Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το καθαρισμα του εκανα κ μου ειπε ο ελαιοχρστης οτι θα εβαζε χαρτια κατω κ μετα θα του εκανε καθαρισμα αυτος

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, stixakakis είπε

η ΔΕΗ  δεν εχει φυγει απο το ονομα μου ακομη διοτι ο ενοικιαστης δεν εχει παει να την αλλαξει.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένεις πότε και αν ο νέος ενοικιαστής θα πάει να κάνει νέα σύμβαση, έπρεπε ήδη να είχες πάει στη ΔΕΗ να ζητήσεις διακοπή.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Το εάν της χρωστάς 100€ για φθορές, το ξέρεις μόνο εσύ.

Το αν έχει υπογράψει με νέο ενοικιαστή είναι αδιάφορο.

Εγώ θα έλεγα πως εφόσον είναι δικαιολογημένη η απαίτηση να της τα δώσεις, αλλιώς όχι.

Δικαιολογημενη οχι με τιποτα.το μονο ισως ο καθρεπτης ο οποιος εχει ηδη καλυφθει απο τα 60€

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stixakakis είπε

Δικαιολογημενη οχι με τιποτα.το μονο ισως ο καθρεπτης ο οποιος εχει ηδη καλυφθει απο τα 60€

Οπότε δεν της δίνεις τίποτα, εξηγώντας της παράλληλα πως ο καθρέπτης είναι καλυμμένος από τα 60€.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένεις πότε και αν ο νέος ενοικιαστής θα πάει να κάνει νέα σύμβαση, έπρεπε ήδη να είχες πάει στη ΔΕΗ να ζητήσεις διακοπή.

Πηγε σημερα κ εκανε συμβαση με ιδιωτη.μιλησα με δεη κ μου ειπαν πως αν παω κ το κοψω θα μεινει χωρις ρευμα μια εβδομαδα.δεν μου αρεσει να το κανω

Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Οπότε δεν της δίνεις τίποτα, εξηγώντας της παράλληλα πως ο καθρέπτης είναι καλυμμένος από τα 60€.

Το εχω κανει ηδη αλλα το τηλ ηταν κλειστο κ τα μηνυματα μου δεν τα παιρνει ωστε να απαντησει

2 λεπτά πριν, stixakakis είπε

Πηγε σημερα κ εκανε συμβαση με ιδιωτη.μιλησα με δεη κ μου ειπαν πως αν παω κ το κοψω θα μεινει χωρις ρευμα μια εβδομαδα.δεν μου αρεσει να το κανω

Το εχω κανει ηδη αλλα το τηλ ηταν κλειστο κ τα μηνυματα μου δεν τα παιρνει ωστε να απαντησει

Νομικα μπορει να ζητησει κατι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χα, χα .Πολυ γελιο στο χυμαδισταν.Εγγυησεις και  καθρεφτες.Οτι του φανει του λωλοστεφανη.Και ποιος θα αποδειξει οτι ο καθρεπτης  δεν ηταν απο την αρχη σπασμενος η οτι υπηρχε καν.Υπαρχει λεπτομερης καταγραφη του χωρου με φωτογραφικο υλικο ? 😅

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stixakakis είπε

Προς τιμή σου που δεν θέλεις να μείνει χωρίς ρεύμα.

Αλλά έχε υπόψη ότι το ρεύμα που θα καταναλώσει μέχρι να γίνει μεταφορά στον ιδιώτη, θα το πληρώσεις εσύ!

Όταν ξενοικιάζουμε, αμέσως κάνουμε διακοπή δεη/τηλέφωνο γιατί δεν ξέρεις πότε και αν θα κάνει σύνδεση ο επόμενος!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bluesattack είπε

Χα, χα .Πολυ γελιο στο χυμαδισταν.Εγγυησεις και  καθρεφτες.Οτι του φανει του λωλοστεφανη.Και ποιος θα αποδειξει οτι ο καθρεπτης  δεν ηταν απο την αρχη σπασμενος η οτι υπηρχε καν.Υπαρχει λεπτομερης καταγραφη του χωρου με φωτογραφικο υλικο ? 😅

Απο εμενα οχι.απο τον ιδιοκτητη δεν ξερω.μπορει να υπαρχει αλλα πολυ ωρα μετα αφου παρεδωσα τα κλειδια

1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε

Προς τιμή σου που δεν θέλεις να μείνει χωρίς ρεύμα.

Αλλά έχε υπόψη ότι το ρεύμα που θα καταναλώσει μέχρι να γίνει μεταφορά στον ιδιώτη, θα το πληρώσεις εσύ!

Όταν ξενοικιάζουμε, αμέσως κάνουμε διακοπή δεη/τηλέφωνο γιατί δεν ξέρεις πότε και αν θα κάνει σύνδεση ο επόμενος!

Ο ενοικιαστης με παρακαλεσε κ δεν εχω κατι μαζι του οπως δεν εχω κ με την ιδιοκτητρια.το θεωρω ανεντιμο να τον αφησω χωρις ρευμα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stixakakis είπε

Δεν είναι δικό σου πρόβλημα αυτό, αλλά αν δεν σε πειράζει το ότι διακινδυνεύεις να πληρώσεις από την τσέπη σου το ρεύμα που θα κάψει άλλος... άστο έτσι :)

10 λεπτά πριν, stixakakis είπε

Ε τι να σου πω, στείλε της και συστημένη επιστολή.

10 λεπτά πριν, stixakakis είπε

Νομικα μπορει να ζητησει κατι;

Νομικά μπορεί να ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα, το αν θα καταφέρει να πάρει κάτι όμως θα το αποφασίσει το δικαστήριο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Δεν είναι δικό σου πρόβλημα αυτό, αλλά αν δεν σε πειράζει το ότι διακινδυνεύεις να πληρώσεις από την τσέπη σου το ρεύμα που θα κάψει άλλος... άστο έτσι :)

Ε τι να σου πω, στείλε της και συστημένη επιστολή.

Νομικά μπορεί να ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα, το αν θα καταφέρει να πάρει κάτι όμως θα το αποφασίσει το δικαστήριο.

Αν ειχε λεφτα να με τρεξει δεν θα ζητουσε 100€

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, stixakakis είπε

Για το καθαρισμα του εκανα κ μου ειπε ο ελαιοχρστης οτι θα εβαζε χαρτια κατω κ μετα θα του εκανε καθαρισμα αυτος

Τον ελαιοχρωματιστή ποιος τον πλήρωσε?

Γιατί αν τον πλήρωσες εσύ και σου ζητάει και 100 ευρώ για καθάρισμα μάλλον ψάχνει για θύματα!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SB_1957 είπε

Τον ελαιοχρωματιστή ποιος τον πλήρωσε?

Γιατί αν τον πλήρωσες εσύ και σου ζητάει και 100 ευρώ για καθάρισμα μάλλον ψάχνει για θύματα!

Τον εβαλε αυτος γιατι οταν μπηκα ως κ οταν εφυγα το σπιτι ηταν αβαφτο δωδεκα χρονια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...