικο σπιτι δεν νομιζω οτι μπορει να καποιος να το θεωρησει ως φθορα.
pontez2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, stixakakis είπε Μου ειπε για εναν καθρεπτη κ οτι το σπιτι ηταν βρωμικο Τον καθρέφτη μπορει να τον σπάσει ο οποιοσδηποτε. Χωρις αποδειξεις δε μπορει να ζητάει τιποτα. Η καθαριότητα του σπιτιου δεν αποτελει απαιτηση για αποζημίωση. 2
stixakakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειχε απο μεσα αλουμινιο κ ξεκολλησε απο την υγρασια Ξεχασα να πω οτι εδωσα εγγυηση 360€ οταν μπηκα κ την αφησα για το τελευταιο ενοικιο που ειναι 300€ Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από stixakakis
pontez2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Έχει υπογράψει και με νέο ενοικιαστη? Δε δινεις καν σημασια.
stixakakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι εχει ηδη υπογραψει,η ΔΕΗ δεν εχει φυγει απο το ονομα μου ακομη διοτι ο ενοικιαστης δεν εχει παει να την αλλαξει. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από stixakakis
Miracle Worker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Εσύ αναμένεις να λάβεις τα 60€ ή είναι απλά ηθικό το ερωτημά σου; Πρακτικά εννοείται ότι δε μπορεί να στα πάρει με το ζόρι και δεν είναι και σοβαρές οι αιτιάσεις της, ειδικά για τη βρωμιά.
AristidisZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, stixakakis είπε Ναι εχει ηδη υπογραψει,η ΔΕΗ δεν εχει φυγει απο το ονομα μου ακομη διοτι ο ενοικιαστης δεν εχει παει να την αλλαξει. Κακώς Κάνε διακοπή αύριο πρωί 6
ManFromEarth Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, pontez2 είπε Τον καθρέφτη μπορει να τον σπάσει ο οποιοσδηποτε. Χωρις αποδειξεις δε μπορει να ζητάει τιποτα. Απ οτι καταλαβαινω ο καθρεφτης χαλασε οσο ησουν εκει, επομενως καλο ειναι να τον πληρωσεις / αντικαταστησεις (νομιζω τα 60 ευρω αρκουν). Αν θελεις να το παιξεις λαμογίά μπορεις να ακολουθησεις στυλακι pontez2 οπως προτεινει.
stixakakis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Εσύ αναμένεις να λάβεις τα 60€ ή είναι απλά ηθικό το ερωτημά σου; Πρακτικά εννοείται ότι δε μπορεί να στα πάρει με το ζόρι και δεν είναι και σοβαρές οι αιτιάσεις της, ειδικά για τη βρωμιά. Οχι απλα το λεω. Μόλις τώρα, ManFromEarth είπε Απ οτι καταλαβαινω ο καθρεφτης χαλασε οσο ησουν εκει, επομενως καλο ειναι να τον πληρωσεις / αντικαταστησεις (νομιζω τα 60 ευρω αρκουν). Αν θελεις να το παιξεις λαμογίά μπορεις να ακολουθησεις στυλακι pontez2 οπως προτεινει. Οχι λαμογια ποτε.ο καθρεπτης εμαθα απο τον ανθρωπο που τον πηρε οτι κανει 50€
ManFromEarth Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, stixakakis είπε Οχι λαμογια ποτε.ο καθρεπτης εμαθα απο τον ανθρωπο που τον πηρε οτι κανει 50€ αρα εισα καλυμενος με το 60ευρω 2
duende Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 κοιτα, το σπιτι οπως το βρηκες, ετσι το αφηνεις. αν αυτη δεν το ελεγξε πριν της δωσεις τα κλειδια, κακο του κεφαλιου της (για τον καθρεπτη). ωστοσο τα 60 ευρω νομιζω ειναι αρκετα για να παρει αλλον. για το καθαρισμα του σπιτιου, οκ αν δε το αφησες σε κατασταση χωματερης, δεν εχει δικαιολογια, ας βαλει χερακι να το καθαρισει καλα, οσο για τη δεη, επρεπε να την ειχες κοψει ΧΤΕΣ 2
Joshua21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, stixakakis είπε Μετακομισα την 1η οκτωμβρη κ ενω παρεδωσα τα κλειδια δεν μου εγινε κανενα παραπονο απο την κορη της ιδιοκτητριας κ στις 03-10 μου εστειλε μηνυμα να της βαλω 100€ για φθορες. Εχει υπογραψει με νεο ενοικιαστη Τι να κανω;σας ευχαριστω πολυ Το εάν της χρωστάς 100€ για φθορές, το ξέρεις μόνο εσύ. Το αν έχει υπογράψει με νέο ενοικιαστή είναι αδιάφορο. Εγώ θα έλεγα πως εφόσον είναι δικαιολογημένη η απαίτηση να της τα δώσεις, αλλιώς όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα